17-18.8….Vtačia chrípka-Nedožery
- Toto téma obsahuje 179 odpovedí, 50 hlasov, a bola naposledny upravená pred 18 rokmi, 10 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › 17-18.8….Vtačia chrípka-Nedožery
Furby: aký tankvak? Moja Indy pride na vlastnom Harleyi 😀
amazonka 😶 😁
yamaxx dúfam,že prídeš…. ok, tak inak…. videl si tie videa z minulej akcie??? ak chceš, aby sa to nedostalo do SND, tak budeš musieť prísť 😁 😁
… takže cbrovci alias pumovci potvrdzujú svoju účasť 🙂
cbr900 😘 😉
Jooooha.. mozna sa stavim.. 😁 😎
kuriatko … ešte aby som nezabudol, táto akcia je na tvoju počesť (kvôli tvojmu pobytu na SK organizované), tak dúfam, že sa tam vidíme…. 😉
Ahojte ked naberem odvahu pridem klasicky bez papierov 😠 😟
kacatko papierov tam bude dosť 😀 …len dobehni 😁
kacatko papiere treba, aj ja si potrpím na toaletný… 🙄
ALL Hovadá: – ešte sa štyri noci vyspíme a potom sa dve noci nevyspíme… 😈
Ide niekto od BA a okolia?
Heavy ja som sa teraz zobudil… Už predspávam 😈
doctor ja ani nie 🙄
doctor od BA nie, ale viem, kto pôjde do okolo Kremnice 🤐 😀
Prosíme Hovadá, ktoré dorazia do nedožier medzi prvými aby rezervovali chatku číslo 6 pre BB posádku…zároveň prosíme ostatné Hovadá nech nám na ňu nesiahajú lebo bude bitka 😁 😈 😘 😘 kujeeeeeeeeeeeeem 😉 😁
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |