17-18.8….Vtačia chrípka-Nedožery
- Toto téma obsahuje 179 odpovedí, 50 hlasov, a bola naposledny upravená pred 17 rokmi, 9 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › 17-18.8….Vtačia chrípka-Nedožery
Po dohode s predsedom vyhlasujem akciu s krycím názvom "Vtačia chrípka – Nedožery".
Akcia sa okrem stretnutia hovad poriada kvôli Kuriatku, nakoľko zavíta na rodnú hrudu.
Takže:
Termín: 17.-19.8.2007
Miesto : Nedožery – Brezany – už sa na nás tešia a kvôli nam zrusili vsetky rezervácie 😈
Účasť hovád POVINNA 😶 😘
Dotazy: 0905793835 Amazonka
Boha zase! 😈 😇
tak ideme na to
1 ……kone voz ……… pivo
2…..co sa stara p**a stara …………fernet
3 ……kdyz muj penis jeho ritni otvor kucha………pivo fernet
4 …….kill by death ………. pivo borovicka borovicka
5 …….kupim ti papuce p**i………..borovicka cigareta fernet
6 …….zo ziliny ide vlak ………pivo
7….. bla bla bla
8 …monoskop 😁
…
..
..
rano jazvi na bruch nohach chrbte zase jarrro vedla mna smrad s papule kontrola strat 😁
no stoji mi to za to???
ps: Uz sa na vas tesim! 😈
amazonka uvidime, ak este nebudeme niekde na potulkach europou, ci aziou, tak sa prideme historicky zhovadit 😈
ZOMBY jeeeej to by boli… znovu pekneee fotky.. 😁 .. ale … pre tento kraat dame pokoj ja …aj moj fotaaak 😉
Miesto – je jasné
Termín – je jasný
Účasť hovád – je jasná
Týmto oficiálne potvrdzujem svoju účasť na tejto akcii, tak isto bol po dlhom a ťažkom jednaní schválený aj Zombyho návrh programu 😈
PS: …kone moje hijééééééééé…
Nooo toto by som si nechcela nechat ujst 🙂 ved som tento rok hovada v kompletnom zlozeni ani nevidela 😁
Je to este daleko,ale pokusim sa…. 🙂
No prva hovadska akcia mi usla a na tuto sa uz budem snazit dojst 🙂
santal007 ty len pekne fotak ber nex to je vsetko pekne zdokumentovane a mame sa na com pobavit 😉
racer8 pobaviť by si sa chcel? Tak tam dondi a pobavíš sa… 😈 😁
PS…a ak by si si náhodou niečo nepamätal, tak sa to vôbec nestalo… 😁
Supéééér ideméééééé a budeme spievááááť 😀
😎
crazyman chŕŕŕŕŕ chŕŕŕŕŕ 😈
Hehe mno uz len toto mi ku stastiu chybalo.. vtacia chripka.. tesim sa na vas 🙂
kuriatko – nemboj, nebude to chrípka, bude to Hovadsky dobrá akcia… 😈
Heavy na 80 % prislubujem ucast co pijes?
Kde su Nedozery? 😁 😁 😁 Toto si nerobim srandu…. 😈 😈
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |