40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
30. decembra 2018 o 12:18 #102158macoÚčastník (Participant)
Našiel som, je tam tryska 35, tak ako v manuály, zatiaľ som však kontroloval len jeden karbes.
Už mi je jasné, prečo sú na mašine iné výfukové kolená a karbónový výfuk+KN filter. Dokonca tam bol aj motokrosový volant a skrátená predná maska, ale strašne dojebaná. To už mám nové. A pre zaujímavosť, ladič pri výmene riadidiel namiesto demontáže pôvodných použil karbobrúsku a odfajčil len tyčky, obímky zostali. Ale ako hovorím, visáž je už origoš. Len neviem, ako DPČ dostala do techničáku 93 kW. Možno to bola práca predchádzajúceho ladiča.30. decembra 2018 o 14:23 #102159RetroÚčastník (Participant)Prvé gsxr 1100 mali taký výkon. Nemáš nejaký model pre Švajčiarsko alebo Afganistan? 😀Čo to je za manuál? Ja čo som pozeral, tak všetko boli trysky väčšie, také ako som písal. Ale držme sa toho čo máš ty. Základ je že sme objavili nové trysky😀😀😀
30. decembra 2018 o 17:11 #102160macoÚčastník (Participant)Všetky trysky vyzerajú zachvalé, len jedna bola upchatá. Manuál z netu je pre gsxr 750 W/ 1992 a podľa neho je mašina určená pre Allgemein, viem ja čo to je, či Afganistan ? Je tam karbes Mikuni 38, 17E1 a ten má písané hlavné trysky pre 1 a 4. valec 112,5.
30. decembra 2018 o 17:23 #102161RetroÚčastník (Participant)No ja tu bavím celý čas múdreho a rozprávam o 1100 a to je 750?!?! Tie rozmery trysiek čo som písal sú na 1100. Funkcia a všetko čo som popísal platí bez ohľadu o akú kubatúru ide. Ty na tryskách nevidíš či sú O. K. tak ich vymeň. Ináč sa z toho budeš ojebávať ako doteraz.
30. decembra 2018 o 17:32 #102162macoÚčastník (Participant)OK,už som vygoglil- Algemain je všeobecná rada karbesov a okrem nich niektoré sú učené pre rôzne krajiny a majú iné hodnoty. Takže ja nemám žiadneho mudžahedína ale obyčajného japončíka.
A teraz záludná otázka, čo s „Pilotom“ keď je to sedemapuľa ?30. decembra 2018 o 17:40 #102163RetroÚčastník (Participant)Som povedal že vytočiť do p..i!!!😀
30. decembra 2018 o 17:48 #102164macoÚčastník (Participant)Yes, tak odvŕtam aj posledné dva. DPČ, tak sa mi do toho karbesu nechcelo, ale som rád, že si mi poskytol toľko informácií. Málokto je to ochotný urobiť, odpovedať na miestami drbnuté otázky 😁
30. decembra 2018 o 17:55 #102165RetroÚčastník (Participant)Ja mám karburátory rád, hoci mi aj dosť pocuchali nervy. No a včase vianoc pomáham, ináč som k***a😀😀😀
Ale už dajme priestor aj ostatním, aby sme sa dozvedeli aj niečo normálne zo života, napr. provincii Ontario alebo Fílvídeku😀30. decembra 2018 o 18:22 #102166macoÚčastník (Participant)OK, ešte raz dík.
Kuci, idete 🙂 🙂 🙂30. decembra 2018 o 19:41 #102167ahojkoÚčastník (Participant)OK.
Sneží.
30. decembra 2018 o 20:33 #102168RetroÚčastník (Participant)Hmmm…ta to vážna informácia…😀 Tak daj nejaké zaujímavé fotky pre ľudí ktorí sa tam stále chceli pozrieť a ktorí sa tam nikdy nedostali a nedostanú a pre tích ktorí boli niekedy posratí dvihnúť kotvy…🙁…🙂
30. decembra 2018 o 22:03 #102169BopsikÚčastník (Participant)Dvíhanie či nedvíhanie kotiev nie je len o posratosti, to by bolo moc jednoduché…
30. decembra 2018 o 22:17 #102170przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Retrobikeri, už som doma.
Éj, ale ste pokročili, Maco, tvoj pacient ešte dýcha? 😁
NITRO mu daj, kua … 😁Offtopic:
Sledujem kôňšpirátorov na motoGeToXi, že im zmizol gokart-zoznam.
Chcem im to uľahčiť, lebo neraz sa šachový veľmajstri už sekli, ohľadom zoznamu napr. raz, keď som bol „vinný“ ja.
Ako neregistrovaný okoloidúci som vtedy bez problémov pridal Nočných vlkov do zoznamu a podozrenie tam padlo na registrovaných nevinných.
Vtedy som sa ozval a aj sľúbil, že viackrát tam nebudem skúšať šťastie. Nakoľko s mojou chrbtovou kosťou bolo vždy všetko v úplnom poriadku, sľuby samozrejme dodržujem a oznamujem, že ja v tom prsty teraz samozrejme nemám. 😈 😁 😛
Čestné pionierske (súdruh som nikdy nebol 😁 ).
Moc ohľadom zabezpečenia (ani strááááášne vtipného osadenstva) sa tam asi nezmenilo, ale to ňi môj problém.
Podstatné je, že kruh sa zúžil, pátrajte veselo ďalej …
30. decembra 2018 o 22:19 #102171RetroÚčastník (Participant)V osemnástich išlo len o tú posratosť…
31. decembra 2018 o 1:47 #102172ahojkoÚčastník (Participant)…V osemnástich išlo len o tú posratosť…
No, ja som mal uz 24, a stale este sopliak,.. ale v hlave som nemal
nakakane, a ked sa moznost naskytla, tak aby som sa jej nechytil!!…
Islo o to, ze sa to podarilo aj s bratom, (sestra nemala ten umysel)..
Keby som vedel ze sa brat po polroku vrati (mal 18), tak som vonku
uz davno predtym… Bol som vonku uz ako 18 rocny, ale nezostal
som kvoli surodedncom, nedostali by sa na vysku atd atd,,,
Je to nadlho Retro…
Ale este na SK vsetko pivo nevycapovali, takze urcite pokecame raz…!
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.