40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
2. januára 2019 o 19:33 #102203ahojkoÚčastník (Participant)
No, a jasneze k motorkam vzdy patrilo aj toto, a navyse
je tam aj jedna skoro ako moje motky, ibaze v bielom…
aby rec nestala….:
2. januára 2019 o 20:27 #102204przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Pekný večer vespolek! 😘 😈
Práve som sa vrátil zo série náštiev (aj ako taxikár).
Jak všade okolo všetci slopali, s hrôzou som zistil, že celý tento rok som ešte nemal ani jedno pivo. Aj dnes len nejaký rostfrei humus.
Tak bacha, práve otváram druhého celozrnného Bažanta ( = 12°), v chladničke ich je ešte celá basa.
Len aby som potom nespadol z postele, bo celú noc budem ostatných predbiehať cez plnú dvojitú… 😁
Keby náhodou sa tu ešte do rána objavil nejaký text odo mňa, tak vedzte, že som to mepísal ja, ale nejaký hacker, ja predsa také chujoviny nepíšem… 😁
Tak na zdravie! 😘
2. januára 2019 o 20:51 #102205ahojkoÚčastník (Participant)…Keby náhodou sa tu ešte do rána objavil nejaký text odo mňa,…
Tak vsetci vieme ze to nemozes byt ty,
lebo uz pred svitanim od siestej makas,..
nie ako ja, co si prave 10. pivo vyberam
z chladnicky..
No co uz,… nevyhoda casoveho posunu…
len makaj, aby si tym hackerom neuvolnil
priestor…
Po Retro-vsky …: “do p..i”
2. januára 2019 o 21:16 #102206ahojkoÚčastník (Participant)..rostfrei humus…
Papi,..
podla mna je to vemi chutne v Europe,..
to co tu predavaju sa da tak nazvat..
Ale aby som neodbocil od temy, moja neter
v Lipt. Mikulasi zahlasila ze :
„Nealkoholicke pivo je ako sex po rozhlase“
Kde ta mladez na to dnes chodi?? Ze rozhlas!
vsak to nezazili!! DPČ!
🤐
3. januára 2019 o 5:37 #102207ahojkoÚčastník (Participant)…Ty sa len na druhú stranu v posteli obraciaš, keď my už tvrdo makáme…
Papi,
uz ta ta „osetrovatelka“ prebudila z toho „tvrdeho makania“ ??
Ale pri nasich postavach by sa to hocijakej podarilo asi…
Ja este stale piveckujem…. Sorry ze som ti pokazil krasne sny…
3. januára 2019 o 6:23 #102208BopsikÚčastník (Participant)Tvoj haker je Hmlistý (fb)
3. januára 2019 o 6:40 #102209macoÚčastník (Participant)Nealko sa dá piť, keď máš po ruke „slivku“ 🙂
3. januára 2019 o 9:33 #102210przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Po druhom som dal trochu pauzu a zobudil som sa až o piatej ráno…
Aj keď zo spánku asi vyprávam (chujoviny), teší ma, že zo spánku nepíšem. 😈K Bopsikovej poznámke:
Ak nejaký fasbuk dovolí založiť účet niekoho iného, ten fasbuk je FAS.
Bo iniciatívnych blbcov je plná puča. 😎K Macovej poznámke:
Nealko sa dá piť, keď po ruke nie je nič inšie.
Napríklad v strede púšte Sahara. 😈3. januára 2019 o 10:30 #102211macoÚčastník (Participant)Papi, ale ozaj len úplne v strede 😁
3. januára 2019 o 10:53 #102212VANUCCIÚčastník (Participant)😎 Aj v Strede nad Bodrogom a Dunajskej Strede??? 😁
Včetko dobré v Novom roku 👍3. januára 2019 o 11:35 #102213przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Nebuďte taký výstredný, šak dneska je štvrtok.
Meniny má už Štvrtok na Ostrove. 😈
3. januára 2019 o 11:51 #102214theoÚčastník (Participant)Aj Spišský štrttok sa pridáva – ŠNR, HNY, BUÉK 2019 😁
3. januára 2019 o 13:15 #102215RetroÚčastník (Participant)Výzva pre Papho aj ostatních, ktorí majú v Maďarsku kopu známych a trochu tomu aj rozumejú.
Zhaňam brzdové bubny kompletné aj so štítami (môžu byť aj komplet kolesá) na Pannoniu 250, myslím že do r.v.1965. Tzn. väčšieho priemeru ako tie novšie. Keby vás to niekedy napadlo, tak sa prosím popýtajte a dajte mi vedieť. Dík!3. januára 2019 o 14:48 #102216przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😎 Jój, Retro, o bubnoch Pannónií neviem nič, aj kadejakých majiteľov stretávam len na akciách. Čo sú známi, už všetko predali. Niečo, tuším, aj sem, na Slovensko…
Ale som vyguglil nejaké bubny, zistil som, že fakt boli veľké (fí 200) a po roku 1964 malé (fí 160). V inzerátoch je ich oboch strááááášne veľa, za cenu zlata, to by som radšej z vŕby vystrúhal.
Ak začne sezóna, akcie sa rozbehnú (a ak to má čas), niečo pozisťujem.Viem ale, že sú experti, čo vykupujú všetky kolesá aj bubny, nech sú v hocakom stave, potom zrepasujú a ponúkajú na predaj, idú aj do výmeny dielov (+kadejaké doplatky).
Pre zábavu pridám nejaké fotky, čo som našiel, po týchto stopách sa dá dopracovať až k Noemovej arche, kua… 😁
3. januára 2019 o 19:44 #102217RetroÚčastník (Participant)Papi dík za tipy. Ja so to hľadal ako fér dobok a vyšlo mi furt niečo na autá. Pôjdem po tom a niečo určite vyberiem. Tie ceny čo som len tak prebehol sú v pohode. Keď sa chceš nasmiať, tak si pozri bubny Fontana alebo Menani, tam sa nasmeješ. Sú to ale elektronové štvorkľúče. Aj bubny na rýchlostne Jawy majú ukrutné ceny.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.