40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
12. januára 2019 o 16:20 #102233apaÚčastník (Participant)
papi veď ja uź nie som tam, žeby som sa zasa prihlásil?
Ale neviem vyplniť prihlasovací dotaznyk lebo chce hafo údajov, musím piratesa poprosiť 😶 😟
12. januára 2019 o 22:02 #102234ahojkoÚčastník (Participant)Slovenčina, naš ľúbozvučný jazyk…
Apa,
neboj, aj mne usi trhahu niektore pismenka (hlavne i/y)
a to som zo SK zdrhol pred 38 rokmi, a tu som si pisanej
slovenciny uzil velmi malo… Trosku ked deti boli malicke a
cital som im slovenske rozpravky po veceroch a vysvetloval
co znamena rytier, hradby, zamok, atd atd… potom az tu na
motostrankach od 2010 . A mam len stredoskolske vzdelanie.
Musim vsak priznat, ze sme mali „pravu slovencinarku“ a este
nam aj bola triedna.. Mojej frajerke (nalepsia ziacka triedy) dala
dvojku z chovania zato, ze somnou „chodila“. Bol som totiz
druhy najhorsi ziak nasej triedy (co sa znamok tykalo) …
a to jej nepasovalo….hehe.. Heeeej, spomienocky!!!
13. januára 2019 o 9:09 #102235Hruso25Účastník (Participant)Ja som sa dobre učil, ja za to nemôžem, že som prepadol.
To bola učteľka na vine.
S jednu žijem tridsať rokov.Dúfam, že už Dúfam poslednú injekcia a lentilky prestali učinkvať a mám Dramatiku spraFne. 😁 😇
Saljut 7 ideš. 😂13. januára 2019 o 10:00 #102236przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Hrušo, ty budeš asi ruský agent. Tipujem vodku, veľa vodky… 😁
13. januára 2019 o 10:42 #102237macoÚčastník (Participant)Retro, rozobral som karbesy komplet a ajhľa, ďalšia nevhodná vzduchová tryska zrovna na problematickom valci a ešte je aj oválna. Takže suma sumárom, boli tam nevhodné 2 hlavné trysky a jedna vzduchová.
13. januára 2019 o 11:24 #102238RetroÚčastník (Participant)Maco toto sú ihlové komínky. Tzn. zvrchu do toho zapadá ihla a zospodu je hlavná tryska. Tiež keď sú vytrieskané do elipsy je problém. To som vlastne ani nespomínal. Takže je to tvoj objav🙂
13. januára 2019 o 11:35 #102239macoÚčastník (Participant)Dúfam, že je posledný. Nové veci sú už na ceste. Niekedy vo štvrtok by to malo byť odskúšané. 🙂
13. januára 2019 o 14:57 #102240Hruso25Účastník (Participant)Papi, ja nepijem a nefajčim.
Motorky mám rád. Pomáhaju mi prežiť.13. januára 2019 o 15:40 #102241przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 To je s Vyhodňarmi v rici. 😁
Keď sa im chválim, že občas si riadne vypijem, všetci sa mi smejú, že viem o tom kkt, čo to je piť. To vedia len oni, lebo sú ohľadom chlastu profesionálmi, pijú najviac na svete.
Ba, v celom vesmíre. Aspoň to svorne tvrdia. 😇Keď zas im chcem polichotiť, že kua, vy na tom vyhodze len chlascete, tak sa šeci urazia, že prečo ich mám za ožranov, veď oni nepijú. A ak, tak len astaróžka-ňemnóžka… 😁
Nejak som dezorientovaný, kua … 😈
13. januára 2019 o 16:42 #102242VANUCCIÚčastník (Participant)😎 Papi ser na to, klídek, BONY budou 😁
Stretnem sa a dáme si do nosa. “ Maršal Maľinovkij “ 👍A všetkých čo ťa serú pošleme na prevýchovu – verejné práce na Obecnom úrade Fekišovce 😁 🤐 😁13. januára 2019 o 17:24 #102243przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 VANUCCI, nikoho nikam neposielaj, nik ma nesere. 😁
A Fekišovce si už budujú sami letisko a hotel z eurofondov. 😈A čo by si koho v starobe prevychovával, každý si už svojich našiel.
Nabúral by si ťažko dosiahnutú „harmóniu“ … 😁Nach si o sebe myslí, kto čo len chce, každému je asi už dávno jasné, kto je kto na slovenskej rockovej scéne, ta ňe? 😈
13. januára 2019 o 17:52 #102244VANUCCIÚčastník (Participant)😎 Papi ty hutoriš, ty máš pravdu bratm. Za čem bukvy, vsjo jasno. 😁
14. januára 2019 o 9:19 #102245przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Pravda je relatívny pojem a každý kôňšpirátor si myslí, že ju má. 😈
Okrem toho, že si myslia, že majú pravdu, nemajú z toho nič. 😘Nepotrebujem mať pravdu, potrebujem reťazovú sadu na Šarkánka. 😁
14. januára 2019 o 10:20 #102246macoÚčastník (Participant)Papi, mrkni sa na NORCOBIKES. Ja mám od nich reťaz na GSX za 65 E. 🙂
14. januára 2019 o 11:40 #102247przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Maco, ďakujem za info, ale nejde o to, že by som to nevedel zohnať.
Šak kadejaké reťazové sady som zháňal už habadej, východom Slovenska počnúc až po Čiech, viem, na koho sa obrátiť a viem aj, na koho nie.
Sady si totiž mením výhradne sám, vrátane nítovania, žiadnym zázračným mechanikom neverím. 😁
Čo sa konkrétne Šarkánka týka, mrkni sa na GVP-moto z Komárna, kamoš Janso mi to zobere z poličky a mám to… 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.