Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 15,646 až 15,660 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    Retro
    Účastník (Participant)

Maco ja nerobím žiadne závery. Ale keď sa nie veľka skupinka, ktorú spája spoločná záľuba a navyše sa osobne pozná, rozháda na pič..ách hodných dvanásťročných detí, tak časti tejto sebranky musí slušne povedané preskakovať. A keď sa pre rozdielne názory /napr. politické/ vedia rozhádať, tak sú to umelohmotní motorkári. Tak isto sa stýkam s kopou ľudí ktorí boli mečiaristi a teraz sú rusofili a ja som zásadne proti. Alebo taká istá banda sú protirossiovskí fanúškovia a ja som tvrdý zastánca Rossiho. No tak sa zdravo pohádame a za chvíľu je kľud a pivo chutí. Zaujímavé je že tieto dve skupiny sú vlastne jedna, lebo neviem čím to je, ale na 90% ja jedná o tých istých ksichtov 🙂

maco
    Účastník (Participant)

Retro, máš pravdu. Ja som to vlastne nevhodne zoštylizoval. Tá druhá veta patrila Papikámovi  🙂

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Maco, zase riešiš, o čom nemáš ani poňatie …

Bacha na moju pamäť, súdruhovia! 😁 

Len málinko, ale konkrétne, aj s menami:

Prvý problém sa objavil už pred prvým Tajovom, keď záujem prejavil aj Anoro, robil vtedy, myslím vodiča v Anglicku. Coolerman hneď vyskočil, že ak tam bude ten kkt, tak nech na ňeho zabudneme, lebo on s tým KKTom sa žiadnej akcie nezúčastní, blablabla…
    Samozrejme som vyjadril svoj nesúhlas s takýmto štýlom debaty, dokonca neskôr niekto inkriminovanú pasáž nechal vymazať.

Potom sa časť 40+ začala sťahovať na Fasbúk, ale na motoride, kde vlastne skupina vznikla, nikto z nich nedal nejaký oznam. Teda kto na FB nebol, nemal ani tušenie, čo sa za kulisami deje. Veľa z nás, dokonca ani náčelník nič netušil a keď to len akoby náhodou prepuklo, pučisti boli urazení, že však ako je tam všetko lepšie, ako na motorájde.
    Lenže tam išlo o PRINCIP…

Sem sa sťahovala banda nie na môj podnet, dohodli sa niekde  osobne, kde som ani nebol. už tu pár ľudí to rozbehlo, keď ma niekto upozornil, čo sa deje. Lenže aj tu sa rozbehli určité hádky, kupovali sme lístok do prvého radu na box (Yoffo vs. Mlhoš), ale nič z toho nebolo, lebo Yoffo kvôli žartovnému titulu „holobriadok“ sa pohádal s eXeBaTom a  opustil naše rady.

Sú tu zaujímavé príspevky svedčiace o konfliktoch medzi VANUCCIm a Mlhošom, Mlhošom a Mishkom a podobne.

Čo sa RJS týka, trvalo cca pol roka, kým urazeným urodzeným sa podarilo pretiahnuť náčelníka na rajdyjackaskulla…

Ale aspoň Yoffo mohol Vila zdrbať, jak to, že sa zúčastnil stretnutia s Vlkmi, ako si to predstavuje a koho vlastne tam reprezentoval.

Nasledovali poučovania a vymazané alebo riadne schované témy, ako „Etiketa“ a podobné prehadzovania horúceho zemiaku… Paródia, fakt…

Výčet by bol dlhý, niektorí, vrátane mňa občas snažili hasiť, ale už to každý vzdal. Mne nevadili názory, ale nikdy nekončiace urážlivé formulácie o to viac.

Tak som to vzdal…

Bol by som rád, keby novší členovia, ktorí slovami klasika „vedia o tom kkt“ – teda keby sa nevyjadrovali k veciam, o ktorých nemajú ani šajnu.
    Maco, teda žiadna prvá rana, a všimnite si, že keď sa mierilo priamo na mňa, som nič také nepridal.
    O mňa nejde, o nič nejde, len každý je moc múdry, čím menej vie, o to je múdrejší.

maco
    Účastník (Participant)

Papi soráč, o týchto veciach nemám ani šajnu. V podstate som chcel povedať, že je škoda Tvojho odchodu z akcií GTX. A čím viac som to vylepšoval, tým viac sa to zamotávalo. 😎

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Maco, keby si sa nudil, odporúčam ti tu stranu 259…

Malilinký, nepodstatný detail v dejinách, ale budeš múdrejší. 😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Šarlatáni zajtrajších +20°C práve aktualizovali na +19°C.

Kua, to bude zase kosa … 😁 

maco
    Účastník (Participant)

Prečítal som. Ostatné osobne, niekedy na jar voľakde na polceste 🙂 🙂 🙂

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Volám kamošovi z decctva, čo posledné roky kvôli zdravotnému stavu s nami jazdil veru trochu pomenej.

Že ako je na tom a či zajtra nevybehne s nami na nejakú okolokomímovku.

No „chalan“ je na tom horšie, ako vlani a predáva motorku. 😟 

Výborná mašina, údržba robená u autorizovaného dealera v HU (Kiss László, Komárom), aj ja som na nej pojazdil, nemá chybu.
    Vlani chalan ešte dúfal, nechcel predať, inak by som možno nemal SV ale CBF 600…

Teda inzerát:

Honda CBF 600, rok výroby 2008, injektor, ABS, 32 044 km.
    Podblatník, originál nosič a topcase Honda, platné STK, 3 500,- evri.

Retro
    Účastník (Participant)

Hmmm…nedobrá situácia. Pokiaľ ale veľmi netreba peniaze, tak nech to nepredáva. Aj nejazdiaca motorka v garáži, drží človeka pri živote. Dokázané, videné.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Retro, moje slová. 👍 

Aj ho presviedčam, nech nepredáva, ale neposlúcha.

Horšie je, že už ho ani moc nemôžeme vytiahnuť z toho jeho brlohu.

Aj vlani s nami  boli už len na jednej opekačke, inak fasa chalan.

Práve nedávno sa mi podarilo získať fotku z praveku, Bazmeg-banda, Balatonföldvár.

Chalan úplne vľavo (Kawasaki, jak ináč? 😁  ) a nejaký papi úplne vpravo, tak zo srandy pridávam, jak to tenkrát bylo… 

Kokos, tá

Campingová móda, no nééééé …  ?   😁  😁  😁 

Retro
    Účastník (Participant)

Super fotka 👍 Chlope, vyzeral si ako Jon Lord /pre diskošrácov – klávesák Deep Purple/ 😁  Aspoň na tej fotke…

bobolak
    Účastník (Participant)

Kokos Papi,, 😶 to musím okomentovat,,šak ako mohol pijonjér nosit také Háro??Veď keby to videl ňuňuci tak ti tu piošatku okamžite strhne!!ale ta kočena za tebou vyzerá lepšie ako ty !! 😛

Mlhos
    Účastník (Participant)

Heh Papikam ved sam si za to mozes aspon vies ake to je ked si mi podsuval kdejake nicky z motoride ze to som ja  😁 
    akekolvek konflikty s Mlhosom su iba zabomysie vojny ktore nikam nevedu ja sa na nich smejem  a opacna strana zuri 
    na tej fotke neni ziaden Papi ved to nema velke brucho a je to na neho moc vysoke  😁

Mlhos
    Účastník (Participant)
    Mlhos
    Účastník (Participant)

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 15,646 až 15,660 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri