40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
18. novembra 2019 o 18:58 #103209RetroÚčastník (Participant)
Ja som na to úplne zabudol…😮 Pokiaľ som to už niekde dal, tak mi je jedno čo sa s tým bude diať.
Ide o prospešnú vec, nezarába sa na mojej kráse😀19. novembra 2019 o 21:18 #103210Hruso25Účastník (Participant)Som si spravil radosť, pod stromček, mali stromček, či skôr bonsaj. Po talianskej mašine idem do Made in Japan. Dúfam, že mi bude spoľahlivo slúžiť, ako Aprília.
To len tak, žeby reč nestála. 😉19. novembra 2019 o 21:28 #103211przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)👍 🙂 Fíha, Hrušo, gratulujem, to budeš mať véééľmi dlhú zimu… 😈
Výborná motorka, hlavne ten motor (šak taký mám aj ja, musí byť dobrý 😈 ), určite ti Stromček dobre poslúži.
A nebuď prehnane skromný, bonsaj to nie je, bonsaj je predsa V-Strom 250… 😁Ale, preboha žiadny Simson a Babettu nevyhadzuj, ak už nemáš v garáži miesto, idem pre ne…
20. novembra 2019 o 10:56 #103212MishkoÚčastník (Participant)Papi: S tym podpisovanim fotiek na MR je to tak, ze tu poznamku o autorovi tam po uverejneni automaticky prida samotny web. Je to podla mna naprogramovane tak ze ked zverejnujes clanok s fotografiami tak sa vsetky automaticky povazuju za tvoje.
Nikoho sa tymto nechcem zastavat a ani obhajovat kradeze dusevneho vlastnictva. Pisem to len pre objasnenie ze si to autor s najvacsou pravdepodobnostou nepodpisoval sam.
20. novembra 2019 o 13:05 #103213przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Mishko, ďakujem, tušil som niečo podobné, lebo občas aj moje fotky pridané na niektoré stránky sa objavia s popisom, ktoré som tam ja nedal.
Napadá mi vtip:Vážený pán vedúci!
Som veľmi rada, že ste ma prijali do zamestnania, ale píšem vám preto, lebo pridelenú mailovú adresu kaka@gmail.com považujem za zlý vtip a žiadam ju zmeniť!
S úctou: Katarína Kamenická
Vážená pani Kamenická!
Je mi ľúto, ale musím Vám oznámiť, že zmena mailovej adresy nie je možná.
Pre každého zamestnamca ju generuje počítač spôsobom, že spojí prvé dve písmená z mena s prvými dvoma písmenami z priezviska.
Podobné sťažnosti sme obdržali od viacerých (Budimír Zimány, Gejza Colotka…), referentka Pia Čalovecká dokonca okamžite podala výpoveď.S pozdravom vedúci oddelenia
Jeremias Borecký (jebo@gmail..com)23. novembra 2019 o 12:56 #103214przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Čítam vella jenného Šaleného, ževraj …“Voziť sa neidem, lebo nie som šaleny“…
Dofrasa, tak preto, že ja jazdím, tak som šaleny?
Rozmaznanci mestskí zmäknutí, šak zo Sharkanom sa už nemôžeme dočkať, kedy nasneží, aha, moja obľúbená zimná: 😁23. novembra 2019 o 17:50 #103215RetroÚčastník (Participant)😀😀😀Papi, máš pravdu. Som mäkkota, posera a nechce sa mi pomaly ani v lete kľučkovať medzi autami. No čo mám robiť?😀
A šaleny sme všetci, tak sa nenafukuj.😀 Ale neboj sa to ma prejde. Momentálne mi robí radosť Gunness, Tullamore a počúvanie Pogues. Ale to len dnes. Mám tématický írsky večer😀25. novembra 2019 o 9:40 #103216przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😎 Dnes o 10:00 už +10 °C, tak o 14:00 bude loggitzky +14 °C.
Vygooglil som to. 😁
Ale nie som si istý, či aj o 18:00 bude +18 °C…
Idem zohriať motor, bo takto na Vianoce bude asi krutá zima…
25. novembra 2019 o 16:11 #103217przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Loggitzky nebolo +14 °C, len +12 °C. 😁
Zato asfalt mal okolo +46,4 °F, dalo sa. 😁
Samozrejme som bol aj v Japonsku, východný pohľad na nový most dosť kazí starý železničný most, našťastie ten pohľad značne vylepšuje pekná modrá motorka. 😘
Evel už by to ani nebral, hanbil by sa. Však takéto vzdialenosti v Amerike už preskakujú trojročné deti na trojkolkách:
Západný pohľad z miesta motokrosovej vložky je o niečo lepší, dokonca už to skoro vypadá, ako keby hotové.
Darmo, zo západu je šecko nejak lepšie, hlavne tu, v Japonsku… 😁25. novembra 2019 o 20:40 #103218BielyorolÚčastník (Participant)Tí šikmáči sú naozaj šikovní. 🙂 👍
26. novembra 2019 o 11:05 #103219RetroÚčastník (Participant)Japonci nech si robia čo chcú, ja mám hotový kipufogó 😁
26. novembra 2019 o 18:25 #103220przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Orle, šikmáči až tak šikovný nie sú, malo to byť odovzdané už vlani a nebude hotové ani tento rok.
Ale veď aj Retro pridal to Ravo na stole už 2. augusta a tiež moc nepokročil. 😈Ano, výfuck už má, aj kolesá sú už nahodené, možno už má nahrané aj nové palivové mapy…
Ale hlavná zmena, kerú som si hneď všimol, že je to celé už na inom stole a zmizol celý kartón plechoviek Svijanského mázu… 😁
Síce aj kamošov dedo mi vravievali, že
„Nečítaj moc, synak, radšej pi. To bude na tebe aspoň vidieť…“Ale NIE! 😈 Srandujem. Viem, že dávať dokopy takýto starý špeciál, tak to nie je malina a pár kartónov pivečka ešte padne. Vyďeržáj, pianňér! 😁
26. novembra 2019 o 18:33 #103221RetroÚčastník (Participant)Ale veď ja sa je.em s tými motorkami, len aby som mohol piť pivo😛
26. novembra 2019 o 21:32 #103222BielyorolÚčastník (Participant)No, a je to! Keby piva nebolo, ani s motorkami by si sa nej*bal. A že pivo nie je zázračný mok(uš). Trt! 😁 👍 😈
A ako je to potom so ženami? 😈27. novembra 2019 o 7:29 #103223przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 So ženami, to nesmiem, ale o pive môžem:
Bežný čundrácky príbeh, keď adepta nájdu opití kamaráti ráno mŕtveho. Telo ochablé, dych žiadny, tep žiadny, zdvihneš mu ruku, pustíš a tá bezvládne padne…
– Dpč, ten umrel. Volajte sanitku.
– Počkaj! LACO, TU MÁŠ PIVO!
A mŕtvy zdvihne hlavu:
– KDE?No, jasné, že pivo je zázračný nápoj…
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.