40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
17. októbra 2013 o 14:08 #86063magumaÚčastník (Participant)
Po požití 3PŠMK vo vyhotovení deLuxe od nás odštartoval sám precceda IK GTX 🤣 ( z tých našich dvoch drsných čoprákov je to ten menej drsný, taký skôr hladučký) 🙄 a pravdepodobne sa chystá na ďalekú cestu, 😶 😶 vyzerá to, že minimálne do galaxie Andromédy, 🙄 🙄 podľa množstva máp, ktoré vezie z VKR v Harmanci ( v nedeľu ich asi bude na Kulháni rozdávať) 😁 😁 🙂 🙂 😀 😀 👋 👋 👋
17. októbra 2013 o 14:13 #86064theoÚčastník (Participant)Motobabka, naco su nam brusne tanecnice ked mame fotelbelly 😁 😁 😁
17. októbra 2013 o 14:37 #86065theoÚčastník (Participant)Maguma, to co je VKR? 😶
Vrakowisko Kartografičnoje Reciklačnoje? 😶 😈 🤣 🤣 🤣
a pre mna thoaletne mapy mal?
použijeme na Mažole III. 👍 👋 👋17. októbra 2013 o 16:00 #86066fikusÚčastník (Participant)Co ma dozralo dnes na motor ide do rici?vyrtualny clen.to kua co zas je?demova tema o vybere cendura s kardanom bez gs.
17. októbra 2013 o 16:38 #8606717. októbra 2013 o 16:49 #86068yoffoÚčastník (Participant)Tak po porádku:
WIKA, to čo si sem dala, 😶 😶 😶 ….???
že szviňa vyšľachtený krížením s Bolognským lesom 😶 😶 😶
A Maďarmi………šag tí nem.majú leszy, iba pusztu. 😈 😈 😈
Ten Mangalica bude celkom drevnatýýýýýý 🤣
To bude nejaký schwindell. 😈theo bol som vo VKÚ (Vojennyj Kartografičnyj Ústaff), skoro im nič nezostalo 😁
Harmanecké Hajzlpappírne sú oproti, majú aj podnikovú predajňu, ale nem.bolo mi treba,
tak som na Teba zabulla. 😈3PŠMK v Magumofcách bola famózna, (Janka ….vďaka) 😘 😘 😘
improvizované rockovanie IT GTX bolo ukončené ohňo strojom rehotu. 🤣 🤣 🤣Mapy pre všetkých, čo si objednali, mám 👋 👋 👋
17. októbra 2013 o 16:55 #86069theoÚčastník (Participant)A já smutná bucham hlavou pecky bomby do zeme ze nemám co som cella ☹️ ☹️ ☹️ 🤣 🤣 👋
17. októbra 2013 o 17:43 #86070magumaÚčastník (Participant)Dnes mám už poorané pol farmy, druhú polovicu nechávam na inokedy, kirovec nesklamal, šlapal ako hodinky 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🙂 🙂 😁 😁
tu je aj obrázok kirovca a viem ho hocikedy aj požičať, nie ako wikino, ten robí iba drahoty 🙂 🙂 😁 😁 👋 👋
17. októbra 2013 o 17:49 #86071przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😀 Kokos, to je DžonDír, veď je zelený. Kirovec je žltý.
17. októbra 2013 o 17:59 #86072magumaÚčastník (Participant)papi ani sa nečudujem, že nie si na motoride 😶 😶 😶 furt musíš podbobovávať 😈 😈 a stále ideš až do detailov 🙂 🙂 🙂 😉 😉 zelený alebo žltý, aj tak to nemá motor, čakal som na ten od kvetňanského, ale som sa nedočkal, 😟 😟 to by hádzalo zem až k tretiemu žobrákovi, pardon, susedovi, ten wikino nás s tými jeho Čermanskými žobrákmi úplne oblbol 😈 😈 👋 👋 👋
17. októbra 2013 o 18:03 #86073przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)🤣 Pošli mi banány 🤣
17. októbra 2013 o 18:09 #86074sdedkoÚčastník (Participant)Tak, po porade s náčelníkom som tu, všetkých zdravím a hlásim, že som zdravý 👋 👋
17. októbra 2013 o 18:14 #86075theoÚčastník (Participant)Nazdarek sdedko, som aky rad ze ta tu vidim, len mi chyba tvoj parakotul /ktory som nazivo na ČULe nevidel, lebo sme sa flakali po Orave/, tak to skus este raz tu dojst tak ako sa na zasluzileho paragana patri 👍 👍 👍 🤣 🤣 👋 👋
17. októbra 2013 o 18:17 #86076sdedkoÚčastník (Participant)Neboj Theo s rastucim vekom bude ich viacej, ale si predstav, ze moj rok narodenia tam nieje, myslis ze mam prestat jazdit?
17. októbra 2013 o 18:22 #86077magumaÚčastník (Participant)Azapád, teraz som si to všimol, tu sa už začalo pestovať rodinkárstvo, 😟 to takto ďalej nepôjde 😟 a IK GTX a všetky jej podkomisie musia ihneď zasadať a riešiť ako ďalej. 🙂 🙂 🤣 🤣
Dnes ráno si wikino robil chúťky na mangalicu 😉 a vypísal aj súťaž o prvé foto mangalice. A čo sa stalo, stalo sa, prvé a aj posledné foto do inkriminovanej súťaže sem dala WIKA, 🙄 ktorá tam ešte ďalej kuviká, čo je mangalica za zvera, 😶 no a tým pádom obe naše tradičné ceny zostali u nich v rodine, pretože súťaže sa zúčastnila len jediná súťažiaca – WIKA. Tak toto ani naša vláda nerobí, ešte aj nástenkový tender bol úplne priehľadný v porovnaní s týmto tu, 🤣 🤣 takéto rodinkárstvo sa musí zaraziť a ihneď. ☹️ teraz doma oslavujú a Čermanský gutalax sa nalieva kopcom, veď majú doma púchov aj s renóltom 😈 😈 😈 😁 😁 😀 😀 👋 👋 👋
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.