Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,651 až 1,665 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    WIKINO
    Účastník (Participant)

Kua klapci. Ja sa tešujem na Mažolu , ale stále nemám pokoj a chuť na tú onú Uhorskú mangalicu. Ešte som také čudo nevidel ani nekoštoval. Nemá niekto foto tej prasačej odrody ? Nie že by som hladal u googla, ale aj ostatný sú zvedavý. Kto dá prvý foto vyhráva klubovú cenu 🤣

Bobo nikde nechoď, však máš doma robotu. Nech prídu k tebe na brigádu a domesú L.Bakulu a potom sa môžu inkvizíto ruvať kolko sa im chce. 🙂

Message for Frco only 228/131 👍

WIKINO
    Účastník (Participant)

🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 Terazky som si otvoril googla a foto uhorskej mangalice. Šak to neni prasa ale baráň. To by sme mali nielen mäso ale aj vlnu 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😀 No, tak čo má byť? WIKINO, že práve ty… Zateplené prasa ti už nechutí? 😀

Slon
    Účastník (Participant)

Však križovatka svini a pudla nééé 🤣 🤣

WIKA
    Účastník (Participant)

[linka]
    Pôvod

Mangalica je plemeno prasiat pochádzajúce z Veľkej uhorskej nížiny. Bolo vyšľachtené v roku 1833 skrížením plemena z Bakoňského lesa z polodivými sviňami. Mäso a výrobky sú vyhľadávané labužníkmi a gurmánmi pre svoju šťavnatosť, jemnosť a konzistenciu. Najväčšími chovateľmi sú maďarskí farmári, ktorých produkty sú známe po celom svete. 😀 😀 😀

WIKINO
    Účastník (Participant)

Wika aspoň niekto z rodiny vie vkladať foto. 🙂 O cene sa nebavme 😘

WIKINO
    Účastník (Participant)

Papi práve že mangalica je zateplená , tak by som skúsil ako chutí zateplené prasa. Naše v chovoch sú málo zateplené 😀

maguma
    Účastník (Participant)

čo ti bráni ich zatepliť 🤣 😁 😁 😁

WIKINO
    Účastník (Participant)

Náčelník ja už mám dorobené. S prosbou o zateplenie sa už obracaj do Požone k najdrsnejšiemu čoprákovi a podprecedovi ☹️ 😀 Radšej dojdi na Klokočinu dopiť burčák terazky je práve in 👍

maguma
    Účastník (Participant)

Päťprstový dalajláma gutalax špeciál si nechaj pre seba, ešte raz to sem dám aby si videl ako môžeš dopadnúť, alebo si už tak dopadol???????? 🙄 🙄 🙄 🤣 🤣 😀 😀 😀 👋

[linka]

WIKA
    Účastník (Participant)

Vilko, dúfam, že to nemáš z vlastnej skúsensti? A neni to od posledného rázu keď sme boli na trhoch. 🤣 🤣 🤣 Či?

theo
    Účastník (Participant)

Robte si srandu kua 😶 , ved to v noci po požiti burčáku najväcsia dilinema, ked ti zblnka v bruchu a treba ti prdnut a toť nasleduje prudka otazka – riskovat alebo nie 🙄 🙂 🤣 🤣 🤣

WIKA
    Účastník (Participant)

Theo 👍 👍 👍 Máš 100 % pravdu. Asi tak. Ale keď nebude sranda, bude to o ničom. 👋 👋

theo
    Účastník (Participant)

WIKA, SRANda bude ked sa prizna ten co sa zasral, to ho rozoberieme ako ságáň bicygľu. 🤣 🤣 🤣

WIKA
    Účastník (Participant)

Theo 👍 👍 👍 😀 😀 😀

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,651 až 1,665 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri