40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
19. októbra 2013 o 20:43 #86183magumaÚčastník (Participant)
P.S. papi dones koštnuť kalbász, teda ak si ho všetok nezhltol 🙄 🙄 👋
19. októbra 2013 o 20:57 #86184motobabkaÚčastník (Participant)Cipana, šak ma tu nechajte si užívať , ved píšete ako českí žamdári, nestíham 🤣 🤣 👋
19. októbra 2013 o 21:06 #86185przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😀 Vilo, si optimista, bolo nás tu na ten kúsok klobásy odrazu veľa… 😀
Ale niečo ešte ostalo, na zneuctenie údených pstruhov stačí. Kulhéň, ZULU cca 12:30, kto bude meškať, tomu len porozprávame, akú to malo chuť… 😀
20. októbra 2013 o 5:41 #86186yoffoÚčastník (Participant)🙂 Dobré ráno, klobásisti. 😘
Papi šak vieš, mňa šoféruje za volantom plechowice moja NGŠTR……
V meste Comorra mi zatiáhla handbremzu,
žu tuto ešče nebola a na kúpanie v minerálke v Megyerovi je kosa 😶 😉(a tróchen nás sklamala turistická \“ponuka\“ na tom Nádraží €irópy,
lebo v takomto priestore, namiesto predávania \“historických relikvií\“ a kafé,
predávajú kafé a tescoma a zepter a cestovná kanc. a realitná kanc. a nyšt. 😟 😶 😶 😶 )
A na to šeccko sa pozerajú REXice a REXovia (pekné)……a miestne sexice. (tiež pekné)Tuším napášem Burgermeistrovi Comorry na Városi Hivatal ☹️ 🙂 😇
NA KULNANYI !!! ….. ideme skúrej aby nám nebolo miestne pstružstvo pred rypákom sežráno
bandou oszlintaných puberiakov. 🤣 🤣 🤣20. októbra 2013 o 6:27 #86187yoffoÚčastník (Participant)Chcel som napísať že NAPÍŠEM…….ale napášem je tiež dobré. 😈
20. októbra 2013 o 6:54 #86188kingstonÚčastník (Participant)Už si brúsim lakte lebo sa mi vidí že inak sa mi pisztráng neujde.
Mnam.
O 1030 vyrážam smer Nitra Slovnaft pumpa. Banda nenažraná geriatrická 🙂 čakajtematam 😀 👋 .
20. októbra 2013 o 7:09 #86189theoÚčastník (Participant)Yoffo, a puberiaci su co… uz som ako Bopsik, nechapem 😈 🙂 😀 ale ked to roz-anállyzujem, tak mi vychadza ze puberiaci su dochodci – poberatelia puchova 🤣 🤣 🤣 😈 👋 👋
20. októbra 2013 o 7:17 #86190yoffoÚčastník (Participant)Oččúwaj, Ty detailišta……. 😁 , 🤣
ále \“rozkanallizowal\“ si to spráwne, ja si tiež píšem hrdý ŤIŤUĽ , že \“rentiér\“
a dodnes som nedostal z fikodžamahiríje ani TRT. 🙄 (ešče majú tak 30 dní. 😛 )
ASI pošlem TNT. 😈20. októbra 2013 o 7:26 #86191theoÚčastník (Participant)Kupis si kamna Fikoterm a noviny ti moze nosit aj TNT 🙂 🙂 🤣 🤣 🤣 👋
20. októbra 2013 o 11:05 #86192BopsikÚčastník (Participant)theo ,
hlupy som len v tej chvili, ked sa pytam. A ja sa pytam vzdy, teda furt som hlupy. Mudry som vtedy, ked dostanem odpoved. Ale nie od Teba, Ty na mna series. 😈20. októbra 2013 o 11:16 #86193theoÚčastník (Participant)Bopsik, v mene moralneho kodexu budovania GTXzmu, ta poprosim parafrazovat, t.z.
seriem – kladiem kabel
velmi seriem – kladiem podmorsky kabel 😈 🤣tak mi pripomen kedy som na teba kladol kabel a co som ti neodpovedal 😶 😶 🙂 😁
mozno si chcel nieco vediet co je spoplatnovane 🤣 🤣 🤣
20. októbra 2013 o 13:46 #86194WIKINOÚčastník (Participant)Dnešná nedeľa bola super, so skvelými ľuďmi. A takto si pochotnávali na Kulháňskych dobrotách. 😠 😠 😠
[linka]
[linka]
[linka]Dedo Otto teraz iba v úlohe pozorovateľa. Rozmýšla ako to zrealizuje na ČUL 2014. 🤣 🤣 🤣
A náčelník chcel rozšíriť svoj vozový park. Ešte stále toho nemá dosť. Alebo chcel pripraviť podstielku pre mažolu? 😀 😀 😀
[linka]20. októbra 2013 o 15:58 #86195BopsikÚčastník (Participant)Theo, mal som na mysli tu značku, čo pod ňou čupíš.
A nevysvetlil si mi čo je Chrómovaná mucha, lebo sám si nevedel – HA!
Až Čak a Papi museli…Kladiem podmorský kábel predsa znamená, že seriem vo vode, nie? V smere toku rieky sa predpokladá. A tam netreba ani theoletný papier. 🤐
20. októbra 2013 o 16:05 #86196theoÚčastník (Participant)Bopsik, no vidis, na tu znacku som zabudol, to je fotene toho roku niekde na juhovychodnej casti Sardinie 🙂 , a ta chromovana mucha, to uz bolo jasne, ved aj papi pisal /ale asi vedla v teme/ ze ked anca je skareda, tak rozbije zrkadlo, avsak oznacenie chromovane muchy, by sa mohlo upresnit na amalgámové muchy 😁 😁
a co sa tyka kladenia kablov, tu u nas aj podmorske mozu byt na suchu, pokial mas dobre thoaletne mapy 🤣 🤣 🤣
20. októbra 2013 o 16:40 #86197 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.