40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
20. októbra 2013 o 16:41 #86198WIKINOÚčastník (Participant)
Hurá išiel som s kirovcom vyviesť smeti a stretol ma joža dereho a že kade idem. No predsa po oráčine. Či nemóžem.? To je jeho rola a tak som dal zmiesta 4-ku a ukázal som mu iba zadné čelo vlečky 🤣 .
Kua zháňam kade tade PAVA a náčelník mi ho vyfúkne a aby si to domáci nerozmyslel, hneď si ho zapol za sajdu. Nemám ja šťastie. 😟
Náčelník darmo si myslíš, že to bola moja robota. Náčelníkovi také može zrobiť iba preceda potom podpreceda a nakoniec zapisovateľ. Taká je hierarchia postupnosti. 🙂 😀 🤣 🤣 🤣20. októbra 2013 o 16:47 #86199przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Aj my sme doma po fasa dni, ďakujeme Kingstonovi za pozvanie na kávičku cestou domov.
Náčelník sa darmo hneď na mňa pozeral ohľadom pripojenia prototypu PAV-HORAL, ja v tom prsty nemám, ani jeden, ani dva, ani tri… 😀 Zato sme sa dobre bavili. 👍 👋
Edon fotke z neskaja :20. októbra 2013 o 16:52 #86200kingstonÚčastník (Participant)Tri prsty v tom moze mat Hrozno. 😈
20. októbra 2013 o 17:15 #86201ahojkoÚčastník (Participant)kingston
To bolo dost dvojzmyselne, uvedomil si si to?
20. októbra 2013 o 17:39 #86202czodyÚčastník (Participant)Konečne som sa doboboval domov aj ja 😛 , s južnou vetvou som ešte pojazdil rodnú hrudu 😉 a až potme som sa dostal domov.
kingston vďaka za zabezpečenie pitného režimu 👍
Ináč na susednom portáli riešia výhody jesenného jazdenia a jednou z tých výhod označili, že už nie sú muchy , no nechcem rýpať, ale sú 😶 na konci cesty som už renólta videl, ale zas mal som dobrú mušku kde som sa díval 🤣 🤣 🤣
[linka]PS: na hnojke práve ukazujú chov mangalíc, že primitívne plemeno prasiat 😶, ale o to zdravšie 😈
20. októbra 2013 o 18:21 #86203sHARkÚčastník (Participant)Tak, tak, fajne bolo.. 👍 Rád som Vás zasa stretol! 🙂
Ochutnali sme Kulhányi aj Czibayky 😁No, paradoxne sa mi zdá, že múch je viac, ako v lete.. 😕
20. októbra 2013 o 18:41 #86204yoffoÚčastník (Participant)Samé superlativy…….áno, je to tak……..krásny deň. 🙂 👍
Skúsim dať albumček:
WILLI , ešte raz vďaka za exkurziu do Californie k Sekvoj ovcovi …..NÁDHERA 🙂 👍
Moja NGŠTR posiela všetkým 😘 😘 😘 👋
A rozhodla sa, že nabudúce si už za (na) mňa na moto sadne 😈 🤣 🤣 🤣20. októbra 2013 o 18:54 #86205kingstonÚčastník (Participant)Ahojko myslel som na maharadža kaffe 🙂 🤐
20. októbra 2013 o 19:01 #86206RedJackÚčastník (Participant)Dnes sa celkom super pojazdilo, aj klobás bol dobrý,aj syr z ovce dobrý,aj partia na jednotku,proste konečne hodnotne prežité voľno a ne jak chuj furt v robote. 🙂 👍
20. októbra 2013 o 19:03 #86207yoffoÚčastník (Participant)Pozdravujem čerstvo odvolaného J.E. Veľvyslanca GTX v Canade:
Ak by si bol tu, vieš čo je 3PŠMK ???Oné….TOTO:
TROJPRSTOVÁŠPECIÁLMAHARADŽAKAFFÉKeď prídeš, Janka Hrozno(vá) Ti uvarí prípadne aj 4PŠMK…….for you only sire. 😈 🙂
20. októbra 2013 o 19:10 #86208theoÚčastník (Participant)Yoffo, 4 neee 😈 , tri prsty je tak akurat… 🤣 🤣
aj canadsky džavorovy list vyzera ako na tri prsty. 🤣 🤣
20. októbra 2013 o 19:23 #86209BopsikÚčastník (Participant)Yoffo ,
nezabudni. Ked budes 1.x viezt NGSGT, pravidla:1. Krasne slnecne pocasie, bez moznosti dazda
2. Cesta bez kamionov, podla moznosti aj bez plechoviek, len sem-tam
3. Cestovna rychlost max. 40 km/h, nepridavat, nebrzdit, neklopit
4. Kvalita asfaltu perfektna, bez vymolov a jam – nevytriast ladvinku
5. Dlzka cestovania max 15 min.Cielom tejto prvej exhibicnej jazdy je ukazat ladvinke len pozitiva vozenia sa na motorke, nevyplasit, neznechutit, ale navnadit. Az ked si ladvinka po par jazdach zvykne, pomaly, nenapadne mozno zvysovat cestovnu rychlost, a prinavratit cestovanie do reality. Ked ju vyplasis hned v prvy den – smola.
Ber to ako dobru radu od mladsieho, skusenejsieho. 😎
20. októbra 2013 o 19:33 #86210magumaÚčastník (Participant)Yoffo, ihneď zvolaj komisiu TK GTX pod vedením bobolaka, 😎 😎 nechcem ho zvelebovať, ale v tejto kauze je jediný, na ktorého nepadá podozrenie zo sabotáže. 🙂 🙂 Bobo, máš za úlohu vyšetriť ktoré HWD uviazalo moju sajdu o prívesný vozík takým tenkým druótikom, 😶 😶 😶 že ten nevydržal ohromnu silu ťažného vozidla a príves sa jednoducho sa odtrhol, ☹️ odeber mu všetky viazačské oprávnenia a daj ho verejne upáliť. 😟 Pozri si spoločnú fotku a okrem mňa tam sú všetci podozriví, medzi nimi musíš hľadať, 😶 😶 nechcem ti radiť v tvojej náročnej úlohe, 😟 ale vyšetrovanie by som v tvojom prípade začal od svatej trojice nevinných, 😀 ktorí ma najviac ubezpečovali, že oni o tom nič nevedia, neuvediem plné mená, iba skratky, W, Y, P, 😁 😁 o vyšetrení tejto udalosti ma ihneď informuj a ako odmenu som ti už poslal opravené dynamo z renólta osmičkového, 🤣 žiadaj ho od doručovateľa yoffa 😈 😈 😁 😁 😁 👋 👋
20. októbra 2013 o 19:39 #86211motobabkaÚčastník (Participant)Sa máte,že si jazdite …hádam sa mi ešte tento rok zadarí
20. októbra 2013 o 19:41 #86212bobolakÚčastník (Participant)Bopsik 👍 👍 👍 ta posledná veta sedí 😁 😁 yoffo to koľkaty krat sľubila?? 😈 😈 😈 inač pekné fotky si čaky zavesil a papi som spokojný na gizku si daval pozor,a lapajovi odkáž že je v poradí ďáááleko za mnou 😈 😈 😈 😈 🤣 🤣 🤣 direktor a de si nechal swana??toho nemvidím,ináč sa vás tam zlietlo kopec čo boli pstruhy v akcii???? 😶 😈 😈 tak zasa jeden raz pekný víkend jedine čo ho trocha kazilo,bola moja neučasť 😁 😁 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.