Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,816 až 1,830 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    maguma
    Účastník (Participant)

Bobo, nech ťa teší, že si jediný nepodozrivý 🙄 🙄 😀 😀

bobolak
    Účastník (Participant)

Načelník to by vyšetril aj taký babrák ako colombo,šak si trafil presne,ale musím najprv odvolať precedu aby som mu mohol dať pálku (bakuľou)t.j. dištanc,a na žiadnej foto nie je jeho renolt našťastie,a dynamo mi dodal po synovi ,t.j. nemá čisté svedomie 🙂 🙂 🙂 😈 😈 😈 😈

theo
    Účastník (Participant)

Takze bobo urcite NEMAL 🤣 🤣

maguma
    Účastník (Participant)

Tak teda, obesiť 🙂 😀 pardon, upáliť, posielam ti 3 dcl benzínu, trojprstový upaľovací špeciál hraničný 😈 😈 😀 😀 😀 👋

maguma
    Účastník (Participant)

Bobo, ale keď sa to stalo, aj papi sa veľmi rehotal a že on v tom nemá prsty a wikino mi odkázal po wike, že on tam ani nebol, vyšetruj a trestaj 🤣 🤣 🤣 😁 😁 👋

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😀 Podávam protest, do frasa, zaujatosť !!! Ako môže člen komisie riešiť svojho šéfa (z komisie) a zapisovateľa ( z komisie) ???

Náčelník ma hodil týmto vlkolakom, ako jediného člena bez funkcie, jasné, že ma zožerú… 😀

Keby som to bol ja:

– omotal by som nosič handrou (minimálne papierom), aby drót neolúpil náčelníkovi farbu.

– odbrzdil by som príves.

– drót by vydržal a príves by sa už natieral v Krušovciach na modro, aby ho nik nespoznal. Sám by som striekal nápis PREVOZ MANGALÍC 😀

theo
    Účastník (Participant)

Papi, takze tym priznavas ze myslienku si mal, kedze mas vypracovane alibi, a vykonavatela uz nebolo asi tazke najst. 🤣 🤣 🤣

tymto si uznany vinnym, ako objednavatel 😈 🙂 🙂 , zatial… 🤣 🤣

budes rieseny na slobode.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😀 Hakuna Matata, slobodní sme navždy – ja som emigrant, môžte ma bozať v …

maguma
    Účastník (Participant)

Aký člen bez funkcie, dodávateľ vysavačovej papiriky (ďalej DVP) je čo??????? 😈 je pravda, že na ČULe ťa bobo odvolal, ale aj ťa znova do funkcie inštaloval, 🙂 🙂 môžeš sa zbaviť zodpovednosti za tento hanebný čin dodávkou dvoch kusov svíň mangaličných 🤣 a môžeš si na to požičať a hneď aj prestriekať na modro ten odtrhnutý príves 😈 😀 😀 👋

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Formulácia hanebný čin vznikla na základe Theových dedukcií vysoko zahanbujúcich aj Mlhoša? To sme sa teda dopracovali, qa, znova nastupuje éra vykonštruovaných procesorov… 🤣

maguma
    Účastník (Participant)

papi tento bude asi tak 128 bitový 🙂 😀 😀 👋 👋

theo
    Účastník (Participant)

Pardón, opravujem hanebny čin na nehanebný činčin 🙂 😁 😁 , a mlhoša, to by som si ani vo sne nedokazal predstavit zahanbovat 😶 😀 😀 .

papi, nastav zrkadlo, tak konšpiruval si alebo hej… 🤣 🤣 , ja som tam nebol ale mali sme tam kamery 🤣 🤣 🤣

este vyhodnocujeme…

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Od Tatier k Dunaju siroty spieva jú

Že na nás nemajú, aj keď sa hnevajú

ahojko
    Účastník (Participant)

Hakuna Matata, slobodní sme navždy – ja som emigrant, môžte ma bozať v …

A ja mam co potom povedat?

Bobo vysetrovatel , Ak ti mozem poradit, pozri sa kto to foto s drotom nafotil,… garantujem, ze ked ho/ju pritlacis k muru, tak piipne meno vinnika…. fotit miesto cinu pred dosledkami, je zjavne nasledok zainteresovanosti v cine,…

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😀 Samí ŠerlokHalmeš, len tak ďalej, chlapci… 😀

Komu to dobre páli, nech si z nej naleje, výsledok sa dostaví skôr. 😀

Pekné ránko a pekný deň každému pod Slnkom aj pod oblakmi 😘 🙂

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,816 až 1,830 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri