40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
20. októbra 2013 o 19:43 #86213
maguma
Účastník (Participant)Bobo, nech ťa teší, že si jediný nepodozrivý 🙄 🙄 😀 😀
20. októbra 2013 o 19:46 #86214bobolak
Účastník (Participant)Načelník to by vyšetril aj taký babrák ako colombo,šak si trafil presne,ale musím najprv odvolať precedu aby som mu mohol dať pálku (bakuľou)t.j. dištanc,a na žiadnej foto nie je jeho renolt našťastie,a dynamo mi dodal po synovi ,t.j. nemá čisté svedomie 🙂 🙂 🙂 😈 😈 😈 😈
20. októbra 2013 o 19:47 #86215theo
Účastník (Participant)Takze bobo urcite NEMAL 🤣 🤣
20. októbra 2013 o 19:58 #86216maguma
Účastník (Participant)Tak teda, obesiť 🙂 😀 pardon, upáliť, posielam ti 3 dcl benzínu, trojprstový upaľovací špeciál hraničný 😈 😈 😀 😀 😀 👋
20. októbra 2013 o 20:00 #86217maguma
Účastník (Participant)Bobo, ale keď sa to stalo, aj papi sa veľmi rehotal a že on v tom nemá prsty a wikino mi odkázal po wike, že on tam ani nebol, vyšetruj a trestaj 🤣 🤣 🤣 😁 😁 👋
20. októbra 2013 o 20:25 #86218przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😀 Podávam protest, do frasa, zaujatosť !!! Ako môže člen komisie riešiť svojho šéfa (z komisie) a zapisovateľa ( z komisie) ???
Náčelník ma hodil týmto vlkolakom, ako jediného člena bez funkcie, jasné, že ma zožerú… 😀Keby som to bol ja:
– omotal by som nosič handrou (minimálne papierom), aby drót neolúpil náčelníkovi farbu.
– odbrzdil by som príves.
– drót by vydržal a príves by sa už natieral v Krušovciach na modro, aby ho nik nespoznal. Sám by som striekal nápis PREVOZ MANGALÍC 😀20. októbra 2013 o 20:39 #86219theo
Účastník (Participant)Papi, takze tym priznavas ze myslienku si mal, kedze mas vypracovane alibi, a vykonavatela uz nebolo asi tazke najst. 🤣 🤣 🤣
tymto si uznany vinnym, ako objednavatel 😈 🙂 🙂 , zatial… 🤣 🤣
budes rieseny na slobode.
20. októbra 2013 o 20:42 #86220przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😀 Hakuna Matata, slobodní sme navždy – ja som emigrant, môžte ma bozať v …
20. októbra 2013 o 20:45 #86221maguma
Účastník (Participant)Aký člen bez funkcie, dodávateľ vysavačovej papiriky (ďalej DVP) je čo??????? 😈 je pravda, že na ČULe ťa bobo odvolal, ale aj ťa znova do funkcie inštaloval, 🙂 🙂 môžeš sa zbaviť zodpovednosti za tento hanebný čin dodávkou dvoch kusov svíň mangaličných 🤣 a môžeš si na to požičať a hneď aj prestriekať na modro ten odtrhnutý príves 😈 😀 😀 👋
20. októbra 2013 o 20:52 #86222przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Formulácia hanebný čin vznikla na základe Theových dedukcií vysoko zahanbujúcich aj Mlhoša? To sme sa teda dopracovali, qa, znova nastupuje éra vykonštruovaných procesorov… 🤣
20. októbra 2013 o 20:56 #86223maguma
Účastník (Participant)papi tento bude asi tak 128 bitový 🙂 😀 😀 👋 👋
20. októbra 2013 o 21:00 #86224theo
Účastník (Participant)Pardón, opravujem hanebny čin na nehanebný činčin 🙂 😁 😁 , a mlhoša, to by som si ani vo sne nedokazal predstavit zahanbovat 😶 😀 😀 .
papi, nastav zrkadlo, tak konšpiruval si alebo hej… 🤣 🤣 , ja som tam nebol ale mali sme tam kamery 🤣 🤣 🤣
este vyhodnocujeme…20. októbra 2013 o 21:06 #86225przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Od Tatier k Dunaju siroty spieva jú
Že na nás nemajú, aj keď sa hnevajú20. októbra 2013 o 22:04 #86226ahojko
Účastník (Participant)Hakuna Matata, slobodní sme navždy – ja som emigrant, môžte ma bozať v …
A ja mam co potom povedat?
Bobo vysetrovatel , Ak ti mozem poradit, pozri sa kto to foto s drotom nafotil,… garantujem, ze ked ho/ju pritlacis k muru, tak piipne meno vinnika…. fotit miesto cinu pred dosledkami, je zjavne nasledok zainteresovanosti v cine,…
21. októbra 2013 o 5:46 #86227przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😀 Samí ŠerlokHalmeš, len tak ďalej, chlapci… 😀
Komu to dobre páli, nech si z nej naleje, výsledok sa dostaví skôr. 😀
Pekné ránko a pekný deň každému pod Slnkom aj pod oblakmi 😘 🙂
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji