40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
22. októbra 2013 o 4:28 #86288WIKINOÚčastník (Participant)
Dobré ránko pomeristi, nepomeristi, ponočníci a dalšie skupiny z našej bandy. 👋 Dneska 223/129 👍
Dneska má náčelník kontrolný deň v Trogárovciach. Musím mu nachystať hostinu a budeme sa stretovať kvoli nehanebnému upútaniu PAWA v Pstruhovciach. 🙂 😀 Podľa všetkého vinník sa nenašiel, ale vinníci sme celá banda. Takže kolektívna vina 😶 Už to nechajme tak a podľa všetkého zasa bude cez víkend fajn tak hodte do placu niečo zaujímavé 👍 Idem variť kávu a chystať obložené misy a zajednať zábavu v Pusinke pod hradom 🙂 🤣 🤣 🤣22. októbra 2013 o 6:05 #86289yoffoÚčastník (Participant)😶 Dobré ráno 😶
WIKINO …….som sa zľakol, kuá jenna, neplaš…….to 223/129 dúfam není tvój tlak
krvi f acoolle ??? 😟 😟 😟 🤣Veeekend je f meste COMORRA jarmark. Celá banda z félidékowa tam bude. 😈 👋 👍
22. októbra 2013 o 6:21 #86290WIKINOÚčastník (Participant)Yoffo nemboj neni to ani tvoj ani moj tlak 😉 . Frco zná što eto. 🙂 Ešte daj ten názov COMORRA v reči mapovom Harmancovom inak nemtudom 😟
22. októbra 2013 o 6:52 #86291motobabkaÚčastník (Participant)Krásne ráno, ved nechajte niečo aj mne 😁 Idem sa ja potulať po tuniskej krajine, hádam nás neukradnú 😶 😉
22. októbra 2013 o 7:12 #86292VANUCCIÚčastník (Participant)No nazdar spachtoši, kde je ten žobrák na ktorej dedine, nech mu dám nejaké foto? 🙂
theo a máš čo si chcel, dal som ju dole sviňu jennu 😎 len som zabudol, že potom som ju musel dvíhať na váhu 230kg
22. októbra 2013 o 7:38 #86293przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😀 Nazdar, JURIPKO, teší sa na teba každá, Kerá nemá frajíííííra… 😀
22. októbra 2013 o 7:43 #86294magumaÚčastník (Participant)motobabka keby ťa chceli ukradnuť, len im povedz, že za teba môžu dať ako výkupné iba Ducati a uvidíš, že ihneď budú mať s tebou súcit, okamžite ťa vrátia a možno ti pribalia aj nejakú Hondičku za spôsobený stresssss 😈 😈 😈 😈 😈 👋 👋 👋
22. októbra 2013 o 7:44 #86295magumaÚčastník (Participant)VANUCCI a seriál nebude???????????????, 🤣 🤣 👋
22. októbra 2013 o 8:26 #86296kingstonÚčastník (Participant)Vilko neboj včera som nešetril ale oddnes prissamvačku šetrím 😇 👋
Alebo od zajtra no.
22. októbra 2013 o 8:32 #86297VANUCCIÚčastník (Participant)No dobre taký rýchly seriál urobím, aby to nemalo 1678 dielov ako tie televízne \“hodnotné\“ seriály 🤣 🤣
Príprava
[linka]
[linka]
[linka]a je dolu sviňa jenna
[linka]
[linka]jazýčková pusa pre lorda bakuľu
[linka]otvárame
[linka]jak sa vyvaľuje sviňa jenna
[linka]a už jej niet
[linka]a že jaká podoba
[linka]a prvá ňamoka pečené rebierka s kyslou kapustou
[linka]statočný sviňopedál
[linka]nič nové pod slnkom, aj keby to bolo z koľajnice, moja dcéra to zlomí 🙂
[linka]a už sa melie matroš na jaterničky
[linka]a na klobásky
[linka]moji spolupáchatelia
[linka]a cestujeme do údiarne
[linka]
[linka]ochutnávka pečenej jaternice a /neúdenej/ uvarenej a upečenej klobásky
[linka]zatiaľ čo sa klobásky údili, vedľa v karaváne prebiehalo \“snívajte s nami\“ o údených klobáskach
[linka]ty kokso to je vôňa 🙂 🙂
[linka]👋 👋 👋 👋 👋 👋 👋
22. októbra 2013 o 8:44 #86298VANUCCIÚčastník (Participant)Taký ozaj krátky vícuc z fotodokumentácie miesta činu, inak je tých foto kopa, potom ešte dohodím z tlačenky keď ochutnám a kočone, až sa bude variť 🤣 😛
22. októbra 2013 o 9:07 #86299magumaÚčastník (Participant)VANUCCI ty buzerant, 😈 😈 mal si to sem dať až večer 😈 😈 😈 idem zháňať hurky 😟 😟 😀 😀 😀 👋
22. októbra 2013 o 9:15 #86300VANUCCIÚčastník (Participant)maguma ty môj pupuš 😘 , veď si chcel album a vôbec, čo by si zohnal večer, všetko je zatvorené, teraz máš väčšiu šancu 😀
22. októbra 2013 o 9:23 #8630122. októbra 2013 o 10:43 #86302WIKINOÚčastník (Participant)Kua Vanucci to si spravil chybu keď si dal dievčencom natláčať klobásky. Vanucca si to omakala a terzky večer sa ti bude smiať, že klobásky to bola hrúbka a dĺžka 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 👋 👋
Náčelnkí de si už je vypité a zedené. 😶 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.