Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 2,251 až 2,265 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    maguma
    Účastník (Participant)

papi te fasfaragó 😈 😈 samozrejme, že értujem celý maďarský lap, len nemértujem, že prečo sa ty preventívne vyhováraš na svoj vercajg, že je len pre 4 (slovom, štyri) osoby, kto budú tie 4 (slovom, štyri) osoby ktoré pozveš na koštovku, zas to tu budeš selektovať a trieštiť kolektív BKP 🤣 🤣 🤣 😀 😀 urobíme to inak, objednáme z Ruska predný a zadný dekel z Kurska 🙂 (aj tak je potopený) a budeme mať megapekáč, 😉 hodíme doňho zo 4 (slovom, štyri) Mažoly, 🙂 zo dva vozíky zeleniny, 🙂 dáme pod to zo 4 (slovom, štyri) vagóny dreva 😁 a potom nás môžeš pozvať všetkých, ty ako ikona nesmieš byť skromný, ty sa musíš svojimi činmy zapísať do motorkárskych análov 🤣 a nie sa tu oháňať kotlíkom z dvoch ešusov zdrótovaných k sebe kde môžeš urobiť akurát tak lečo s párkom 😈 😈 😈 🤣 🤣 😀 😀 😀 👋 👋

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😀 Krivoklat , predať určite nie.

Návod, ako som to robil:

– V komore po dedovi pohladať tlakovú nádobu z nejakej starej nákladnej Škodovky. Nie hrdzavú, ale peknú, zdravú. Hygiena a tak… (ale dajú sa tie dná aj kúpiť 😀 )

– Karboškou odrezať obe konce, zaviazať si krvácajúce prsty a uhnúť pred ulietajúcimi segmentmi vzpriečených kotúčov (ale dajú sa tie dná aj kúpiť 😀 )

– navariť tesniacu pásovinu okolo vrchnáku (profil cca 10×2 mm) s presahom cca 4-5 mm. Nedostane sa dnu popol.

– vyrezať pánty a dielce zámku, vrtať, zvariť, riadne obrúsiť hrany.

– tyč zámku musí ľahko von, aby sa nezadieral, oplatí sa fixovať navarenou retiazkou, aby sa nestratil.

– hrubý, masívny materiál je výhodou, nedeformuje sa v ohni, rovnomerne roznáša teplo a nestane sa, že niektorá strana ňamóky sa pripáli.

– celé hotové, už len to prebrúsiť, vyleštiť, nech leskne, jak Šalamúnove gule. Hygiena a tak, furt…

– Zábeh: Naliať hocaký použitý fritovací olej, natrieť celý vnútrajšok a aj z vonka. Hodiť do ohňa a nechať poriadne zohriať (nech to vrie), olej možno pridávať aj viackrát na všetky plochy. Toto spraviť, ak je treba, aj opakovane, povrch musí nakoniec ostať lesklý, čierny , dosť odolný takto aj korózii. Niečo, ako vzduchovky, tiež nie sú ničím natreté. Pravidelným používaním (t.j. päť-šesťkrát ročne) korózia nemá šancu, po použití max. natrieť fritovacím olejom, zavesiť otvorenú do garáže a hotovo.

– pred použitím vždy dôkladne umyť starý smradľavý konzervačný fritol, aby to buké žrádielko neprevzalo… 😉

Fú, už musím toho KOZLA, ale ozaj, šak dva prsty ma bolia a ostatné sa smejú… 😈

maguma
    Účastník (Participant)

kingston pošli písomnú objednávku, za old Moldoviu ti to aj dám pozlátiť, ale zlato si zaplatíš 🙂 🙂 😀 😀 👋

maguma
    Účastník (Participant)

papi to už aj kozla robia dvojprstového, je to skoro ako 3PŠMK 😀 😀

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😁 Vilo, veď na Psiare som to chcel vziať so sebou, aj ingrediencie boli pripravené, ale:

– Je to ťažké, jak Parížanka na rohu

– Práveže som nechcel rozkol v skupine, každému by sa totiž neušlo…

– 😈 😈 😈 Raz sme boli strašne nadrbaní a spomenuli sme až po dvoch hodinách, čo vlastne máme v ohni. Niektorí pritom veselo prikladali – no čo už, vyrobili sme kúsuk čierneho uhlia. 😈 Toto som predsa nemohol riskovať.

kingston
    Účastník (Participant)

Bobo ešteže nemáš M.Y.V.I.P.-a, šeckých tu by si nás dal dole. takto 👎 🤣

klátik 👍 aj by som, ale 2 štampedlíky 52% marhule už nepustia 😕 😀

natschelník – papi ti vyfúkol džob, podľa jeho precízneho popisu to vyrobí aj sexpert ako ja 😛 😈 😁

krivoklat
    Účastník (Participant)

Papi báči, všetkému, skoro, som porozumel, jediné neviem, že kto mi to urobí….. 🤣 ďakujem za tip, idem zháňať nejaké hrubostenné železoidné čapice, tomu namáčaniu a vypaľovaniu v oleji rozumiem, to používal už môj tatko, aj zváračku by som doma našiel, len neviem, kto mi tolko roboty zaplatí….. 🤣 kedže opakovaná pravidelnosť 4 krát do roka využitia tohoto vercajchu je nízka…. vyhodím plynový sporák a tým zvýšim efektivitu využitia tu spomínaného mňamkovercajchu….

Ati, a Ty sa nevieš pred konzumáciou takéhoto lieku poradiť s nežiadúcimi účinkami so s svojim lekárom? teda so mnou? to nevieš, že hromadné užitie lieku je účinnejšie?

theo
    Účastník (Participant)

PGHA 🙂 👍

Papi Gastro Hárdvér Alianczió. 🤣 🤣 🤣 👍 👋 👋

maguma
    Účastník (Participant)

SES Tlmače už lisujú dekle 🙂 🙂 🙄 🙄 😀

theo
    Účastník (Participant)

Maguma , objednavam si 20 / slovom dvadsat/ palcove – spodny aj horny + retazovy kit, to by mohlo stacit aj pre 10 /slovom desať/ gastrogetrošov. 👍 🙂 😀 🤣 🤣

maguma
    Účastník (Participant)

theo jasné, nebudeš predsa troškáriť pre štyri osoby ako papi 😁 , keď už, tak pre celé bazmegcity 🤣 🤣 👋

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Kokos, ja som to robil ešte za hlbokého komunizmu, jednak sa tie dekle nedali kúpiť (žiadne, použil som čo som mal), jednak žiadny gastro-gang nehrozil. Pre rodinku stačilo… 😈

theo
    Účastník (Participant)

Maguma tak urob porádne, take stártrekovske, len tam nedavaj ziadny motor, netreba to prehanat. 😁 😁 , len urob ťazne, aby kirovec WIKINOV namalowany to potiahol aspon z Tlmáč na Psiare a potom uvidime. 😀 😀

krivoklat
    Účastník (Participant)

Papi, ale ved za komunizmu ani ten "kokos" nebol, radšej pohladaj v šope ešte zopá, lepši 10 párovr takých deklov a určite zbohatneš…… 🤣

maguma
    Účastník (Participant)

papi už vtedy si mal myslieť na budúcnosť 🤣 🤣 👋

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 2,251 až 2,265 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri