40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
9. novembra 2013 o 12:03 #87173theoÚčastník (Participant)
😀 😀
jaaj, maguma, tak to odvtedy máš ten ritny čipkotunig, že neposediš ani minutu /zamozrejme ZULU/ 🤣 🤣 🤣
9. novembra 2013 o 12:11 #87174WIKAÚčastník (Participant)Náčelník, chrena pošli domov, kto by ma strážil a kde by som takého 😈 zohnala?. Nedohodli sme sa so svatkou, ale aspoň môžeš porovnať ktorá je lepšia. 👍 👍 👍
9. novembra 2013 o 12:20 #87175przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😀 Kingston, nemachruj. Je síce pravda, že Erős Pista je detská výživa, ale pre kojencov sa neodporúča, lebo sa tým blbo natierajú bradavky.
Bopsik, tá moja, tá je koreninová. Sú to vlastne vysušené a vysávačom zomleté feferónky, môžu sa doladiť pred zomletím pridaním sušených čili-papričiek.
Tou mojou sa dochucuje napr. aj perchlór, ak sa už zdá návykovým užívateľom slabý… Perchlór bylinkový ŠPECIAL sa to volá… 😈WIKINO, zatiaľ som nič nenašiel… Neviem, či som to nepribalil maniakovi, komu som svojho času predal minibus Š 1203. 😕 Boli aj na nej, ale som mal dve navyše – a teraz nič.
Inak sa mi zdá, že na tej dúhovej Kirovec-mašine potom budeš vypadať, ako najviac zateplený Slovák. Musíš sa ňou zúčastniť pochodu teplých, ako maskot… 😈9. novembra 2013 o 12:50 #87176kingstonÚčastník (Participant)papi aj my robíme erospistu, 1kg feferóniek odstopkovať, zomlieť na mlynčeku na mäso. Pridať 20dkg soli, premiešať, naplniť fľaštičky od bébipapi a hotovo 😛 😈 😀 😀 .
9. novembra 2013 o 12:52 #87177kingstonÚčastník (Participant)Aha, a semeno treba nechať v tom 🤣
9. novembra 2013 o 17:08 #87178VANUCCIÚčastník (Participant)yoffuči do puči , ale som ti dal chrobáky do hlavy 🙂 , hneď si kontroloval dátumy 😶 , to znamená, že nie si čistý 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
Pozrite si novú časž zo seriálu "A JE TO " dvaja kokosi v teréne 👎 🤣 👎
9. novembra 2013 o 17:20 #87179VANUCCIÚčastník (Participant)wikino na vyhodze dobrééé na vychodze zdravóóóóó´ 😁 😁 😁
9. novembra 2013 o 17:27 #87180przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😁 No čo je? Veď už je tma, de sú foťky?
Neska sa nič neumývalo?
👋9. novembra 2013 o 17:29 #87181VANUCCIÚčastník (Participant)Fotky budú ráno, po tme fotí yoffo 😁 😁
9. novembra 2013 o 18:06 #87182BopsikÚčastník (Participant)kingston, (v preklade kráľskala),
aj ja som raz vyrábal eros pista.
Keďže som bol neznalý veci, semeno som vybral.
Pred návštevou som sa chcel predviesť, slávnostne som
otvoril fľaštičku – a nič. Bolo to len horké a slané,
neštípalo absolútne.
Potom som už bol múdrejší, mal si mi to povedať
pred troma rokmi, a nie teraz.9. novembra 2013 o 18:09 #871839. novembra 2013 o 18:11 #87184BopsikÚčastník (Participant)Vilo,
povedz pravdu,
jedničku na mustangeri prehadzuješ dole preto, aby sa Ti to neplietlo.
Ja som si dlho zvykal, že jednotka je dole…
… a furt sa mi to plietlo.
A aká peknučká teplučká nádrž… 😘9. novembra 2013 o 18:23 #87185VANUCCIÚčastník (Participant)yoffo máš u mne poldeci borovičky a pivo 12-tku čiže máš u mne B12-stku 👍
toto je najkrajšovatejša fotka jaku som lem vidzel a tote farby colorowe ši prosto jednotka BRATM 👍 🙂
nichto na tebe nema normálne jutre urobim fotovystavu tvojej fotky, slabozraky a slepci majú vstup zdarma 😁
yoffo či kvader pardon káder, aľe aj tak ce mám rád no ta co už, ta nhe bratm? 👋 👋 👋
9. novembra 2013 o 18:33 #87186BopsikÚčastník (Participant)Trošku elektrotechniky:
Prerábam u syna elektriku na dome.
Ako držiteľ oprávnenia "revízny technik" 😎
sa nestíham čudovať. 😶
Najprv som žasol, že fáza je privedená na ľavú dzirku,
ale potom som zistil, že fáza je v celom dome ťahaná
zeleným vodičom. UFF. ☹️Ale svietilo, hralo, nehorelo. A raz ma aj skopalo – sviňa. 😈
Preto robím len do 1000V. Nad 1000 by som nikdy nerobil, radšej
umriem na chudobu. Tam sa môžeš zmýliť iba raz. 👎9. novembra 2013 o 18:58 #87187yoffoÚčastník (Participant)Bopsiku-rewiznytechniku: kua, šag ľawa dzirka kope, kúa, a keď je zelena,
tak je (jako klassick papi píše) enwironmentaľna. 😁Šag si uš kúp vadasku, zasvieti, neskope 🙂
Only for VANUCCI:
čakám s otworenú papuľú na dodáfku B12, kua. ☹️ 🤣 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.