Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 2,791 až 2,805 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    maguma
    Účastník (Participant)

Kto je zvedavý na dnešný tuning závodného špeciálu MAŽOLA GTX týmu sa možno za chvíľu čosi dozvie, iba trochu vás sklamem fotky z dnešného dňa nebudú, ledaže by som ešte zbehol do garáže a niečo nafotil, čo sa mi teda vôbec nechce 🤣 🤣 🤣 . Dnešný deň bol náročný, ale podarilo sa urobiť veľké pokroky a tuning pokračuje dobrým tempom, hneď ráno som vysústružil nový čap uloženia nového systému radenia, tento nový sofistikovaný systém zrýchli radenie až o 23,5 milisekundy, čo predstavuje značné zrýchlenie na okruhu 🙂 🙂 (Bopsik, rozumieš tomu perchlórove hovno, 😀 😀 myslíš si, že MAŽOLA GTX je banda popletencov 🤣 🤣 , tu ide čiste o rýchlosť, voe 😈 😈 😈 ) po fajronte som pozváral novú šaltpáku, namontoval čap a už to pekne funguje. Do zadnej rozety som nasadil najnovší typ kocočkových ložísk namazaných najjemnejšou brúsnou pastou na ventily, ktorá po čase vytvaruje kocočky na guličky. 😁 Po umytí reťaze sme na rentgenoskopii objavili jeden prasknutý článok, 😠 😠 takže ju nahradíme remeňom z bobolakovho HD, iba ho musíme akosi zoštopkať. Brzdové obloženia boli zodraté až na nity, 😠 tak zajtra zas do pomeru lepíť nové obloženie. Takisto je nasadené nové jedenásť zubové sekundárne kolečko, zajtra sa nasadí nová upravená spojka a je pripravená montáž riadiacej jednotky motora, tá pomôže motoru hlavne v nízkych otáčkach, keď včas (tesne pred zdochnutím) dá pokyn pilotovi aby sa začal odrážať nohami od zeme, je to bomba vynález a funguje. Inak som uťahaný ako hovado božie, ten zasran krpatý dá zabrať, ale zajtra od rána pokračujem. Ešte pikoška, dnes prišiel pozrieť priebeh prác aj sám veľký šéfdizajnér WIKINO osobne, uvidím akú správu podá, ak nebude podľa mojho gusta, tak mjr. Ronyslav dostane jednoduchý ale účinný pokyn pri jeho najbližšej návšteve, TRHAJ 😁 😁 😁 👋 👋 👋

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😀 Borsik, je to síce katastrofálne spravené, ale fáza má byť privedena na ľavu dzirku a za deklom farby nevidieť. Tak dze je problém? 😈 Prečo by nesvietilo, prečo by nehralo? Prečo by horelo, veď spotrebiče sú – na rozdiel od revíznych technikov – farboslepé… 🤣

maguma
    Účastník (Participant)

Bopsik a to si fotil v Stalingrade po prechode frontu?????????? 😶 😶 😶 😶 🤣 🤣 🤣 😀 😀 😀

a teraz je už tuším jedno v ktorej dierke je fáza, teda tak sa mi to zdá, že nemusí byť v ľavej, v nových inštaláciách 🤣 🤣

maguma
    Účastník (Participant)

A ešte čosi, tú elektriku ťahal kto??? keď ju ty prerábaš 😶 😶 😶

theo
    Účastník (Participant)

Maguma, tak to dufam do štartu stihnes dat dokopy, este urobit Ee Ka Ge, Ee Ee Ge, Ce Téčko a endoskopiu a ie sa na toooo 🙂 🤣 🤣 🤣 😈 👋 👋 👋

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Zistil som, že na klávesnici mám odrazu dvakrát P a ani raz R 😈

Musím zohnať kúsok bielej farby a dorobiť znova pravú nohu pre R ….

Potom budem vedieť zase napísať aj tak ťažké slovo, ako je Bopsik 😈

maguma
    Účastník (Participant)

papi že si to ty náročky vymazal, aby sa ti ľahšie písalo slovo papi 😀 😀 😀

maguma
    Účastník (Participant)

theo nebuď Tomáš, azapádot 🙂 🙂 😀 😀 👋 všetky tie kontroly urobi yoffo s bobolakom, tí majú na to oprávnenie, len to musíme doručiť do gambokafé, kde je skúšobná linka 😁 😁 😁

VANUCCI
    Účastník (Participant)

yoffo tak urob veľký otvor medzi tým bielym ochlpením v sánkovej časti tvojej ctenej hlavy B-12 už letí k tebe 🙂

[linka]

maguma
    Účastník (Participant)

VANUCCI zabudol si na vrtule, ledaže by ich nahradil yoffo po požití B12 😀 😀 😀

Bopsik
    Účastník (Participant)

Šag ja nič,

eletrika išla od roku 1984 bez problémov.

Ja som ju neťahal, syn kúpil dom.

Prerábam preto, lebo je tam popletené

hliníkové vedenie s medeným,

ťahané sú iba 2 drôty:

– jeden čo kope

– druhý čo nekope

Podľa nového treba 3, a dal som

všade prúdové chrániče.

Keďže sme dali nové rozvody na kúrenie,

nové radiátory, nový kotol kondenzačný,

nové rozvody vody PPR,

hanba by bola nechať starú eletriku… 😟

Preto zanedbávam svoju milenku motorku 😠

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😁 Tak už viem, prečo bol vlani Sliač tak nabitý Vyhodňarmi:

Mali tam borovičku 52… 😈

[linka]

Bopsik
    Účastník (Participant)

papi,

mal si napísať Borsuk , to je po rusnacky jazvec… 😉

Bopsik
    Účastník (Participant)

Zimné gumy

Vilo, už prehadzuješ? Mal by si mať žniva…

síce sňach ešte nevidno…

Dnes syn prehodil kolesá na 3 autách,

na svojom, na mojom aj mamke,

dobrý syn… mám z neho radosť…

Dúfam, že šruby dobre dotiahol… 😈

VANUCCI
    Účastník (Participant)

papi tak toto si totálne poje-kakal 🙂 lebo:

1. už všetci vedia odkiaľ máme palivo 40+ 🙄

2. už nemôžme oblbovať, že to ťaháme cez tunel z ukrajiny 🤐

3. Keď sa toto dozvie bobo, že palivo 40+ ťaháme z ameriky tak lord bakuľa môže ísť na dôchodok 🤣

Ta sme še pobavili 🙂 👍

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 2,791 až 2,805 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri