Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 3,241 až 3,255 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    solim
    Účastník (Participant)

Theo, to aby vás pri vášnivej debate, nezdržiavalo prehadzovanie stránok. Tak trochu napomáham. 😉

ahojko
    Účastník (Participant)

Neuveritelne!

Po cca 3 tisicom prispevku Namokarov na MOTOCYKLOVOM PORTALI sa tu uz celkom slusne/pocetne aj o motorkach davaju prispevky!!

ADMIN prosim ta daj im pochvalu!

VANUCCI
    Účastník (Participant)

theo ja vidím len vytrieštené buľvy 😁 pošli eSeSáka, ši som nezabudol dačo do zoznamu, ja ti posielam čo tam zatiaľ mám 🙂

theo
    Účastník (Participant)

Ahojko, dobre ze hovoris 🙂 😀 😀

inac v sobotu robime /no, nie ja/ zapekaneho kapóra so zemiakmi a zeleninkou, tak uvidime ako sa podari… 😀

V nedelu na pretekoch bude mat ostgubernia ňamókastage, a-lá kliešť VANUCCI. bude pacovane kare, krkovicka a aj kuracie, chlebik, horcica a nejake tie bazmegy okolo toho. 🙂 🙂

bopsik, neber nic na jedlo ani na pitie – zeleny kabel a perchlor nechaj doma, zober len krasnu Mery.. 👍 🙂 😁 😁

majanko
    Účastník (Participant)

Hééélp !!! Halllóó priatelia !

Vzhľadom na kompletné zabezpečenie závodného tímu Mažola GTX a naliehavú potrebu zabezpečiť kvalitného testovacieho jazveca bol do tejto funkcie samozvane náčelníkom určený "majanko". Testovací jazvec sa osobne aj s držiteľkou parazla závodného tímu zúčastní akcie v Budimíre. Preto je potreba zabezpečiť ubytovanie na slušnej úrovni v skromnom príbytku tomuto obetavému jazvecovi-testerovi a jeho ladvinke ktorí sa závodov zúčastnia bez nároku na honorár a to zo soboty 16.11 na nedeľu 17.11.2013. Tento nenáročný obetavý jazvec-tester potrebuje zagarážovať aj svoju motorečku, pretože inak než na moto v zime nejazdí. Ponuky posielajte tu. Ďakujééém, majanko ! 👋

Jazvec-tester vyráža na moto už v piatok o 13.00 zulu z TO smer Rapovce termálne kúpalisko, ubytko niekde v mieste.V sobotu presun smer KE. Kto chce može sa pripojiť !!!

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Ma nakakáte, vyhodím motor a zhodím všetky zbytočnosti zo Šarkánka, pridrótujem svoj 12,7 koňový vytunovaný Pinčel-motor a v špeciáloch vás vyškolím, že budete plakať. Krampus sa radšej schová za plotom… 😈 👋

Šak dočkajte, prvý jarný Bajč, to bude srandy kopec… 🤣

Teda dúfam, AD…

Alebo kúpim Mustanga alebo 21-ničku? Aj to je možné… 😉

zefototh
    Účastník (Participant)

No a už to je tu, na pinčloch sa budú pretekať. 😁

theo
    Účastník (Participant)

To je epidemia, horsia ako salmoneloza, tiež riť z toho boli… 🤣 🤣 🤣

theo
    Účastník (Participant)

Majanko, vytriiim, daco vydumame 🙂 😀 😀

len testuj tak ne na plno, lebo polames orangeló. 😟 😀 😀 a sme v anale…

zefototh
    Účastník (Participant)

Vanucci, asi budeš musieť tých víťazných stupňov dorobiť viac. 🙂

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Ahojko píše, že o motorkách sa tu bavíme?

Kdeže…

Pionier nie je motorka, Pionier je živý tvor. Ak sa s ním nepomaznáš denne hodinku-dve, nahnevá sa a ani ho neroztlačíš. 😈

WIKINO
    Účastník (Participant)

Ná šeci čarbete a zoznam sa nemení. 😶

Drukeri :

Pretekári

Maguma

Theo

ačo ďalej.?

Náčelník neni si v Bolníci, keď si dnes dával tréningové jazdy ?. Sádru a fáče pribalím 🤣 🤣 🤣

WIKINO
    Účastník (Participant)

Ná zas hrubý kábel ?

WIKINO
    Účastník (Participant)

a sakriš

zefototh
    Účastník (Participant)

Sádru a fáče. Čo ti ostalo zo zateplovania?

Kleber a sieťka

😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 3,241 až 3,255 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri