Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 316 až 330 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    theo
    Účastník (Participant)

Tak uz viem preco som vyhral yoffovu anketu 😁 🤣 🤣

Mlhos
    Účastník (Participant)

Na a uz dneska hadam aj do vecera stacilo idem sa venovat niecomu inemu 😁 👋

theo
    Účastník (Participant)

Zaves palice a jed 👍 👋

maguma
    Účastník (Participant)

Theo, si to zabil 🙂 😀

fikus
    Účastník (Participant)

Na avijaride mame veľkú fanú šičku,zua12 👎

Mlhos
    Účastník (Participant)

Theo preco si vyhral? nuz preto ze nejaka spina vytrhla jeden prispevok z kontextu z dialogu dvoch ludi kde sa jednalo o urazlive pomenovavanie mesta v ktorom zijem druhou druhou diskutujucou osobou ale o to nejde ide o to ze ten kto to urobil predsa musel vediet co to vyvola a ak nie tak ho uprimne lutujem ja som teda tiez vseliaky ale nie som zakerny hajzel a neroznasam klebety ,ale to sa vzdy niekto taky najde dufam ze mal z toho dobry pocit a ze si to pekne uzil ako ty svoju vyhru a navrhujem ho na funkciu spinavec kmena ak ma vobec odvahu sa priznat kto to bol ja osobne by som radsej vyhral v lote

WIKA
    Účastník (Participant)

Dobrý deň geriatrici. Dúfam , že aj mňa zoberiete do svojej spoločnosti 😘

maguma
    Účastník (Participant)

😀 to ale trvalo 😀 👋 👋

fikus
    Účastník (Participant)

Mlhos ta ty jaky si ukecaný človeče. 😁 👍

LOCKE
    Účastník (Participant)

Servuste, tak nejak som si dovolil sem napísať. " tady jsem přinesl pár švestiček z naší zahrádky, pane vedoucí " nembójte, nebudem otravovať často. Na MR som vlastne ani neprispieval. Najprv som nemal

40+ , a chvíľku na to čo som mal už niesom na MR 😀 , ale ako vidím tak udelujete aj vínimky

( rapťák ) tak dúfam že som tu správne. Budem sa chovať slušne, ak treba aj pivo podám, aj na motorku

pomôžem vysadnúť 😁 , čo , papi? 😈

fikus
    Účastník (Participant)

Aha?a kde sa stratil rapťák?asi lúšti naš sleng,alebo je niekde zabobovaný 😁

Bopsik
    Účastník (Participant)

Lezim si v saune a citam Mlhosove literarne prispevky. Pozdravujem Vas Amigos.

theo
    Účastník (Participant)

Mlhos, vidim ze som sa mylil, nepolepsil si sa, ale vidim ze vsetko beries s nadhladom a humorom 😎 /vid kopa smajlikom v tvojom poslednom prispevku/

tymto si udelujem na teba BANán aspon na mesiac 😁 😁 👋

Danny65
    Účastník (Participant)

Zdravím všetkých geriatrikov a ako tak pozerám, aj dve geriatričky, aspoň zatiaľ 👋 👋 👋 , stále mi to vypisovalo, že ma to tu nechce, že som zamietnutá, ale nakoniec sa to podarilo 😁

kavis
    Účastník (Participant)

Kurňa menilo sa tu niečo šak včera už bolo sedem stránok a dnes je tiež a pritom aj na šiestej sú dnešné príspevky tak babo raď odkiaľ mám vlastne začať čítať 😀

PS: Miloš nedaj sa a tvrdo do nich čo do teba rýpu a hlavne ten čo sa ani na FB nevie zaregistrovať 😈 😇

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 316 až 330 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri