Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 3,361 až 3,375 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    bobolak
    Účastník (Participant)
    bobolak
    Účastník (Participant)

Načelnik a ešte jedno foto tvojho budúceho kufra aby si mal kam nabaliť dielce na mustafu III 😁 😁 😁 😁 😁

bobolak
    Účastník (Participant)
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

No, náčelník mi volal, nálada graduje – a ak VANUCCI dá konečne fotky z tréningu, máme sa na čo tešiť…

Je vraj blato a niekto nemenovaný aj na pobehajúceho zajaca sa za jazdy hodil… 🤣

Zlé jazyky ale tvrdia, že žiadny zajac tam nebol… 🤣

Theo zas vymyslel vraj zlepšovák, že bude jazdiť na hrdzu riedenú benzínom, ale moc mu to vraj nešlapalo… Treba to ešte vypiplať… 🤣

VANUCCI , makaj, chlape… 😈 👍

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Tak milé detičky, vycikať, umyť zúbky a spať. Dobrú noc 🤣 🤣 🤣

Že čo? Že ešte nebola rozprávočka 😶 😶

No tak dobre, tak jednu dáme. Nech sa páči 😁

[linka]

yoffo
    Účastník (Participant)

😶 😶 😶

Mr. Morseho nedám, bo by som bol zas vysvietený (osvietený ???) na TAPETE SERwerowej. 😈 👋

Na Ďalekom Výchdze kapú aj fottóbaterky…… 🙂 🙂 🙂 👋 👋 👋

Samé výhorrorky. 🙂 😛 😛 😛

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Nemvýhovorka, ja mám napájanie 4x tušková a keď som začal sťahovať vyplo foto, tak som ich musel aspoň trocha. Fotky už máte a ja teraz baterky nabíjam na zajtrajšok. 👍

yoffo
    Účastník (Participant)

FANUČČI………. 🤣 🤣 🤣 paráda, aj mi cwrklo……..ste na bedni……..jenničky !!! 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👋 👋 👋 👋 👋 👋 👋 👋 👋

😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

ahojko
    Účastník (Participant)

Taktika?

zeby nacelnik vyradil supera este pred pretekmi na "klopenej" ?….nie az tak supera, ale superovu "20-cinu"..?…

No neviem, neviem,..

WIKA
    Účastník (Participant)

Vanucci, dobrá práca. Vilo v tom plášti vyzerá ako HUJER – Metalesku blesku. Inak celkom dobre, super fotky. A hráte sa na tri miesta? Prvý, druhý a tretí? Či? Tak aspoň nebude porazených, vyhrajú všetci. 🤣

skuterdrak
    Účastník (Participant)

To budú pretekat až traja 😶 😶 ale aspon sa každému ujde jeden stupeň 👋 👋 👋 majanko keby to slabo Vilovi ťahalo tak ho potlač 👋 👋 👋 👋 👋

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Skuter, jak traja? Preteky sú až zajtra a bude tam určite aspoň 15 motoriek…

To dneska trénovali len tí, čo sa ešte nevedia bicygluvať… 😈

bacaono
    Účastník (Participant)

😶 Ze jaka lista s "aktualitami" nam tu nad temou beha!!! 😶 👍

Kua skoda ze pomer nedovolil vychutnat si pindurovu atmosferu aj na vychode. 😕 Mal som silne umysly sa tam dostavit, a nemozem. Tak mi zostava len banovat a nasavat atmosferu podporenu a hlavne vylepsenu GTX teamom aspon odtialto. 👍

krampus
    Účastník (Participant)

Milá, WIKA ťažký to omyl, veľmi zle si odhadla dnešnú náčelníkovu činnosť.Bol maximálne činorodý, od 12:00 ZULU sa snažili aj s Wiikinom naladiť Mustanga do stavu redy to race až do nemlátom ( po východňarsky: až do nevidzim) a na mobil nemali ani myšlienku, či sa im to podarilo, zajtrajšok ukáže a medzi tým aj zrušiť predný koniec môjho pinďúra , takže zajtra je o jedného jazdca MAŽOLA GTX teamu menej, ale je to v rámci povolených strát.😁

Fotodokument dodá VANUCCI alebo Majanko, ak im tu nevymažú ( náč., WIK. theo) ako nevhodný príspevok. 😈 😁 🤣 🤣

Koniec teplého bonzu.

👋 👋 👋

WIKA
    Účastník (Participant)

Wiki tebe verím. Ale aj podľa dokumentácie je vidieť, že sa tomu venovali. Dúfam, že to zajtra padne na úrodnú zem. Fotky sú super. Držím zajtra palce.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 3,361 až 3,375 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri