40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
16. novembra 2013 o 21:14 #87773
krampus
Účastník (Participant)Kua, to na predošlú stranu som reagoval, a teraz vyzerám jak dilino, že čo to sem píšem. Už je to tu všetko nabomzované. 🙄 👋
16. novembra 2013 o 21:18 #87774bobolak
Účastník (Participant)Kuafix načelník,na spanie v zakrute som predsa ja!!!!! 😶 😶 😶 no dufam že zajtra to už neprespíš a ukažeš čo je toho ľakeť,, 👍 👍 👍 a budeme tu sajdu robiť??ja obetujem tu moju a ukažeme to tým čehuňom na jaro ,,jak sa preteká v sajdkách 😁 😁 😁 😁
16. novembra 2013 o 21:18 #87775krampus
Účastník (Participant)Pane báčo , čo dnes sa tam dialo to jeden neuverí, Cabajský Pereš to nezažil za celú svoju históriu. 😈
16. novembra 2013 o 21:20 #87776przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)WIKA , kto nepadá na úrodnú pôdu, jazdí pod svoje možnosti. 😈
Krampus , v pohode, my už dávno vieme, ako vyzeráš… 😈Kua, keby bača neupozorní na tie svetľné noviny, ani si to nevšimnem… Fakt. 😈
16. novembra 2013 o 21:27 #87777skuterdrak
Účastník (Participant)A bude aj priamy prenos ktorá TV to má na starosti? 😛 západňári nedajte sa porazit čakáme na výsledky 👋 👋 👋 👋 👋 držíme palce 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍
16. novembra 2013 o 21:34 #87778Danny65
Účastník (Participant)Takto na diaľku držíme silno palce aj tu v Pažravej a tešíme sa na zajtrajší fotoreport 👋 👋 👋 👋 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍
Vanucci fotku sú 👍 👍 👍 👍 👍
16. novembra 2013 o 21:38 #87779ahojko
Účastník (Participant)papi
Yoffo na ten behajuci napis upozornil uz vcera, ale taj nenapadne, ze nik na to nereagoval, ba ani ja, lebo som nevedel o com hovoriii.. vid tu:
15.11.13 22:04
Bopsik kónečne našiel ten G-BOD…….. sHorre čosi beží, ….že lapaj, ahojko and já……
16. novembra 2013 o 21:44 #87780przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Ahojko, to je preto, lebo pohyby sledujeme len za jazdy, blikajúce-lietajúce bannery si už asi nik nevšíma, automaticky ignoruje. Nikdy som sa nepozrel ani na jeden, že o čom vlastne je… 🤣
Ale ty máš vraj odvahu a chuť sa baviť o motorkách – tak prečo sa o nich nebavíš? Hanbíš sa za nás, za unáhlené stádo? 🤣 🤣 🤣
16. novembra 2013 o 21:56 #87781ahojko
Účastník (Participant)Pani a damy citate medzi riadkami?
Yoffo sa pytal ze ci:
Sú piňďúre geriatrikov schopné poriadnej JAZDY ???
Krampus mu odpoveda ze:
ano, a az tak ze sa pri tej jazde nacelnikovi podarilo aj zrušiť predný koniec môjho pinďúra , takže zajtra je o jedného jazdca MAŽOLA GTX teamu menej,16. novembra 2013 o 22:01 #87782VANUCCI
Účastník (Participant)áno, tak ako píše ahojko, maguma si zrušil ostrý šíp na ktorom mal jazdiť, takže zrejme zajtra bude asi iba mechanikom, ak ovšem niečo do rána nevymyslí 😁 😁
16. novembra 2013 o 22:02 #87783przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Prečo medzi riadkami? Maguma vyletel na tobogáne, on bol ten "nemenovaný", koho som spomínal. 😁 Dokonca rovnanie vidle je vo fotodokumentácii, a to, že to zajtra asi neodštartuje, je napísané práve v Krampusových riadkoch, nie medzi.
Alebo mi niečo zase ušlo? 🙄16. novembra 2013 o 22:02 #87784ahojko
ten banner je aj kvoli tomu ze som verejne poprosil ADMINA aby vas "NAMOKAROV" pochvalil ze sa uz konecne aj o motorkach bavite,… akurat sa tam preklepol, chcel tam dat ze: Ahojko POukazal NA obrovsku odvahu namokarov… aspon ja to tak vidim…16. novembra 2013 o 22:08 #87785ahojko
asi som zle videl, na fotkach sa mi videlo ze Maguma zohol vidly na Krampusovej moto Pinduri….
16. novembra 2013 o 22:13 #87786przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Ahojko:
Na tej, čoMmaguma pripravoval, mal jazdiť od začiatku Theo. Maguma mal jazdiť na Krampusovom klasikovi, lebo Krampus má aj inú, druhú (tú špeciálku).
Na fotkách vidieť, že aj Vilo, aj Theo trénujú na tom, na čom mali jazdiť.
Všetko je tu na posledných 4-5 stranách, priamo v riadkoch. 😉16. novembra 2013 o 22:27 #87787bobolak
Účastník (Participant)No ja to zasa vidím z inej stranky,,,,papi
ten banner je aj kvoli tomu ze som verejne poprosil ADMINA aby VAS "NAMOKAROV" pochvalil ze sa uz konecne aj o motorkach bavite,,,ahojko ty kam prosím ťa patríš????ja viem že sa bavíme aj o k***tinách,ale o tom to je a nič na tom nebudeme meniť. preto že sme geriatrici ale stále máme motorky a jazdíme a tešujeme sa z každej akcie čo si vymyslíme,,,kým sme neboli GTX tak čo som sa mal baviť s harlejákmi?????a debatovať kto ake čačky si naj…e na motorku??? a vôbec komu vadí že si tu podbobovavame a vyhrávame ceny???? tak ťa prosím nemusíš nás dávať adminovi aby nás chválil,to si dokažeme aj sami nazdravie!!až mi vyschlo 😁 😁 🤣 🤣 🤣 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji