Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 3,391 až 3,405 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    ahojko
    Účastník (Participant)

papi

Mea-kulpa, nevedel som o tom plane,.. iba som reagoval na fotky kde maguma vyradil Krampusovho PIndura z pretekov…. 😟 😶 😇

Diky za vysvetlenie… 👍

ahojko
    Účastník (Participant)

bobolak

Mas pocit ze mi nieco vo vasich debatach vadilo? Myslim ze naopak! a ked sa dalo tak som sa aj do namokovej debaty zapojil, vid Papinak napriklad,…A ked zacal Maguma pridavat foto z rozoberania a skladania moto som bol vyteseny az tak, ze som zosrandy tu (verejne) poprosil o pochvalu,.. a tiez som si ten banner az dnes rano nasho ZULU vsimol,..

takze pohoda klidek tabacek,.. a nazdravie tebe aj vsetkym samozrejme,.. 🙂

chyba mi tu smajlik s kriglom piva!

bobolak
    Účastník (Participant)

Ahojko,,ok, som sa vyboboval za tie lietajuce riadky,,a dočasne ťa davam dole 👎 👎 👎 z funkcie vedenia kanadskej gubernie 😶 😶 😶 🤣 🤣 🤣

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

ten banner je aj kvoli tomu ze som verejne poprosil ADMINA aby vas "NAMOKAROV" pochvalil ze sa uz konecne aj o motorkach bavite

Ahojko, ide o dve rôzne veci.

Je tu množstvo vyhranených tém a článkov – ako na motoserveroch bežne. Sú ich stovky.

Táto je len jedna geriatrická téma, spoločné s motorkami má len to, že všetci jazdíme na motorkách.

Tu sa bavíme o našich spoločných akciách, o výjazdoch, problémoch aj úspechoch . Ak sa nič nedeje, bavíme sa o žobrákoch a o makovo-višňovej štrudle zo zubáčov. 😈

Teraz je aktuálna akcia Pioniery na východe – tak sa bavíme o nich.

Nikomu nebereme možnosť v žiadnej inej téme baviť sa, o čom len chce. Ak sú náhodou ostatné témy mŕtve, rozhodne to nie je naša vina. Ak by to všetko okolo žilo na plné obrátky, málokto si včimne, že tu vôbec sme…

Takže spoj svoje sily s Adminom a roztočte aj iné témy, čo alebo kto ti v tom bráni? 😉

Ostatne, ako tá naša téma vypadala predtým tam ? O čom bola? Presne o tom, aku tu. Chaos. A nikto s ňou problém nemal cez 40 tisíc príspevkov…

A o čom je táto téma teraz tam? Kuk.

krampus
    Účastník (Participant)

No to som rád, že už je všetkým všetko jasné. 😈

jiné vidle, než tydle vidle nejsou k mání , tým pádom sa nám z náčelníka stal kukač a pomáhač 😠

Boli by jedny vidle, ale do rána by sa nestihli napasovať. Nevadí ,musíme sa poučiť z krízového vývoja a držať jedny vidle v zásobe. 😈 😁

kikapč

bobolak
    Účastník (Participant)

Ja som vedel že načelnik ma jazdiť sidekar 🙂 🙂 😶 😶 😶 a nie teraz doháňať starýchostrieľanýchdokaličených krosárov veď nam stačia dvaja čo sú pravidelne na bedni(krampus,keránemáfraííííra) 🤣 🤣 🤣 🤣 👍 👍 👍 👍 👍

ahojko
    Účastník (Participant)

A ja som napisal ze sa mi to vynimocne paci a nic viac,.. a je mi luto ak si to niekto vysvetlil v zlom, alebo dokonca vztiahol na seba,… za dobrotu na zobrotu…

ahojko
    Účastník (Participant)

A dufajme ze sa nacelnik nezobudi rano s nejakym skrytym zranenim,.. adrenalin po pade casto skryje bolesti,.. tie sa niekedy az po par hodinach ukazu,.. Skueny Marfy! To je tak, ked sa clovek na nieco velmi tesi…. 😶 😶 😟

kingston
    Účastník (Participant)

Trénovačom 👍 👍 👍 a paparavanuccimu tiež 🙂 😀

zefototh
    Účastník (Participant)

No poďme, poďme. Zahrievať motory, štelovať karburátory. 👋

maguma
    Účastník (Participant)

Realizačný tým Mažola GTX je akurát po reggeli a chystá sa na trať, hlavný magnet dnešného dňa, krkovička je už prichystaná a za chvíľu odchádzame 😀 😀 😀 😀 😀 👋 👋 kikapč….

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 GTX, do toho! Nebojte sa nikoho! 👋

A teraz budem konfrontačný. ☹️ ☹️ ☹️

Ahojko , za akú dobrotu? Nepreháňaj to už.

Za to "stádo" ??? Doteraz si sa z toho nevykrútil, stále je to vo vzduchu… 😛 😈

Prelistoval som to tu narychlo.

Stádo v tejto téme už o. i. preberalo a aj fotky pridávalo v súvislosti s motorkami:

– Preteky Pionierov, Bajč

– Preteky veteránov, Malacky

– Zlatá prilba Pardubice

– Preteky veteránov Holíč

– Výjazdna akciu Motorak Rakovice

– Výjazd "Rekord Brno "

– Výjazd klobásový Gambový Nové Zámky

– Výjazd pstruhový Kulháň

– Výjazd klobása+guláš Komárno-kolárovo

– Guláš-výjazd Lexinka-dedomotorhead Rajka

– sHARkov udenáč- výjazd Česko

Okrem toho sú tu fotky zo spontánnych výjazdov napr. od Vanucciho, Thea, Yoffa a určite aj od ďalších (aj odo mňa 😉 ).

Boli tu oznamy aj o iných akciách, sHARk napr. pridal oznam o zapalovaní sviečok a tak… Pridávali sa fotky zo starých akcií, ako ČUL, Psiare,theo-tour, výjazd okolo Balatonu – ale aj srandovné, ako sajdy zo sudov a iné domarobky, WIKINOVe parohy, alebo trebars Šarkánek v snehu…

Radili sme si tu navzájom v prkotinách, ale napr. aj Uško si tu niečo našla ohľadon Crossrunnera…

No a teraz sa to točí okolo Pionierov… 👍 👋

😈 Ahojko tak už bolo fakt načase, aby si aj ty všimol, že to je aj o niečom okolo motoriek, pochvala od teba unáhlenému stádu určite dobra padla. Sme na sedemdesiatej strane, mohol by si o motorkách niečo aj ty?

kingston
    Účastník (Participant)

papi azapád aký register, už len čísla strán chýbajú 👍 😈 😀 .

Pionieri ma nabudili, hmla-nehmla poobede dám malú okolokomínovku, prevetrám Burgmana trošku.

motobabka
    Účastník (Participant)

Papi, ved ahojko má svoju stránku na MR 🤣 🤣 🤣

dúfam že sa chlapci z mažola GTX namlsajú a na budúci rok sa vidíme v plnej paráde na čeklískom perak cupe 👍 👋 aj guláš Vám uvarím, aj ubytko sa nájde, ked slovenská hádzaná zaučinkuje 🙂 🙂 🙂 🙂

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Babi, veď ja viem, že založil tému o 1800-vkách, aj to tam čítam občas. A? 😈

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 3,391 až 3,405 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri