40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
18. novembra 2013 o 15:45 #87908theoÚčastník (Participant)
Papi, ma nebobuj, ze ake budu usmevy a co bude ked bude 😶 , kua, mam tu zabobovane veci od blata, topanky, a vsetko, a ty ma tu nutis hybat zavitom 😶 😈 😈 🙂 😀 😀
venujem ti jeden uprimny 😉
18. novembra 2013 o 15:47 #87909magumaÚčastník (Participant)papi na východe som síce na vlastné oči kyslý úsmev nevidel, 😟 lebo som bol vtedy niečim iným zaneprázdnený, iba si myslým, že tam jeden kyslák bol a to sa kyslo mohol usmievať jedine krampus keď videl môj prelet nad kakukmadárovým hniezdom na jeho klasiku. 😠 😠 😠 😠 😠 Okrem tohoto exemplárneho prípadu sa kysláky nevyskytli, 😟 😟 😟 😟 ba naopak, to GTX tým tam predvádzalo iba samé slaďáky 😘 😘 😘 v štýle od ucha k uchu 😀 😀 😀 😀 a Štefan Castrovie a Krásna Merylou keby nemali uši, tak sa smejú dookola po celej hlave. 😁 😁 😁 👋 👋
nechcem strašiť, ale mám tušenie, že zakrátko sa tu zjaví mlhoš, celkom iste už zavetril živnú pôdu pre jeho teórie 🤣 🤣 🤣 😁 😁 😀 😀18. novembra 2013 o 15:53 #87910theoÚčastník (Participant)Maguma, dobre tušiš, a aj ahojko sa tušim zapoji 🙂
uz je to tu v poslednej dobe iba o motorkach, to uz nie je co byvalo… 🙂 🙂 hmmm… 😈
18. novembra 2013 o 15:56 #87911krampusÚčastník (Participant)papi – čo je, vstal si dnes ľavou nohou z postele? 😈
Odišiel si z MR ako prvý (stále je niekto prvý) , a my(stádo) sme šli za Tebou, lebo …Ostali sme aj tam (poniektorí) sedieť tak na "pol zadku", ale ako vidíš svoje aktivity tam sme obmedzili na mimimálne minimum 😉
A dúfam,že túto vynikajúcu partiu, kt. vlastne vznikla tam a presťahovala sa sem, nič nemôže rozdelliť iba smrť. 😈
18. novembra 2013 o 15:59 #87912magumaÚčastník (Participant)theo krampus HOWGH idem haza, este sa ozvem 👋 👋
18. novembra 2013 o 16:04 #87913theoÚčastník (Participant)Vraj sa vcera pri pratani drahy nasiel foťak, nasiel ho ten, co aj moj vypinac pri treningu /ľavičiar z VANUCCIHO fotky pri vatre vpravo/, ze ci niekto nestratil, ze da ho za 30€ /dnes/, zajtra uz za 50 €. 😶 😶 😶 👋
keby niekto o niekom vedel, komu chyba fotak, nech sa hlasi u mna, viem to za nejakych 20 € sprostredkovat 🙂
ze vraj nejaky ceaenóen je to, neviem co je to za znacku 😶 😶 😶
18. novembra 2013 o 16:05 #87914krampusÚčastník (Participant)magu – veľký omyl ! Vôbes som sa netváril kyslo, skôr naopak, chytil ma taký záchvat smiechu až som sa za seba hanbil. Všetko som videl "live", to preto, zároveň však som aj stŕpol, či si si neublížil, ale odľahlo mi, keď si sa už vyhrabával spod gúm a pinčla, fú to mi odľahlo!
Ako som písal, to sú povolené straty, len mi je ľúto, že pinďúr sa doboboval tak, že do preteku sa nedal spraviť a Ty si ostal v roli diváka-kapitána šéfkonštrukéra Mažola GTX, mohol si byť jazdiaci kapitán a takoto si bol pešiak. 😁 😈 😁 😈18. novembra 2013 o 16:06 #87915magumaÚčastník (Participant)krampus potreboval by som technické údaje o tej vidle, robil som ich už asi 4, podľa originálu, ale ty si mi spomínal nejaké zosilnenie, len sme to nedoriešili 🤣 🤣 🤣 a teraz neviem ako začať, budem ti volať 👋 👋 kikapč
18. novembra 2013 o 16:13 #87916theoÚčastník (Participant)Maguma, musim potvdit krampusove slova, ked si sa vyboboval cez palubu, som myslel ze krampus dostal mrtvicu, a on dostal krčovity plačoúsmev a asi 10 /slovom tíz/ sekund sa mu tvar nepohla a vychadzal taky pislklavy hlasok jemny ako rosa. /neviem to uz lepsie opisat/ 🙂 🤣 🤣 🤣
18. novembra 2013 o 16:25 #87917krampusÚčastník (Participant)maguma – T.Ú. ti dodám, ľem vytrim, momentálne musím riešiť zanedbané pracovné povinnosti,
na klasického pinďúra máme čas do februára budúceho roka AD , vtedy sa ide zimný Chrenovec-Brusno, lebo predpokladám, že Fénixáci už sa asi nerozhýbu k Vianočnému a ani k nejakému Zimnému cupu.18. novembra 2013 o 16:29 #87918bobolakÚčastník (Participant)čavte,,kua papi šak už som ho dal dolu 🙂 🙂 ,,,krampesko mal taký strach o piňďura, že ako theo píše, skoro ho piclo,, 😶 😶 načelník a nemysli že sa strachoval o teba 😛 😛 a ta zákruta klopená sa teraz volá vilovriťberger 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
18. novembra 2013 o 16:34 #87919VANUCCIÚčastník (Participant)Tak aj ja k tomu niečo dodám, digitálny fotoaparát po vykonaní snímku chvíľku drží v hľadáčiku práve naexponovaný záber a potom naskočí realita k vykonaniu ďalšieho záberu.
Ja som fotil Magumu na jeho tríningovej jazde. Urobil som záber a stále som pozeral do hľadáčika, naskočil mi reálny obraz urobil som druhý záber, naskočil obraz a ja čumím do hľadáčika jak puk a nikde nemvidím Magumu, stiahnem foťák z oka a jeho nikde. 😶 😶 😶
Najprv som si myslel , že sa mi sníva, alebo sa mi niečo stalo s okom. Veď sa človek zo sveta v priebehu sekundy nemôže vypariť. Kričím kde je Šani, kto videl Šaniho? Nič 😟 😶
Ešte raz pomaličky prechádzam tú klopenú zátačku a vtedy som ho zbadal. Zo zákopu obloženého gumami sa objavila biela hlava s optikou a to bol môj Šani ááále no teda Maguma. Hurá, nemzmizol, iba nemdoklopil 🤣 🤣 🤣 , alebo ho srdce ťahalo k jeho láske gumám???? To je jedno, hlavne, že sa našiel 😁 🤣18. novembra 2013 o 16:39 #87920theoÚčastník (Participant)Má má má gumy rád
má má má gumy rád
má má má gumy rád
ho přitahujou
ou ou ouu.
🙂 🙂
😀 😀 😀
novy text piesne od Olympicu sponzorovali Slovenske aerolínie… 👍 👍 👍
18. novembra 2013 o 16:40 #87921WIKAÚčastník (Participant)Papi, ak si myslel na tvrdo, tak tam môže byť aj ypsylon, a ja sa na teba budem usmievať vždy úprimne.
A nie falošneeee. 😘 😘 😘
Náčelník, my máme v šope aj troje vidle, môžeš sa prihlásiť u Wikina, jedny ti podaruje. A ak ich nepoužiješ
na toho pinďúra, tak sa ti zídu na kopanie zemiakov. Ak prídeš na návštevu nezabudni sa prihlásiť. Možno ich dostaneš aj v tombole na zabíjačku. 😈 😈 😈
Bobo, tá zákruta sa môže volať aj Vidloberger . 👍 👍 Hlavne že náčelník je celý, nič si nezlomil, lebo to
by nás mrzelo. 👋 👋 👋18. novembra 2013 o 16:57 #87922zefotothÚčastník (Participant)Jak nezlomil ! Čo nezlomil !
Šak zlomil vidle. 🙂 👋 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.