40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
18. novembra 2013 o 10:49 #87893
przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 To video z motoride… 😈
Nie je to trieda "tunning" ( 😈 ), ale špecial, veď pozrite výsledky od Krampusa, Krampus štartoval predsa v špeciáloch. Zato Juripko v tuningoch, ale on na videu nie je…
Samozrejme "motoride" sa zase len "pomýlil" – ako vždy… 😈
18. novembra 2013 o 12:06 #87894krampus
Účastník (Participant)Rozoznať Klasik,Tuning, Špeciál na prvý pohľad dokáže rozoznať iba odborník v "danej problematike" 😈
18. novembra 2013 o 12:18 #87895krampus
Účastník (Participant)Bože, zas nečítam po sebe, napísal som to jak dilino. 😕
Fakt by sa zišla oprava príspevku.18. novembra 2013 o 12:21 #87896theo
Účastník (Participant)Papi, načo to rozmazávaš 😶 , ved kazde stado vie kam patri , svoje ovečky si pozname z akej su kategorie 😀 🙂 a ze chybyčka se vloudila, to je bežna vec, nielen na MR, ta ne. 😁 😁 😁 👋
18. novembra 2013 o 12:21 #87897kavis
Účastník (Participant)Yoffo ty sa máš keď len občas bo niektorý stále 😈 😈
18. novembra 2013 o 12:45 #87898krampus
Účastník (Participant)A ešte ani názov triedy nie napísaný správne, tfuj 🙂 , pionier sa "tuninguje" a nie "tunninguje" teda ztoho jednoznačne vyplýva, že trieda sa volá: Tuning 😈 😁 😁
18. novembra 2013 o 13:12 #87899przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Theo, neviem, čo ( = koho) teraz myslýš tým "rozmazávaním".
Sa mi zdá, že niekto by sa mohol za svoje vyjadrenia ospravedlniť – ale ak sa ti zdá, že sa musím niekomu ospravedlniť ja, tak povedz, komu a ja to tak urobím… 😉 😈
18. novembra 2013 o 13:13 #87900bacaono
Účastník (Participant)Tiez som si tu nezrovnalost na videu hned vsimol, ale papi je pohotovejsi. 🙂
Ale to predsa nemoze byt pravda a vsetci budeme nakoniec aj tak klamari, 🤣 lebo len-on MRkapoditutikapi je neomylny a ma vzdy pravdu.18. novembra 2013 o 14:34 #87901przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😠 Za to "myslýš" sa ospravedlňujem celému svetu… 😇 👋
18. novembra 2013 o 14:41 #87902krampus
Účastník (Participant)papi – bas rá, tu je nám dobre a tam nech sa deje čokoľvek, už mi to žily netrhá. 😈
P.s.
Určite ste videli, flag bannery MR aj v Budimíri, tú bikajúcu ikonu Pioniercrossu už 3 týždne pred.(všetko gratis) Musím oceniť ten prístup, lebo rovnaké materiály v rovnakom čase boli odoslané aj na str. cassoviacup.sk a countrycross.sk. na casscupe sa to objavilo týždeň pred a na countrycrosse vôbec.
V tomto smere Awiovi nemôžem vytknúť nič. Riešil to z Milána kde bol aj ten z coutrycrossu.
Jeden vie (keď chce) a druhý nie?18. novembra 2013 o 14:43 #87903maguma
Účastník (Participant)papi a prečo??? však ten dĺžeň je na správnom mieste 🤣 🤣 👋 👋
18. novembra 2013 o 15:08 #87904theo
Účastník (Participant)Papi, celemu svetu nestaci 😶 😈 😈 , je treba brat do uvahy aj cely vesmir 🙂 🤣 🤣 🤣
18. novembra 2013 o 15:08 #87905przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 No moment. Tak idem naliať čistého vína, lebo reči kvetín tu asi nik nerozumie… 😈
1) Theo začal o "stáde" – a to, ako terminus technicus nás tu výsostne sa týkajuce, pochádza od Ahojka. Som myslel, že naráža naňho, že ho tu rozmazávam.
Ale vadí mi, že na mr tým vyjadrením unáhlené stádo ako by nás zosmiešňoval a určitým spôsobom sa aj od nás dištancoval.
Odrazu, keď tá naša téma tam umre, sa tu objaví, ja mu spomeniem to stádo a čakám, ako zareaguje. Napíše, že tým stádom nemyslel mňa. A tým to zhasne.
No jasné. Jeden nie je stádo, a vôbec, ja som z geriatrikov odišiel prvý.
Vážení, to stádo, to ste vy. A zatiaľ to nik nezrušil… 😈 Múúúúúú 😈Neviem, kto ako, ale ja mám rád zoči-voči len úprimné úsmevy – a tie za chrbtom ma nezaujímajú… 😈 👋
2) Awiu vôbec neriešim, len som sa pousmial nad tým nápisom, je mi totálne fuk všetko okolo neho…
18. novembra 2013 o 15:13 #87906theo
Účastník (Participant)Stado – nestado, karavana ide dalej 🙂 😀 😀 👋
18. novembra 2013 o 15:30 #87907przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Theo, lenže prídu stále nové akcie a stretnutia – a aké budú tie vzájomné úsmevy?
Falošné či úprimné?
Alebo to je jedno? 😈
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji