Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 3,541 až 3,555 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    bobolak
    Účastník (Participant)

Ale vidím čaky že ty si si vyslúžil pekný RÁD kančích gulí za uspešné honenie 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

zefototh
    Účastník (Participant)

Asi zle honil, keď dostal zo svine ventily, (ako by Maguma povedal). 😛

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Chumaji, ja sa tým nechválim, že som odišiel prvý, lebo som ani netušil, že sa to tam pohne. Nikoho som na nič nenahováral a nechcel som spôsobiť žiadny rozkol.

Ani to, že časť bandy sa tu napriek tomu ocitla, ešte nemusí spôsobiť v geriatrii žiadny problém, ako nespôsobil ani FB, preniesli sme sa cez to, veď každý rozsypáva svoje perly tam, kde to uzná za vhodné. 😉

Len nemám rád nepríjemné chvíle, čo môžu nastať vinou niektorých vyjadrení. Napr. keď niekto vstúpi do sály, v momente zamrzne okolo všetko – a neznalým spoločníkom sa začne šepotom vysvetlovať, že to je ten, čo vtedy toto a takto a stádo a blablabla… 😈

Preto som chcel nejaké doriešenie tejto veci – ale už neriešim, vynútené ospravedlnenie aj tak stojí za hovno… 😈 👋

theo
    Účastník (Participant)

Papi, uz urob nieco s tou pružinou, neverim ze ty, tak technicky zdatny to nedokazes, furt zatvaras dvere, buchas s nimi a sa ti vracaju nazad a nadavas na nich na kuuui, ze ich asi niekto otvara, ta jebni na nich uz nejaky poriadny zamok alebo zamky alebo nove zamky, či to nejde??? 😶 😶 😀 😀 😈 👋 👋

zefototh
    Účastník (Participant)

Papi máš odpustené. 😁

theo
    Účastník (Participant)

Zefo kazateľ, jest vuoľa tvoja /vypadol mi vokáň/ 🙂 👍 👍 👋

theo
    Účastník (Participant)

Jaaaaaj, az teraz som pochopil, papi chce dojst na mažolu, a uz si planuje ako vojde do saly.

papi, mozes prist aj v prevleku, my ajtak budeme hiiikat, ze to je papi, co vtedy toto a hento, to pre tych co ta nepoznaju /dokonca sa tam najdu aj taki co ani Mažolu nepoznaju/… 😉 😁 😁 🤣 😈 👋

WIKINO
    Účastník (Participant)

Bopsík kua potrati nebehajú , lebo skončili v spalovni , resp. v odpadovom koši. 👋 🤣 🤣 🤣

Náčelník nedrichmi, povedz aké vidle, na repu s gulámi , trojzubcové na zboží, kromplové ploché alebo štrvorzubé na hnoj. Mám skladom všetky druhy 😈 🤣 🤣

Solim nebolia ťa prsty na rukách , keď rátaš príspevky a potom šlohneš stranu. Nie velkú stranu na WC. 😛 😀 😀

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Theo,na Mažolu neplánujem, a ak si si všimol, v predchádzajúcom príspevku som práve zabuchol dvere… 😈 👋

WIKINO
    Účastník (Participant)

Theo pri revízií foto som zistil , že si mladší o 1 / slovom jeden/ deň ako ja 👋 🙂

theo
    Účastník (Participant)

Papi, ved nic nebuchlo, tam mas tlmič??? 😶 😶 😶 😈

czody
    Účastník (Participant)

Jáááj muselo tam byť márha fasza 👍 , škoda že mi to nevyšlo, bohužiaľ se povinnosti, keď vlasť volá 😉

nemvadí Chrenovec-Brusno už nemvynechám 🙄 😈

fotky excelentné 👍 👍 👍

bobolak
    Účastník (Participant)

No musím tak musím papi buď nemchápu alebo nechcú, ale asi sa nedá nič s tým robiť, je to asi tak, že ahojko mal pravdu a ja sa mu tiež ospravedlňujem 🤐 🤐 🤐

maguma
    Účastník (Participant)

czody , mám ti pripraviť stroj???? mám doma jeden a dovtedy by mal byť hotový, 🙂 predná vidlica bude z lešenárskej trubky, 🙄 ergo, nemusíš sa báť, že niečo zohneš 😟 a trať je tam oveľa ľahšia a rovnejšia ako Budimírske Erzberg Rodeo 😕 😕 😁 😁 😀 😀 😀

maguma
    Účastník (Participant)

theo ešte musíme vyriešiť papiho, za technickú urážku našej excelentnej šaltpáky, on totiž tvrdil, že sa po druhom zaradení poláme a ona, kua jenna, vyderžála až do konca, čo teda s ním spravíme, oficiálne by sme mali požiadať bobolaka o verdikt, ale ja si myslím, že mu bude stačiť, keď mu na budúcoročnom ČuPe nedovolíme posadiť sa pod parazól OSRAM, dúfam, že to bude dosť prísny trest za jeho pochybovačné reči, čo ty na to??????? 😶 😶

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 3,541 až 3,555 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri