40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
25. novembra 2013 o 17:14 #88343bobolakÚčastník (Participant)
Papi keby som vedel že berieš bank,tak aj ja by som vsadil 👍 👍 👍 👍 😈 😈 😈 😈 😈
25. novembra 2013 o 17:16 #88344theoÚčastník (Participant)Bobolak, a co si dal dochtorovi? aspon 10 vajec ?/tak ale za 3 hoďky by si mohol aj 30 dat/.
Katka /aspon moja/ dakuje všetkym katkopriačom, aj frcovi, co mu zmizol prispevok. 👍 👍 👍 👋
25. novembra 2013 o 17:24 #88345theoÚčastník (Participant)A co theoQuiz 2013?? uz ste to vzdali?? 😶 😶
no to som si o vas nemyslel, babofky jenne..takze nochajnmal.
Quiz GTX 2013.
1.MOTOZABÍJAČKA
Ako sa volala sviňa prvého ročníka motozabíjačiek.
2.KAPORTOUR
Koľko tankov sa nachádza od konca obce Dargov po začiatok obce Košický Klečenov?
3. BOROVÁ SIHOŤ
Čo je putovná cena tombolowa?
4. PSIARE
Na ktorom brehu Váhu /pravom alebo ľavom sa čundrovalo???
5. ROUTE 66
100 rouťákov sme sa opýtali , čo ich napadne keď povieme ,,Červene šaty,?
6. ČUL
Kedy na Slovensku oslavuje meniny poľská kamarátka Maleholapaja?
7. KN jarmok
Čo pripomína Kolárovská ryba?
8. PIONIER CUP Východ
Čo spôsobilo že pionier mustang Mažolatýmu nešlapal ako mal?..
tu je cena – helma BMW airflow
[linka]
25. novembra 2013 o 17:29 #8834625. novembra 2013 o 17:43 #88347przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)1) sviňa prvého ročníka sa volala
" sviňa hnusná ožratá, nepi už, už nie si smädný!!! 👋2) O počte tankov sa hádajú samotný Vyhodňari už 67 rokov 😘
3) Putovná cena je, ktorú nik nechce, tak sa stále objaví. Nepovie nik, čo to je, lebo sme slušní a nik nechce uraziť, kto ju v Tajove venoval… 😀
4) Čundrovalo sa na oboch brehoch Váhu, ale Psiare sú konkrétne pri Hrone na ľavom brehu Váhu 😈 👋
5) 100 rouťákov napadne Bakulár Bifík v červenom kaftane. 😈
6) Kamarátka Lapaja je tak tajná, že ani Lapaj nevie, ako sa volá. Má ale veľa kočiek, ale tie sú len jeho frajerky. 😈
7) Kolárovská ryba pripomína rybára, kerý vypadá, ako Púchov 😁
8) To, že Mustang nešlapal, ako mal, spôsobil jazdec. 😈 😈 😈 😇 👋
25. novembra 2013 o 17:49 #88348theoÚčastník (Participant)Papi, cenu si vyhral 👍 👍 👍 vsetky odpovede mas spravne, ale nakolko nedojdes na zabijacku , cenu dostane dalsi v poradi spravne odpovedajuci, ktory sa zucastni Mažolafestu, takze musi ti stacit ze si vyhral dnes 84 kreditof… 😀 🤣 🤣 😈 👋
25. novembra 2013 o 18:56 #88349yoffoÚčastník (Participant)Jak vyhral, čo vyhral, že napr.: č. 6 má správne ???
Gulowé hodziny.
👎 😕 😟 😛 😛 😛 ☹️ 😟 😟 😟 👎😛 😛 😛
😛 😛 😛
😛
😛
😛25. novembra 2013 o 19:02 #88350VANUCCIÚčastník (Participant)Všetko najlepšie všetkým Katkám 🙂 🙂 😘 😘 👋 👋
Theokatka cmuk, cmuk, cmuk 😘 😘 😘 👍
25. novembra 2013 o 19:04 #88351theoÚčastník (Participant)Yoffo, leda ak tak 7. ma spravne a 8. tak na polovicu ale uznal som to , nakollko je papi víajpíčlen, ale ked sa ešte rozhybu nejaki vípíčleni, tak to prehodnotim… 🙂 😀 🙄 🙄 😈 😈
ale este pockajte, kuuua, este sa tu na vychode hadame kolko tankof a kolko samohybacich diel tam je, ale uznam obe odpovede /pomocka, je to menej ako 5/ 🙂 😀 😀 😈 👋
25. novembra 2013 o 19:05 #88352theoÚčastník (Participant)VANUCCI, ja za seba dakujem, Katka sa podakuje osobne 🤣 🤣 🤣
25. novembra 2013 o 19:08 #88353VANUCCIÚčastník (Participant)theo ty nemáš za čo. to bolo pre Katku theovú, číže theokatku, chňapeš??? ☹️ 🙄
25. novembra 2013 o 19:14 #88354VANUCCIÚčastník (Participant)lapajko do akého albumu to chceš, nech ti splním tvoje tajné prianie? 😁
25. novembra 2013 o 19:18 #88355yoffoÚčastník (Participant)BOBO , de si, márha jenna podpreccednícka. 😛
Musíme zasadať, thea škrtí dĺĺĺhý podmorský gábel, treba mu helfnúť. 🙂
Spláchnuť. 🙂
S cieľom ho tróchen po(m)učiť, musíme učiť kwapalinu do szplachowača. 🙂
Navrhujem horúci Frcoff Čay Zeleny. 🙂 🙂 🙂A keď napíšem že MARLÉNKA……..uvidíš gdo príde do IT GTX na pomoc. 😁
Daj DAY&ZULU, skúsim vypýtať z roboty. 👋
25. novembra 2013 o 19:27 #88356bobolakÚčastník (Participant)Skusim opravu
1) sviňa prvého ročníka sa volala
" sviňa hnusná ožratá, nepi už, už nie si smädný!!! 😀2) O počte tankov sa hádajú samotný Vyhodňari už 67 rokov O šecky už cigáni drbli do zberu 😈
3) Putovná cena je, ktorú nik nechce, tak sa stále objaví. Nepovie nik, čo to je, lebo sme slušní a nik nechce uraziť, kto ju v Tajove venoval… 😶
4) Čundrovalo sa na oboch brehoch Váhu, ale Psiare sú konkrétne pri Hrone na ľavom brehu Váhu tak naľavej!!! 🙂
5) 100 rouťákov napadne Bakulár Bifík v červenom kaftane. /klebeta/ 😛
6) Kamarátka Lapaja je tak tajná, že ani Lapaj nevie, ako sa volá. Má ale veľa kočiek, ale tie sú len jeho frajerky.
7) Kolárovská ryba pripomína rybára, kerý vypadá, ako Púchov
8) To, že Mustang nešlapal, ako mal, spôsobil jazdec v 85o/o a ryšavý benzín 5 o/o (farbu načelník upravil podľa ronyslava)
25. novembra 2013 o 19:27 #88357motobabkaÚčastník (Participant)Pekný Katarinsky večer 🙂 Yoffo , já podľa toho kedy to bude
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.