Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 4,021 až 4,035 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    yoffo
    Účastník (Participant)

Najnofší film Štefana Špílberga z Hollyúdu sa volá:::::::: Kwasnice Na Snehu. 😁 😈 👋

ahojko
    Účastník (Participant)

Tvrda geriatria veru!.. Od 22 Zulu je tu ticho ako ked si Zahorak usi klincom vycisti…

Spat viac ako 8 hodin je nezdrave!!.. Ci drotar zobrakovi zaplatal usta?? Alebo ste vsetci zle pirule pohltali?..

WIKINO
    Účastník (Participant)

Ahojko nebuntoš tak zavčasu. ☹️ Radšej napíš čo nového v krajine Javorového listu a ešte radšej nám zašli Javorový sirup.Ten som ešte nekoštoval. Pirule sú už zedené kafica vypitá, Lardamer a šunka zjedené. Tak teraz už len klud , pohoda, leháro, chcel bych to na stálo. 😀 Dotazovaný činovníci už zazimovali.Až na jar sa zobudia zo zimného spánku.

ahojko
    Účastník (Participant)

WIKINO

ked som o Kanade este nic nevedel a mal som iba cca 6 rokov, moj nebohy otec ma ucil na Slovensku ako z javora dostat sladku stavu!.. No a teraz "Vychodnej Gubernii" ulahodim, ked poviem, ze to bolo este na vychod od Humenneho….

ahojko
    Účastník (Participant)

Bopsik

Ty si tam z tych koncin,.. teba to neucili predkovia?…

WIKINO
    Účastník (Participant)

Bopsíka to neučili predkovia ale zadkovia 🤣

zefototh
    Účastník (Participant)

Včera chodili po hornej zemi traja králi, aj keď boli len dvaja (maguma a hrozno). Taký boli uponáhľaný, že idú sdedka vyslobodiť zo závejov. Ani kávu si nedali, a alkohol som im ja nechcel dať lebo mi tu máme prísnych policajtov, ani Slotovi nechcú odpustiť. 😟

Sdedko vyhladovaný, že chleba už od jesene nejedol (iba mäso). 😉

Slon
    Účastník (Participant)

Hoši treba viacej investúvat 😈 😁 dobré ránko 😉

Bopsik
    Účastník (Participant)

Bopsik sa narodil a do desiatich rokov žil v Martine (neďaleko Countryho). Potom ma predkovia presídlili do Sniny, v r. 1968. A javorový sirup sme nerobili, aspoň si nepamätám.

Ale dobre si pamätám, jak keby to bolo dnes, 2. augusta. Mama vysávala, vypla vysávač a plakala.

"Mama čo sa stalo? Čo plačeš?"

"Začala vojna, Rusi nás napadli."

Otec prišiel z roboty, tiež mu nebolo veselo.

Ešte som tomu nerozumel, mal som desať rokov, v kútiku duše som sa aj tešil, bude nejaké vzrušo, možno si aj zastrieľam… Jak malý chlapec. Čo tam dajaká vojna…

Dnes si v plnej vážnosti uvedomujem, čo sa mohlo stať, čo mohlo byť…

Súčasný mier v Európe považujeme za čosi normálne, samozrejme. Ale uvedomme si, že je to nenormálny stav. Všade vo svete sa dookola zabíjajú, vraždia, a z dejepisu vieme, že 50 – 60 rokov žiť bez vojny ešte asi nikde nikdy nebolo… A bojím sa toho krehkého mieru, lebo zapáliť oheň nenávisti je veľmi jednoduché… (PŠM)

Prajem dobré ráno, a pekný mierový deň… 👋

yoffo
    Účastník (Participant)

Bachááááááááááá 👋

maguma
    Účastník (Participant)

Bopsik , kua, čo to bolo za armádu, ktorej trvala cesta zo Sniny do Bratislavy a Prahy, dá sa povedať, že bez boja až 20 dní 🤣 🤣 🤣 🤣 🙄 🙄 😀 😀 😀 a aj k nám prišli až 21. 8. a my sme do kľúčika nabíjali o tri zápalky navyše a potom nám ich trhalo a bolo po obrane 😁 😁 😀 😀 😀 👋 👋

yoffo
    Účastník (Participant)

Akúa, Natschelnik chmatácky……. 🤣

Aj Marlénku nám pomýlil…………. 🤣

maguma
    Účastník (Participant)

Pardon, to som nemvedel 🙄

"KRUŠOVCETREFFEN 2014 – MAŽOLAFEST 40+ " ,

k tomu len podrobnosti na str. 77 od thea 21.11.13 08:37

yoffo, máš to na gemail 🙂

Bopsik
    Účastník (Participant)

Sorač, šag to bolo pred veľa rokmi, kto by si ten dátum presne pamätal. Mea culpa, mea maxima culpa.

motobabka
    Účastník (Participant)

Ja som sa práve zobudila a co zAsadanie?

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 4,021 až 4,035 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri