40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
26. novembra 2013 o 17:16 #88403
VANUCCI
Účastník (Participant)theo to zato, že si bol dole bez a to je hyba, chlopy chodza hore bez a dolu jim stoja gombiky dluhe jak cipzáre / spisovne zipsy/ 🤣 🤣 🤣
26. novembra 2013 o 17:23 #88404malylapaj
Účastník (Participant)VANUCCI , hore je riadok inzercia, články atď. daj to do video-foto 👍
26. novembra 2013 o 17:26 #88405VANUCCI
Účastník (Participant)lapajko ta serus bratm, toto tam hore som si všimol, a už som to aj otvoril, ale je tam miesto iba na 10 (slovom desať/ kusof foto, tak som sa už pýtal exebata, ako to urobiť, čakám na jeho radu. 🙂
26. novembra 2013 o 17:54 #88406krampus
Účastník (Participant)Ja som sa včera ešte vozil, páni, a aj zajtra musím,aj popozajtra, lebo niektorí adeptimusia mať šoferák ma motorku ešte tento rok. 😟
Týmto pozdravujem vzdialeného kolegu fikusa 👋26. novembra 2013 o 17:57 #88407VANUCCI
Účastník (Participant)krampus a aj ty máš zimné gumy, alebo klince? 😁
26. novembra 2013 o 17:58 #88408yoffo
Účastník (Participant)A já že prečo nám Solim neukázal zberač L. plodoff v septembri.
Prečo???
Lebo sňach je milosrdný, zakryje akolité bordello. 🙂 🤐 🤐 🤐 😈 😇 👋 👋 👋 👋 👋Ja to tiež tak robím, aj Bobovi som poradil, že načo porádek po zatepľovaní, sňach zakryje. 🤣
26. novembra 2013 o 18:23 #88409krampus
Účastník (Participant)VANU – kuščik vypuščime luftu .. a da še. Ňe bars, aľe da.
Fakt sa na cestných motopneu teraz pod 5°C šmýka, tí výrobcovia direkt robia také gumy aby sa nejazdilo. 😈
V zime jazdia iba invalidi (na hlavičku) 😁 😁26. novembra 2013 o 19:57 #88410Bopsik
Účastník (Participant)Aj vo východnejšej časti východu ako bazmegcity je ešte plavkové počasie. Síce len 1 až 2°C, ale sňach nás zatiaľ obchádza.
Theo, ty máš 5 ceckov? Bo moje rádio má 5 gombičkov.
26. novembra 2013 o 19:58 #88411Bopsik
Účastník (Participant)Frco,
aj ja mám paličku s guľami.
Aj moja dcéra bola maršálka.
(Smajlík hrdo nafúknutý)26. novembra 2013 o 20:02 #88412maguma
Účastník (Participant)Vážené GTX, už sme konečne doma zo školenia v Žiline, kde sme sa dozvedeli, 😶 😶 že z výplaty sa dá strhávať 5 až 10 centov za hudbu, 😶 😶 je to vraj predplatné na pohrebnú kapelu v prípade smrti zamestnanca, 🤣 🤣 šme še pobavili, 😀 😀 lebo ak nastúpi niekto po škole a vydrží v jednej firme do dôchodku, tak mu asi objednajú Elán 🙂 🙂 🙂
po školení sme išli do muničného skladu nafasovať náboje do pukálu, dostal som ich toľko, že asi prirobím k pukálu zásobník a prerobím ho na samopukál, 🤣 🤣 🤣 bude strieľať dávkami 200 rán/min 🙂 🙂 😀 😀
pri fasovaní munície som mal telefonát z jedným našim umelcom, 😶 ktorému hrozila smrť hladom z nedostaku chleba, 😟 lepšie povedané kvasníc, 😕 lebo ostatné suroviny mal, iba mu chýbali kvasnice a keďže ho zasypalo 20 centi snehu, 🤣 nevládal ho od hladu ani odhádzať 😟 a bol by skončil hroznou smrťou, 😇 lebo mäsa mal dosť, iba chlieb mu k nemu chýbal a bez toho mäso nemôže. 😟 Ihneď sme zorganizovali záchrannú akciu 🙂 a žiadané kvasnice promptne dodali, 😉 neveril vlastným očiam, 🤣 že niečo také sa dá tak rýchlo zorganizovať a preto si od radosti, že už môže začať piecť ihneď hrkol 3 (slovom tri) fernety a hrozno dostala tri frťany trnkovice z jeho vlastnej výroby, zaujímave, doteraz vidí
aby ste videli ako ťažko sme sa k nemu dostali a aké množstvá snehu sme museli prekonávať, doteraz banujem, že som nezobral mjr. Ronyslava, mohol ťahať kvasnice na saniach 😁 😀 😀 👋 👋a teraz otázka, koho sme zachránili od hladu???????? víťazovi patrí obligátna cena 😈 😈 😈 👋 👋 👋
26. novembra 2013 o 20:15 #88413krampus
Účastník (Participant)Zeby Sdedko?? 😈
26. novembra 2013 o 20:16 #88414maguma
Účastník (Participant)Po odchode zo záchrannej misie nás frco pozval na neskorý obed a keďže neuhádol meno zachráneného, tak ho to naštvalo, že potajomky nám dal na auto pripevniť papuču. stáli sme vedľa Auparku a ako tak prichádzame k autu, tak vidím pod kolesom čosi zelené a to tá oná, pa puča tak som zavolal na MP a poslali nám hliadku plnú očakávania bohatej úrody, 🙂 ja reku, prečo chlapci, prečo, či som ja zavinil niečo ??? vraj je to vyhradené parkovisko pre vozy s LPG, no a tak preventívne otvoril kapotu a ukazujem im motor, a toto je čo? 😶 😶 atómovy pohon alebo LPG, 😶 😶 ak chcete bopsik vám to dodá na fotkách aj farebne, 🙂 🙂 ten to zdokumentoval dopodrobna, no a oni, že nemám nálepku, reku, vzadu je nalepená (je pravda, že predtým tam nebola) 😁 tak si zobrali pa puču a vraj hastala vista 🤣 😀 😀 😀 👋
26. novembra 2013 o 20:17 #88415maguma
Účastník (Participant)krampus nebuď múdry 😈 😈 😀 😀 pokazil si súťaž hneď na začiatku 😈 😈 🤣 🤣 😀 😀 na ale môžeš si vybrať cenu 😎 😎 😀 😀 😀
26. novembra 2013 o 20:19 #88416maguma
Účastník (Participant)krampus a čo tie semuvegy, pošli nejaký výkres alebo to chceš ako originál, lebo aj ja niečo podobné potrebujem a dal by som to urobiť naraz 😉 😉
26. novembra 2013 o 20:35 #88417krampus
Účastník (Participant)maguma – z ponuky si vyberám: renault makovej farby. 😁
na semuvegy zabudni, aj na teloskúpy, na 50 % vyriešené v úzkej spolupráci kooperácii s froniusom , príprava mažolafestu ti dá teraz zabrať, toto je teraz No1. 😈
👋 👋 👋
kikapč
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji