Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 4,486 až 4,500 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    solim
    Účastník (Participant)

Už som na smetisku ! 🙂 Tak debatujme na smetisku, 😁 Kam nás potom prehdia? 😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Kua, SOLIM, tak sa kukni, čo som ti tam napísal o 20:40 🤣

Neva, takto už máme dve témy, jednu pre málovravných a túto tu pre ukecaných… 😈 😇

solim
    Účastník (Participant)

Odkaz čítaj na smetisku Solim 05.12.13 20:44

krampus
    Účastník (Participant)

Čaute, banda jenna neprispôsobivá, asi naozaj bude najlepšie postaviť si svoj malý domček a vysťahovať sa stade a poriadne za sebou poupratovať, nech po nás tu neostane ani "smrádeček".(žmurk)

Príspevok pre istotu, bez smajlov a mor(se) ho-vky, aby som neskončil na szemétdonb-e. (😁)

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Krampus, však Exebat nám práve postavil.

Na Luníku IX… 🤣

eXeBaT
    Účastník (Participant)

V čom ste obmedzovaní? V počte smajlíkov? Berie vám tu niekto právo slobodne sa vyjadrovať? Cenzúruje tu niekto váš osobný názor? Presunuté boli iba príspevky, ktoré obsahujú emotikony, nič viac a neboli vyjadrením názoru.

Ruku na srdce a trošku sebakritiky. Keby ste mali práve vy udržiavať úroveň diskusného fóra, aké pravidlá by ste stanovili? Dávam vám príležitosť všetkým zapojiť sa práve do napísania Pravidiel diskusného fóra. Máte možnosť postaviť sa na opačnú stranu barikády a pochopiť, že moderovanie je zodpovedná práca. Túto prácu robím od r.2004 a som za celé obdobie jediný, ktorý nesie zodpovednosť za všetky odstránené príspevky. Skúsenosti ma naučili, že pokiaľ budete benevoletní, obráti sa to po čase proti vám, pretože budete musieť pristúpiť k represii a riešiť situácie, ktoré ste zámerne prehliadali, pretože ste nechceli byť tvrdí k užívateľom.

yoffo
    Účastník (Participant)

Tu som, mááááárhy jenne. (smajl no.1 🙂 )

Takto:

Sme si so šéfom Motocykelu. sk pokecali, aj vysvetlili veci.

Som si zapamatoval toto:

1. nepoužívať písomný prejaff Mr. Morseho………lebo niektorým kolegom to (pri inom SW vybavení)

robí problémy………….dá sa akceptovať.

2. nepoužívať LEN smajlíky ako odpovede, či reakcie na príspevok, pre bandu GTX to síce má vypovedaciu hodnotu, ale napriek tomu……… sa to dá akceptovať.

(vzájomne sa "zbijeme" pri najbližšom osobním stretnutí) (smajl no.2 😈 )

3. Skúste ešte jenno "obmedzenie" neobmedzených možnoscí …..max. 5 (pjať) xichtoff (smajloff)

na jeden príspevok……. sa to dá akceptovať.

4. Ostatné som zabudol.(szmajl č. 3 😘 )…..tak neviem, či sa sa toto dá akceptovať.(No.4 😁 )

(a zubatá ryba išla, 4 ks, zajtra idem f tom urragáne nemeckom zas)

(iné serwéry ((zatiaľ)) nehľadajme, lebo hrozí, že 150 geriatrickoff bude kvákať na 160 miestach,

to potom ani súdruch Boch nedá dokopy)(No.5 🤣 )

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Yoffo, ja som to tušil, že čumíš cez kľúčovú dierku, ale aj tak mi odľahlo.

Ty hovado 😘 😈 👋

eXeBaT
    Účastník (Participant)

Museli sme si poklábosiť ako dve renoltice po telefóne. Nedalo sa cez písmenká 😁

theo
    Účastník (Participant)

Caute z lunika kilenc /pre bopsika IX/, inač dnes po mne hadzal čip v KE metre, marha , este ho nabonzujem..

ale asi ide tu o to, ze sme asi dali do smutju moznosti tejto stranky, nakolko nebola stavana na najazd demagogizodemoralizodemagumagizovanych geriatrikov takze to hapruje /smajlik nadvecowy/.

exebat, poprosim o vyjadrenie o ake veci ide, lebo ludia tu si myslia ze cenzura, tak sa treba priamo rozpravat o co ide, aby sme vedeli ci cenzura /co nemyslim/…smajlik s okuliarmi…este smajlik usmievavy 3x

theo
    Účastník (Participant)

Kym ja napisem , tak uz je vybavene

nestiham

maarhy

vsjo jasno

solim
    Účastník (Participant)

Presunuté boli iba príspevky, ktoré obsahujú emotikony, nič viac a neboli vyjadrením názoru.

Prepáč eXeBaT , ale SMAJLÍKMI VYJADRUJEME SVOJ NÁZOR ALE AJ POCITY . Teda emotikony boli vyjadrením názoru. Veď na to sú. A našťastie je ich toľko druhov, že niekedy stačia poveďať to, čo chceme.

😈 😈

theo
    Účastník (Participant)

Solim,

otazka, vies kedy budes spokojny s forom do ktoreho prispievas?

odpoved. ked ho budes riadit sam

smajlik

mal by som jeden priklad

je na FB

vysledok

ani smrad tam nie je

ha ha

xixi

aj po starom to ide

ze retrosmajle

eXeBaT
    Účastník (Participant)

theo Žiadna cenzúra, žiadne upravovanie pôvodných myšlienok v prispevkoch, žiadne mazanie príspevkov, ktoré sú vyjadrením opačného názoru, žiadne šahanie na práva vychádzajúce z demokratických princípov a pod.

solim Práve od teba, ako od rebela, ktorý hneď na to zopakoval príspevok iba so smajlíkmi by som chcel, aby si sa podieľal na tvorbe pravidiel diskusného fóra 😁 (To nebolo ironicky)

solim
    Účastník (Participant)

Toto musíte vidieť. Je to nádhera! 👍

[linka]

👋 👋

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 4,486 až 4,500 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri