Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 4,666 až 4,680 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    WIKINO
    Účastník (Participant)

Dobré ránko. Neskaj za rána dobré čítanie. Faktografia ako vyšitá. Klobúk dolu. 👍
    Kavis žiadny hurkonadievač nebude. Písal som , že to bude čermancros 125. Hurkonadievač je využitý iba raz ročne a to je málo. 😁
    Mne osobne je jedno či je Mažola I alebo IV. Či Fero  pr..ol včera o 17,00 ZULU alebo predvčerom o 9,00 ZULU /faktografické údaje/ či som holobriadok alebo starý dedo. Ja sa rád stretávam s partiou z dôvodu príjemnej atmosféry, nepretvarovania sa a hlavne zábavou ktorá mi podstatne prospieva zabúdnúť na strasti života.
    Už teraz sa teším na 4.januára, kde sa znovu stretneme vo veľkom počte  a dáme svojim emóciám zelenú. 🙂

Hog
    Účastník (Participant)

Papi, za tento příspěvek 👍  a vysvětlení, kdybych mohl, 😟  tak Ti udělím titul né Junior  😉 ,
    ale minimálně „stará páka“ . Na vyšší hodnosť šéfredaktor si asi eště nedorástol !

kingston
    Účastník (Participant)

Wikino to vystihol najlepšie 👍  🙂  ale „pořadekmusibyt“ 😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 kingston, možno ťa prekvapí, ale mne nejde o poriadok.
    Ide mi o Theov povýšenecký a urážajúci stýl, pričom na to nemá.
    Kopíruje oznam, ktorý sa začína takto:

…Oznamujem ctenému publiku, že IV. ročník KRUŠOVCETREFFEN 2014 – MAŽOLAFESTU sa uskutoční dňa 4. 1. 2014
    Ale na túto stranu (poučujúc mňa) ešte stále pridá toto:

…a tento rocnik bude IV. žranica, cize III. rocnik – Mažola III.

treba nakreslit schemu?

Fúha, tak ja som asi nejaký pablb, že… 😈 

O formuláciách „co je to dando“ a podobných ani nehovoriac, pričom (podľa Thea irelevantný) Dando je úplne v poriadku, problémy sú inde… Myslím, že do vlády by mal ísť práve Theo, a nie mňa tam posielať, že „takých je plná vláda“…

Alebo tých 5 smajlíkov, ano spomenul som to len ja, nikto iný, že na jednom serveri je to tak – a odvtedy, to milý Theo, okato hráš na mňa.  Ale nevadí, aspoň sa leršie spoznáme, toto je trochu tiež o úprimnosti našich budúcich úsmevov. Takýmto štýlom bude ťažké im veriť… Ale veď ani netreba, že? 😈

P.S. V Rusku som nebol, ani nejdem, externý HDD nemám, len mám fakt dobrú pamäť, som namyslený a som puntičkár a rád hovorím k veci, tak pozor… 😁  😈

Pekný deň vám všetkým 😇 

theo
    Účastník (Participant)

Papi, cokolvek napisat je uz zbytocne, lebo uz je to v zmysle, ze vsetko co napisem moze byt /a aj bude/  pouzite proti mne.

A usmevy? boli a budu uprimne.

Dovidenia.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Theo, ja veľmi rád predebatujem všetky problémy, aj veľké, aj malé, aj bezvýznamné, ako táto.
    Málokedy to otočím proti osobe oponenta, radšej vecne.
    Ak sa ti zdá, že uvedené fakty sú proti tebe, nie je to žiadnym „otočením“ – skôr tým, že niektoré tvoje  tvrdenia boli spochybniteľné. Napriek bezhraničnej sebaistoty.
    Ak si myslíš, že je to moja vina, tak si to mysli. S tým ja nič neurobím… Ja sa len bránim, aby som nakoniec nebol za blbca. Na to som citlivý, ako každý iný.

theo
    Účastník (Participant)

Ale papi, ved ulohu blbca tu mam ja, tak preco to stale musis potvrdzovat, ked som si to vybral sam a dobrovolne?? to teda nechapem…hmmmm

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Theo, ale tak nepíš, že niečo je použité proti tebe, nie som proti nikomu.
    Nič (= NIČ) som nenapísal, čo som ja vymyslel, preto práve používam tvoje výroky (resp. výroky iných) a preto som pridal aj tie aj tie fotky textov. Nie, ako mnou vymyslené alebo ako útok, ale ako argumentáciu v určitej debate.
    😈  A nemám obavy, že sa pohádame, je mi jasné, že keď sa stretneme, budeme sa rehotať, jak kone, podáme si ruky a vysušíme šecky fľaše, aj tie Bobolakove…
    A dosť, z mojej strany som to ukončil, už to fakt prekračuje význam celej veci…
    Mojou vinou – ale aspoň si z toho každý zobere, čo chce.

theo
    Účastník (Participant)

Papi, nebasz, ved uz mi tu volaju kedy sa budeme bit a ono to nakoniec bude tak ako pises, ta ne..

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 😁  😈 
    Inak si strašný chumaj, Theo zlatý, aj som to pred pár stranami naznačil.
    Keď už nedopína nikomu, prezradím jedno jednoznačné „tajomstvo“:

Mal si totiž pravdu (aj keď tvoje odôvodnenia boli trochu vykolajené) a v kvíze si očakával vlastne odpoveď zodpovedajúcu skutočnosti. Obeť prvého ročníka sa totiž skutočne volala Mažola I, a toto meno jej bolo priznané in memoriam náčelníkom v momente, keď druhú obeť pomenoval Mažola II. 😈 Akurát sa zabila o rok skôr, ako by ju Bobolak stihol pokrstiť. Smolu mala, chúďa…

Veci sú tak úžasne  jednoduché, keď ľudia nemudrujú zbytočne, že ?  😁

theo
    Účastník (Participant)

Fuuu, papi, uz som z teba nacisto dobobovany, idem vyhladat odbornu pomoc…

kavis
    Účastník (Participant)

Papi ale zase je dobré byť presvedčený o svojej pravde aj keď ju nemáš bo môže ti to pomôcť viď môj príbeh. V dávnoveku ma zastavil policajt a presviečal ma že na diesli mám mať emisnú a keďže som bol presvedčený že nemá byť tak som si trval na svojom a tak som argumentoval že ešte aj toho policajta som presvedčil že on nemá pravdu. No ale pre dobrý pocit som hned išiel na STK stanicu a tam pekne vyvesená novelizácia zákona že musí byť tak som si hneď ju aj dal urobiť  😈

bacaono
    Účastník (Participant)

Hehe…vidim ze secko je uvedene na spravnu(e) dobobovanu mieru. 😈

A nebude tej svini absolutne fuk jak sa volala, ked bude 5.januara ulozena v hrubom podmorskom kabli? 😇

solim
    Účastník (Participant)

papi  pekné podanie.    Hádam som to pochopil aj ja. 😈 

V stručnosti z návrhom.

Ročník              prasa
        2011              bez krstu   (pohanské prasa)
        2012              krstené na Mažola II
        2013              krstené na Mažola II
        2014              ?. návrh pre zajtrajšie zasadanie IT OTK TK GTX,   aby pokrstili prasa pre IV ročník
                              KRUŠOVCETREFFEN 2014 – MAŽOLAFEST 40+  na  Mažola IV  🙂

Či ? 😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Bača, veď tu o žiadnu sviňu nejde, tá nech len pekne papá…

Chleba a hry.
    V prenesenom význame „chleba“ je sviňa, a toto tu – tak toto sú „hry“  😈

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 4,666 až 4,680 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri