Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 4,681 až 4,695 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    bacaono
    Účastník (Participant)

Tak ono je to naozaj pravda, ze geriatrici sa na male deti obracaju. 😈  Len by sa to hralo. 😛
    Kua to asi aj mna caka? 😶  Alebo ma to uz do(po)stihlo😁 

maguma
    Účastník (Participant)

Čo sa to tu deje, 😟 azapád aj s Mažolou, vymyslel som nový názov pre kompletný typový rad Mažola, odteraz sa bude volať *** MAŽOLA zulu *** a je úplne jedno aké bude jej poradie stále bude platiť Mažola zulu 🙂 

práve odchádzam na Cibajky, pôjdem pozdraviť aj Mažolu zulu od celého GTX a hlavne od papiho a thea 😘

kingston
    Účastník (Participant)

bača ty si ešte len stará páka   😈   ale si na dobrej ceste a dobehneš nás – keď si sa narodil bol som od teba cca 15x starší a teraz som ani nie jedenapol krát   😁 .

Vilo vidíš ako to dopadne keď sa velenie fláka v cudzine 😈 .

bacaono
    Účastník (Participant)

Ati kua, sak to je Einsteinova teoria jak vysita!!! 😶  😈
    Myslim tu o dvoch bratoch, jeden na zemi a druhy vo vesmirnej lodi na vylete po vesmire. Ja som doma, Ty furt v moldavsku.

Bopsik
    Účastník (Participant)

Aspoň sa tu lepšie spoznávame.
    Líšku (solimovu) poznáš po chvoste,
    čeka po papuli (príspevu)…
    😉

maguma
    Účastník (Participant)

MAŽOLA zulu Vás pozdravuje 😘

motobabka
    Účastník (Participant)

Neviem načo vymýšľate kadejaké boboviny s jedným prasaťom,s náčelníkom na čele 👎  😠 
    jednoducho je to 4. motozabíjačka, načo toľko cirkusu okolo jednej svine, ktorú zožerú motorkári

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Keď sa nám nedarí nazvať pár akcií podľa nejakého poradia, teším sa na Psiare-zulu, ČUL-zulu, Kapore-zulu a tak… 😁 
    Archív budem robiť pomocou kalendára, ten by sa nemal furt meniť… 😈

motobabka
    Účastník (Participant)

To ak niekomu poviete, ze idete na motozabíjačku, tak každý pochopí a nie tie šibnuté kadejaké pomenovania, sorry, ale je to trápne….napríklad idem na mažolu zulu ??????????👎  👎 👎

motobabka
    Účastník (Participant)

Konečne pomenuvajme veci serioznymi názvami 😈

zefototh
    Účastník (Participant)

Poučenie – s papim sa neradno hádať, a ešte si aj všetko pamätá.
    Kua už viem, papi všetko archívuje a už sa mu to nechce stále prepisovať.
    Ako vždy ide o všetko a o nič. Vlastne ide, šak čo by sme čítali. 😉

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Zefo, nerob zo mňa postrach aj ty. 😈 
    Už dávno mám poopravované všetko podľa dátumov.
    Kým sa mi do toho nzapletie Dando, malo by to byť v poriadku… 😈

kavis
    Účastník (Participant)

papi nie že by som chcel do teba rýpať a tobôž do tvojho archyvovania ale prosím uveď podľa akého letopočtu bo zase niekto bude mať problém viď ujo google a wikipédia 

Byzantský letopočet – počíta sa od 1.9. 5508 pred Kr., stvorenie sveta (vypočítané podľa časových údajov v Biblii).

Astronomický letopočet – počíta sa od 1.1. 4713 pred Kr., doby, kedy sa zhoduje niekoľko astronomických cyklov (počíta sa v dňoch)

Židovský letopočet – počíta sa od 7.10. 3761 pred Kr., mýtického stvorenia sveta

Mayský letopočet – počítal sa od 13. 7. 3114 pred Kr.

Starogrécky letopočet – počíta sa od 1.7. 776 pred Kr., konanie prvých olympijských hier

Rímsky letopočet – počíta sa od 21.4. 753 pred Kr., založenie mesta Ríma (označuje sa ab urbe condita)

Kresťanský letopočet – počíta sa od 1.1. 1, týždeň po narodení Ježiša Krista

Starý arménsky kalendár – počíta sa od 11.7. (po úprave v 12. storočí od 11.8.) roku 552

Islamský letopočet – počíta sa od 16.7. 622., Mohamedovho úteku z Mekky do Medíny (tzv. hidžra)

Francúzsky republikánsky letopočet – počíta sa od rovnodennosti dňa 22.9. roku 1792, vyhlásenie Republiky (používal sa do roku 1806)

Indická kalijuga od roku 3102 pred Kr.

Egyptský letopočet, éra od roku 2782 pred Kr.

Čínsky letopočet od roku 2697 pred Kr.

Juliánsky letopočet, začína sa 1. januára 4713 pred Kr., v ktorej každý deň má svoje poradové číslo.

😈

zefototh
    Účastník (Participant)

Kavis zaujímavé. Pri všetkých letopočtoch sa uvádza pred Kr., t.j že vždy sa ráta od 1.1.1. 😶

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Kavis,  také ľahké nevieš?
    Kde je problém?
    Veď máme vlastný letopočet ZULU. Ten pasuje na všetko, a zavládne mier. 😈

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 4,681 až 4,695 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri