Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 4,741 až 4,755 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    theo
    Účastník (Participant)

Určite tam chcel dat hviezdičky, len mu to nejako preskočilo, hlavne ze sprava je dobra, ta ne…

eXeBaT
    Účastník (Participant)

V téme Diskusia máte možnosť dať svoje návrhy na nové hodnosti v diskusnom fóre. Čakám iba na to, kým sa vzájomne dohodnete a zmením ich. Nemá to nič spoločné s vašim vekom, ani časom, odkedy sa venujete motocyklom. Bopsik to vystihol presne „vyjadrenie doby existencie účtu a aktivity na http://www.motocykel.sk a dal aj svoj návrh. Máte príležitosť vybrať si, ale okrem nesúhlasu s novými hodnosťami som sa nič nedozvedel.

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Ty kokso to som ani nevedel, že holobriadok, alebo junior je hodnosť, toto by nezožral ani major Ronyslav a ten s hodnosťami má skúsenosti ……

maguma
    Účastník (Participant)

Vanucci, ja som majora presvidčal, že už je nadplukovník a on je stále major?????????????????? 😶  😶

maguma
    Účastník (Participant)

A už som mu dal šiť nadplukovnícke epolety 😁 a takto nič 😠 

WIKINO
    Účastník (Participant)

Náčelník  nebobuj sa do Vanucciho. On bol poverený udelovať hodnosti pre Ronyslava. Zasa hladáš protekciu. 😈  😁

VANUCCI
    Účastník (Participant)

maguma ty nepoznáš hodnosti? exebat ťaich naučí, podľa neho je Ronyslav šefredaktor

yoffo
    Účastník (Participant)

Copy vyjadrenia eXeBaT-a:
    V téme Diskusia máte možnosť dať svoje návrhy na nové hodnosti v diskusnom fóre. Čakám iba na to, kým sa vzájomne dohodnete a zmením ich. Nemá to nič spoločné s vašim vekom, ani časom, odkedy sa venujete motocyklom. Bopsik to vystihol presne „vyjadrenie doby existencie účtu a aktivity na http://www.motocykel.sk a dal aj svoj návrh. Máte príležitosť vybrať si, ale okrem nesúhlasu s novými hodnosťami som sa nič nedozvedel.

Analýza:
    1.: V téme Diskusia máte možnosť dať svoje návrhy na nové hodnosti v diskusnom fóre.
    (žeby nás niekto nútil – za akúkoľvek cenu – mať nejaké „nové“ „“hodnosti „“ ????????? 😶 )

2.:  Čakám iba na to, kým sa vzájomne dohodnete a zmením ich.
    (máme sa vzájomne dohodnúť na čom: že fero bude holobradý, Jano junior a Jožo kkt????) 😶  😶 

3.: Nemá to nič spoločné s vašim vekom, ani časom, odkedy sa venujete motocyklom. 
    (ale má to spoločné niečo s tým, že niektorí s týmto „pionierskym nálepkovaním“ nesúhlasíme.)
    😶 😶  😶 

4.: Bopsik to vystihol presne „vyjadrenie doby existencie účtu a aktivity na http://www.motocykel.sk a dal aj svoj návrh.
    ( Bopsik hovorí a píše za seba……..dal svoj návrh za seba)

5.:Máte príležitosť vybrať si, ale okrem nesúhlasu s novými hodnosťami som sa nič nedozvedel.
    (tak šéfredaktor vymyslí hovadinu (total), chce, aby sme si vybrali (čo ???))
    (nové hodnosti ??? – pre Kristove Rany !!!!)

Môj komentár:

1.: Domnieval som sa, že TOTO je priestor, kde budeme môcť SLOBODNE písať tie svoje srandičky.

Mýlil som sa.
    Nie je.
    2.: Impozantné je tzv. selektívne čítanie pána vedúceho,  nevidí (nechce vidieť) čo je napísané,
    (som fas-cinovaný) 😶  😶  😶  😶 
    3.: Ak je to identická situácia, ako na MR.SK, tak tomu môžeme začať vravieť AWIIZMUS.
    JE TO: Strata kontaktu s podložkou – experimentátori vedia svoje.

Botka.

K tejto úplne zbytočnej a neproduktívnej „trapošine“ sa už vyjadrovať nebudem, 
    arogancia je mi cudzia, urobím, čo som napísal.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Keďže som po novom „Objavujúci člen“, mohol by som sa spýtať, čo vlastne objavujem? 😈
    Rád by som totiž objavil perpetuum mobile.
    (pozor, mobile, nie debile… 😁  )

eXeBaT
    Účastník (Participant)

Yoffo

Málokde má užívateľ možnosť si vyberať, akú hodnosť bude mať v diskusnom fóre. 100 ľudí – 100 chutí. Pre niekoho recesia, pre niekoho urážka. Tebe ako čítam prekáža, že som dal možnosť sa k tomu vyjadrovať a dokonca prispieť návrhom. Hodnosti tu boli aj predtým, iba ich systém bol rozdielny.

Odkaz, ktorý by si nemal prehliadnuť: http://motocykel.sk/forum_posts.php?topic_id=5802#74605

amper
    Účastník (Participant)

Moc neprispievam, ale názor môžem napísať.

Súhlasím s Majankom aj s Yoffom a s ostatnými, ktorí vyjadrili svoj nesúhlas z označkovaním HOLO.., JU.. a pod. Chcelo by to mať k týmto niektorým starším pánom 🙂  trocha viac úcty.

Viem , že sme tu noví, ale názov HOL.., u 60 r. môže v niekom naozaj vyvolať rozhorčenie.

Ja osobne som sa registroval 22.09. , tak za 11 dní podľa pravidiel  🙂 , budem Junior, to je už lepšie, resp. polovica z nás už budeme o level viac a junior zase nieje až také zlé.

Povedané stručne a jasne, to „mazanie smajlíkov“ mi vadilo viac  👎 , ak to môžem porovnať s MR, tak tam sme za roky popísali kadečo, aj sprosté a nemal som zmazané nič o čo by som osobne nepožiadal, ale to je už tu bolo vysvetlené, najprv písať potom sa rehliť 😁 .

Dobrú noc všetkým 

amper
    Účastník (Participant)

OZNAM

Motozabíjačka 40+
    k tomu len podrobnosti na str. 75 od thea 21.11.13 08:37

Necakajte do 15 teho, ale zaplatte uz dnes.

Mlhos
    Účastník (Participant)

Zaujimave citat co vam vsetko dokaze prekazat keby ste to nezacali osierat ani by som si to (a urcite aj ini ) ani nevsimol aby ste sa pani nahodu s toho nedosrali je priam neuveritelne co vas dokaze niektorich urazit a zvlast niektorich a teraz si dajte kvizovu otazku kto to pisal a rozdavbajte si vyhry na GT Mazola je videt ze uz ste stari lebo ste hasterivy ako male deti

bobolak
    Účastník (Participant)

Ahojte,,mlhoš starí a hašterivý???kua tak toto môžeš povedať svojmu fotrovi a aspoň ti dá jednu fotrovskú,aby si sa spamätal a neser nás tu svojimi príspevkami nie sme na ne zvedaví 😛 ale k veci exebat sme na motorkarskom serveri a myslím že aj trochu sa cítime motorkári,,boli sme rozmazlaní na MR že si mohol každý vybrať,či chopprista,jogurťák,geriatrik,a pod… stačí na začiatok aj ten nový člen čo je teraz uvedené,,ale čo má znamenať objavujúci??my sme už toho objavili a zažili dosť ,ale nemusíme také tituly,,,zajtra bude IT GTX a predložíme ti zoznam titulov čo by si každý chcel uvadzať do svojho profilu… LOJZO pozdravujeme ťa a uzdrav sa aby na jaro mohol byť ČUL (čunder u lojza) 👍  👍 

Hog
    Účastník (Participant)

Ne každé „vylepšení“ je vylepšení ! 🙂  A v jednoduchosti je krása! 🙂 
    Nechte to tak jak to bylo ! 😛 Nám to stačilo ! 🙂  😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 4,741 až 4,755 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri