Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 4,726 až 4,740 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    motobabka
    Účastník (Participant)

majanko a vanucci…suhlasím s Vami 👍 
    jedno je fakt, že sme oživili a držíme tu celý portál príspevkami len my geriatrici…stačí pozrieť do príspevkov aj v ost. témach 😶 škoda, že na MR nemúžu všetcia prispievať, bolo to tam akési prehľadnejšie a lepšie vymakané…chýba mi návrat tlačítkom do diskusie, sledované diskusie, aj ked tu to nie je v podstate potrebné, lebo v podstate okrem nás tu nikto nie je a prehľad prihlásených, lebo zelená bodka v profile mi je na prd, ak ho nemám v posledných aktuálnych príspevkoch a hrabať sa mi niekde v profiloch nechce. Musím uznať, MR bol prehľadnejčí a už vymakaný 👍 
    Teraz sa do mňa pustite a zjedzte ma… 😈

solim
    Účastník (Participant)

Motobabka, zjeme – zjeme , ale až to , čo navaríš na motozabíjačke. 😁  😉  😈 

zefototh
    Účastník (Participant)

EXeBaT, pripomienky geriatrikov ber ako inšpiráciu pre zlepšenie kvality fóra. Titul, funkcia alebo zaradenie holobriadok nie je nič čo by ovplyvnilo moju účasť vo fóre, ani ma to neuráža, ale ako vhodnejšie vidím zaradenie ktoré si snáď zvolí sám (postihnutý). Ako už pripomienkovali súkmeňovci. Chcel si pripomienky tak na, tu máš. 🙂

yoffo
    Účastník (Participant)

Odkaz pre Peťa, Lojza nášho:
    Po prečítaní správy o Tvojom pobyte v špitáli som asi hodinu klial ako pohan.
    (to Ti je taký zvláštny chlapský ventil, šak vieš)
    Potom sme si s manželkou a synom pozerali fotky z našich spoločných motopobytov.
    No ale takto: Pozitívnu energiu Ti poslať neviem, lebo to neviem, ale skúšam to !!!
    Moja family a ja Ti želáme rýchly návrat do pôvodného stavu.
    Poslúchaj dochtórov a HLAVNE sestričky. 🙂

Do skorého motovidenia!!! 👍 👍 👍  

yoffo
    Účastník (Participant)

Posledná poznámka k eXeBaT.ovmu „nálepkovaniu“:
    Nebudem Ti písať súkromnú správu, keďže sa to začalo týkať viacerých kolegov.
    Za seba: Nechcem Ti dávať žiadne ultimátum, ale ak do konca t.r. nedáš preč
    spod môjho nicku to trápne „junior“ (bez náhrady), zruším na motocykel.sk moju registráciu.
    Neželám si to a vyjadril som sa jasne už na str 92.

Poznámka ku „kategórii“ GTX, alebo geriatrici:
    Vieme, ako to označenie vzniklo, dali sme si ho sami po „búrlivých“ debatách.

Iste by sme protestovali, ak by nám toto označenie bez nášho súhlasu „naoktrojoval“
    postarši valník českej výroby.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

postarši valník českej výroby

Aj Avia modernizuje  😉 

side
    Účastník (Participant)

S dovolením:
    http://orava.sme.sk/c/7034388/osobne-auto-sa-zrazilo-s-nakladiakom.html

Lojzo, chlape už ma sereš s týma zlomeninami, alebo sa ti naposledy v špitály sestičky zapáčili? 😟 
    Sa ti nechce doma sňah odhadzovať?
    Drž sa. Na jar sme u teba 👍

kecky
    Účastník (Participant)

Kurva, tak už viem prečo mi nedvíhal…Kurva, k***a k***a…

yoffo
    Účastník (Participant)

http://s29.postimg.org/50tbz00lj/Avia_D120_N.jpg

😛 😛  😛  😛  😛

maguma
    Účastník (Participant)

++++++++++++++++++P O Z O R+++++++++++++++++L O J Z O +++++++++++++

najnovšia správa, Lojzo je už lepšie, ten mááárha Tukan toľko vytruboval pri nemocnici, až ho prebral z umelého spánku a Lojzo ho aj chcel ísť nakopať  do riti, že čo ho budí, ale iba s jednou zdravou nohou sa to dá ťažko. Teraz vážne, už ho prebrali z umelého spánku a v pondelok ho budú operovať, mali hooperovať zajtra ale kvôli niektorým zraneniam musia počkať, podľa všetkého je už z toho najhoršieho vonku, odkázal som mu aby na apríl prichystal ranč, bude brigáda, nastúpi betonárska lobby, zajtra podám novú správu 👍  👍 

VANUCCI
    Účastník (Participant)

To je dobrá správa. Lojzo nedaj sa ! 👍 

theo
    Účastník (Participant)

No to je dobra sprava  👍 , tak sa Lojzo drž, na jar sme tam.

malylapaj
    Účastník (Participant)

Lojzo, skoré uzdravenie  👍

kingston
    Účastník (Participant)

Lojzo skoré uzdravenie 👍  👍 

Náčelník ty márhajenna, najbližšie pri dobrej správe nepoužívaj znak + , až mi srdco stislo keď som to uvidel 😟 .

🙂

VANUCCI
    Účastník (Participant)

kingston   presne tak isto to zle zapôsobilo aj na mňa, až som sa zľakol. maguma toto viackrát nerob, lebo si ťa podáme /smajlik nasraný jak hovado s odisteným kalašnikovom/

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 4,726 až 4,740 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri