40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
11. decembra 2013 o 10:05 #89123
motobabka
Účastník (Participant)majanko a vanucci…suhlasím s Vami 👍
jedno je fakt, že sme oživili a držíme tu celý portál príspevkami len my geriatrici…stačí pozrieť do príspevkov aj v ost. témach 😶 škoda, že na MR nemúžu všetcia prispievať, bolo to tam akési prehľadnejšie a lepšie vymakané…chýba mi návrat tlačítkom do diskusie, sledované diskusie, aj ked tu to nie je v podstate potrebné, lebo v podstate okrem nás tu nikto nie je a prehľad prihlásených, lebo zelená bodka v profile mi je na prd, ak ho nemám v posledných aktuálnych príspevkoch a hrabať sa mi niekde v profiloch nechce. Musím uznať, MR bol prehľadnejčí a už vymakaný 👍
Teraz sa do mňa pustite a zjedzte ma… 😈11. decembra 2013 o 11:08 #89124solim
Účastník (Participant)Motobabka, zjeme – zjeme , ale až to , čo navaríš na motozabíjačke. 😁 😉 😈
11. decembra 2013 o 11:25 #89125zefototh
Účastník (Participant)EXeBaT, pripomienky geriatrikov ber ako inšpiráciu pre zlepšenie kvality fóra. Titul, funkcia alebo zaradenie holobriadok nie je nič čo by ovplyvnilo moju účasť vo fóre, ani ma to neuráža, ale ako vhodnejšie vidím zaradenie ktoré si snáď zvolí sám (postihnutý). Ako už pripomienkovali súkmeňovci. Chcel si pripomienky tak na, tu máš. 🙂
11. decembra 2013 o 11:28 #89126yoffo
Účastník (Participant)Odkaz pre Peťa, Lojza nášho:
Po prečítaní správy o Tvojom pobyte v špitáli som asi hodinu klial ako pohan.
(to Ti je taký zvláštny chlapský ventil, šak vieš)
Potom sme si s manželkou a synom pozerali fotky z našich spoločných motopobytov.
No ale takto: Pozitívnu energiu Ti poslať neviem, lebo to neviem, ale skúšam to !!!
Moja family a ja Ti želáme rýchly návrat do pôvodného stavu.
Poslúchaj dochtórov a HLAVNE sestričky. 🙂Do skorého motovidenia!!! 👍 👍 👍
11. decembra 2013 o 11:48 #89127yoffo
Účastník (Participant)Posledná poznámka k eXeBaT.ovmu „nálepkovaniu“:
Nebudem Ti písať súkromnú správu, keďže sa to začalo týkať viacerých kolegov.
Za seba: Nechcem Ti dávať žiadne ultimátum, ale ak do konca t.r. nedáš preč
spod môjho nicku to trápne „junior“ (bez náhrady), zruším na motocykel.sk moju registráciu.
Neželám si to a vyjadril som sa jasne už na str 92.Poznámka ku „kategórii“ GTX, alebo geriatrici:
Vieme, ako to označenie vzniklo, dali sme si ho sami po „búrlivých“ debatách.Iste by sme protestovali, ak by nám toto označenie bez nášho súhlasu „naoktrojoval“
postarši valník českej výroby.11. decembra 2013 o 12:11 #89128przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)postarši valník českej výroby
Aj Avia modernizuje 😉
11. decembra 2013 o 12:12 #89129side
Účastník (Participant)S dovolením:
http://orava.sme.sk/c/7034388/osobne-auto-sa-zrazilo-s-nakladiakom.htmlLojzo, chlape už ma sereš s týma zlomeninami, alebo sa ti naposledy v špitály sestičky zapáčili? 😟
Sa ti nechce doma sňah odhadzovať?
Drž sa. Na jar sme u teba 👍11. decembra 2013 o 14:11 #89130kecky
Účastník (Participant)Kurva, tak už viem prečo mi nedvíhal…Kurva, k***a k***a…
11. decembra 2013 o 15:43 #89131yoffo
Účastník (Participant)11. decembra 2013 o 15:44 #89132maguma
Účastník (Participant)++++++++++++++++++P O Z O R+++++++++++++++++L O J Z O +++++++++++++
najnovšia správa, Lojzo je už lepšie, ten mááárha Tukan toľko vytruboval pri nemocnici, až ho prebral z umelého spánku a Lojzo ho aj chcel ísť nakopať do riti, že čo ho budí, ale iba s jednou zdravou nohou sa to dá ťažko. Teraz vážne, už ho prebrali z umelého spánku a v pondelok ho budú operovať, mali hooperovať zajtra ale kvôli niektorým zraneniam musia počkať, podľa všetkého je už z toho najhoršieho vonku, odkázal som mu aby na apríl prichystal ranč, bude brigáda, nastúpi betonárska lobby, zajtra podám novú správu 👍 👍
11. decembra 2013 o 16:14 #89133VANUCCI
Účastník (Participant)To je dobrá správa. Lojzo nedaj sa ! 👍
11. decembra 2013 o 16:16 #89134theo
Účastník (Participant)No to je dobra sprava 👍 , tak sa Lojzo drž, na jar sme tam.
11. decembra 2013 o 16:17 #89135malylapaj
Účastník (Participant)Lojzo, skoré uzdravenie 👍
11. decembra 2013 o 16:19 #89136kingston
Účastník (Participant)Lojzo skoré uzdravenie 👍 👍
Náčelník ty márhajenna, najbližšie pri dobrej správe nepoužívaj znak + , až mi srdco stislo keď som to uvidel 😟 .
🙂
11. decembra 2013 o 16:28 #89137VANUCCI
Účastník (Participant)kingston presne tak isto to zle zapôsobilo aj na mňa, až som sa zľakol. maguma toto viackrát nerob, lebo si ťa podáme /smajlik nasraný jak hovado s odisteným kalašnikovom/
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji