Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 4,801 až 4,815 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    maguma
    Účastník (Participant)

Bopsik, ako vždy – správny postreh, spevním 😁

theo
    Účastník (Participant)

WIKINO, ale ja som nepisal ze dnes idem do Přahy, len som to myslel tak ze ked sa pojde do toho muzea tak ja uz pojdem vo stvrtok a vratim sa v pondelok. Tam to dakde najdes, nemam cas to fotit a podciarkovat.  😛 

a to nedoboval, jasne ze som chytal za slovicka, teraz v robote nemam za co chytat a kolegyne nemožem – to by bol uz haršáňment.

Maguma, technicky tam na ILČIM nie je co robit, len estetisky to čoproidne sedadlo, no ale zase Ilči je Ilči, tak ma ho mať.  😉

yoffo
    Účastník (Participant)

Keďže Sir William má moc práce s ILČIM, dávam oznam v zastúpení:

OZNAM

Motozabíjačka 40+
    k tomu len podrobnosti na str. 75 od thea 21.11.13 08:37

Necakajte do 15 teho, ale zaplatte uz dnes.

Ozzay, a je to ILČI, ILČIM, ILČA, alebo čo…….jedná sa mi o „pohlavie„,
    alebo je hermafrodit (ka) ???

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Magumesku, neudal si rok výroby, tipujem cca 1972 ± 2 roky.

Anál-lyzovanie, mudrovanie (šak papi, né?) – prečo jeden z prvých (domácich)  typov?

– Lampa aj tacháč z pôvodom Jawy 90
    – liate páčky na riadítkach nemajú ešte guľky, až potom prišli liate s guľkami a až na konci tie hnusné plechové.
    – Plechová kyvka, a s naskrutkovanými (nie navarenými) zadnými stupačkami
    – Podsedlová trubka pri motore priskrutkovaná cez navarené valčeky, nie cez zploštené a prevrtané konce trubky
    – predný blatník v poctivých trubkových držiakoch, nie len tie novodobé ohýbajúce sa plechové atrapy…
    – kryt reťaze ečte starý, vo fabrike nadstavovaný, oblý, pôvodom z radu 05-20-21 (tam pod kapotou stačili krátke.
    – korman nezvarený do Téčka s malým krytom, ale v objímke s veľkým krytom.

Teda:
    – vidle vpredu boli ešte s gumovými manžetami, tie chýbajú, chýba aj vanička pod karbecom.
    – zadná plechová kyvka spolu s takýmto tlmičom výfuku sa nerobila, takže tlmič je už z novších typov.
    – guma na nakopávačke nie je pôvodná, takže bola vymenená alebo bol menený možno celý motor.

Ja viem, že to viete všetci, ja len, aby reč nestála… 😉  😈

bacaono
    Účastník (Participant)

Náčelník ďakujem za ponuku, 👍 ale 4.1.2014 o 7:00zulu budem určite ešte v duchnách, takže nechám Ilči-ho tiež pekne oddychovať.
    Mažolu nemóžem prísť pozdraviť, ponevač v spomínaný inkriminovaný deň idem pomerovať. 👎   

Bopsik
    Účastník (Participant)

Papi,
    Ty isto vieš aj v ktorý deň sa zabila pani Viera Husáková na vrtulníku.

To bol taký komunistický vtip:
    Brežnev si pozval Husáka do Moskvy na koberček:
    „Gusto, musíš tam v Československu skoncovať s vierou.“
    A Gusto to pochopil po svojom…  😁

kavis
    Účastník (Participant)

papi a čo povieš na toto, nájdené v šope nepoužívané roky takže ani papiere to bohužiaľ nemá, čo je to hodné? 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Kavis, daj lepšiu fotku.
    Ide o detaily, ale môže to byť hoci aj rarita 05 Sport … Aspoň daj, čo je na štítku, typ, r.v. a tak…

kavis
    Účastník (Participant)

papi bohužiaľ to som bol na návšteve a to som len tak cvakol na mobile a viac ma to nezaujímalo a to už je aj viac ako rok odvtedy to iba ak by bol záujem o to tak by som sa išiel na to pozrieť a viacej by som to nafotil inak nevidím dôvod prečo tam ísť a zaujímať sa bo ja nie som taký fajnšmeker ako ty  😉

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Kavis, takto sa to nedá. 😈 
    Predný blatník je stopro z prvých typov 05-ky, riadítka, ak sú  s vysokou hrazdou sú alebo z prvých 05 Sport, alebo z veľkých Jawiek, ak s nižšou, sú z prvých 21-čiek. Nevidieť prednú brzdu, ak je tam vnútorný kľúč, určite je to 05-ka. Ak je karbec 2915, je to 05-ka, ak 2917, je to 21-čka, blablabla… 😈 
    Je už strašne veľa zlepencov Pionierov, podľa dvoch súčiastok už dnes ťažko povedať, o čo ide. Vypadá to na 21-čku z cca 1976 (± hocikoľko) so starým blatníkom z 05-ky…

kavis
    Účastník (Participant)

No neviem čo si o tom myslieť bo nevyznám sa v tom a bolo mi tvrdené že je to originál tak jak je kúpený z obchodu. To ja som na základe dojmov z Pereša chcel niečo kúpiť a ísť sa tiež blázniť ale ak som túto uvidel tak mi srdce nedalo že kúpiť a ísť to ničiť na preteky bo v takom stave vtedy bola a znalec nie som aby som to kúpil a mal iba tak vystavené 😉

prdlafka
    Účastník (Participant)

Tristo hrmenych zas bez papierov…

star653
    Účastník (Participant)

Kedysi sa jedného automobilového pretekára reportér opýtal ako sa má ….  a on mu trefne odpovedal “ Stárnu a blbnu „. 🤐 

Neviem či to je už vekom alebo absolútnym presvedčením starších ľudí že majú pravdu stále
    a ak nie platí pradlo č.1 …..

Je ozaj zaujímavé sledovať ako poniektorým geriatrikom nevyhovuje žiadne diskusné fórum
    a akosi všade majú po čase s niekým nejaký problém. 
    Nie je pre nich dosť dobrý Motoride , Motocykel , Facebook ani Azet …….. 
    asi by bolo vhodné sa poskladať , kúpiť si vlastný server a potom sa už dá diskutovať do bezvedomia   😁   nikto nič nevymaže ,  nič nezaškatuľkuje , každý si napíše čo bude chcieť …….  Ale mám taký pocit že sa pohádate aj s tým , komu ten vlastný server dáte spravovať 😁

prdlafka
    Účastník (Participant)

A kolko stoji taky server???

inak ja tu len trenujem…

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Veď my máme dávno vlastný server,
    http://www.geriatria.sk

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 4,801 až 4,815 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri