40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
12. decembra 2013 o 12:17 #89198magumaÚčastník (Participant)
Bopsik, ako vždy – správny postreh, spevním 😁
12. decembra 2013 o 12:17 #89199theoÚčastník (Participant)WIKINO, ale ja som nepisal ze dnes idem do Přahy, len som to myslel tak ze ked sa pojde do toho muzea tak ja uz pojdem vo stvrtok a vratim sa v pondelok. Tam to dakde najdes, nemam cas to fotit a podciarkovat. 😛
a to nedoboval, jasne ze som chytal za slovicka, teraz v robote nemam za co chytat a kolegyne nemožem – to by bol uz haršáňment.
Maguma, technicky tam na ILČIM nie je co robit, len estetisky to čoproidne sedadlo, no ale zase Ilči je Ilči, tak ma ho mať. 😉
12. decembra 2013 o 12:30 #89200yoffoÚčastník (Participant)Keďže Sir William má moc práce s ILČIM, dávam oznam v zastúpení:
OZNAM
Motozabíjačka 40+
k tomu len podrobnosti na str. 75 od thea 21.11.13 08:37Necakajte do 15 teho, ale zaplatte uz dnes.
Ozzay, a je to ILČI, ILČIM, ILČA, alebo čo…….jedná sa mi o „pohlavie„,
alebo je hermafrodit (ka) ???12. decembra 2013 o 12:34 #89201przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Magumesku, neudal si rok výroby, tipujem cca 1972 ± 2 roky.
Anál-lyzovanie, mudrovanie (šak papi, né?) – prečo jeden z prvých (domácich) typov?
– Lampa aj tacháč z pôvodom Jawy 90
– liate páčky na riadítkach nemajú ešte guľky, až potom prišli liate s guľkami a až na konci tie hnusné plechové.
– Plechová kyvka, a s naskrutkovanými (nie navarenými) zadnými stupačkami
– Podsedlová trubka pri motore priskrutkovaná cez navarené valčeky, nie cez zploštené a prevrtané konce trubky
– predný blatník v poctivých trubkových držiakoch, nie len tie novodobé ohýbajúce sa plechové atrapy…
– kryt reťaze ečte starý, vo fabrike nadstavovaný, oblý, pôvodom z radu 05-20-21 (tam pod kapotou stačili krátke.
– korman nezvarený do Téčka s malým krytom, ale v objímke s veľkým krytom.Teda:
– vidle vpredu boli ešte s gumovými manžetami, tie chýbajú, chýba aj vanička pod karbecom.
– zadná plechová kyvka spolu s takýmto tlmičom výfuku sa nerobila, takže tlmič je už z novších typov.
– guma na nakopávačke nie je pôvodná, takže bola vymenená alebo bol menený možno celý motor.Ja viem, že to viete všetci, ja len, aby reč nestála… 😉 😈
12. decembra 2013 o 12:51 #89202bacaonoÚčastník (Participant)Náčelník ďakujem za ponuku, 👍 ale 4.1.2014 o 7:00zulu budem určite ešte v duchnách, takže nechám Ilči-ho tiež pekne oddychovať.
Mažolu nemóžem prísť pozdraviť, ponevač v spomínaný inkriminovaný deň idem pomerovať. 👎12. decembra 2013 o 13:20 #89203BopsikÚčastník (Participant)Papi,
Ty isto vieš aj v ktorý deň sa zabila pani Viera Husáková na vrtulníku.To bol taký komunistický vtip:
Brežnev si pozval Husáka do Moskvy na koberček:
„Gusto, musíš tam v Československu skoncovať s vierou.“
A Gusto to pochopil po svojom… 😁12. decembra 2013 o 13:27 #89204kavisÚčastník (Participant)papi a čo povieš na toto, nájdené v šope nepoužívané roky takže ani papiere to bohužiaľ nemá, čo je to hodné?
12. decembra 2013 o 13:45 #89205przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Kavis, daj lepšiu fotku.
Ide o detaily, ale môže to byť hoci aj rarita 05 Sport … Aspoň daj, čo je na štítku, typ, r.v. a tak…12. decembra 2013 o 14:02 #89206kavisÚčastník (Participant)papi bohužiaľ to som bol na návšteve a to som len tak cvakol na mobile a viac ma to nezaujímalo a to už je aj viac ako rok odvtedy to iba ak by bol záujem o to tak by som sa išiel na to pozrieť a viacej by som to nafotil inak nevidím dôvod prečo tam ísť a zaujímať sa bo ja nie som taký fajnšmeker ako ty 😉
12. decembra 2013 o 14:42 #89207przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Kavis, takto sa to nedá. 😈
Predný blatník je stopro z prvých typov 05-ky, riadítka, ak sú s vysokou hrazdou sú alebo z prvých 05 Sport, alebo z veľkých Jawiek, ak s nižšou, sú z prvých 21-čiek. Nevidieť prednú brzdu, ak je tam vnútorný kľúč, určite je to 05-ka. Ak je karbec 2915, je to 05-ka, ak 2917, je to 21-čka, blablabla… 😈
Je už strašne veľa zlepencov Pionierov, podľa dvoch súčiastok už dnes ťažko povedať, o čo ide. Vypadá to na 21-čku z cca 1976 (± hocikoľko) so starým blatníkom z 05-ky…12. decembra 2013 o 15:02 #89208kavisÚčastník (Participant)No neviem čo si o tom myslieť bo nevyznám sa v tom a bolo mi tvrdené že je to originál tak jak je kúpený z obchodu. To ja som na základe dojmov z Pereša chcel niečo kúpiť a ísť sa tiež blázniť ale ak som túto uvidel tak mi srdce nedalo že kúpiť a ísť to ničiť na preteky bo v takom stave vtedy bola a znalec nie som aby som to kúpil a mal iba tak vystavené 😉
12. decembra 2013 o 16:10 #89209prdlafkaÚčastník (Participant)Tristo hrmenych zas bez papierov…
12. decembra 2013 o 16:32 #89210star653Účastník (Participant)Kedysi sa jedného automobilového pretekára reportér opýtal ako sa má …. a on mu trefne odpovedal “ Stárnu a blbnu „. 🤐
Neviem či to je už vekom alebo absolútnym presvedčením starších ľudí že majú pravdu stále
a ak nie platí pradlo č.1 …..Je ozaj zaujímavé sledovať ako poniektorým geriatrikom nevyhovuje žiadne diskusné fórum
a akosi všade majú po čase s niekým nejaký problém.
Nie je pre nich dosť dobrý Motoride , Motocykel , Facebook ani Azet ……..
asi by bolo vhodné sa poskladať , kúpiť si vlastný server a potom sa už dá diskutovať do bezvedomia 😁 nikto nič nevymaže , nič nezaškatuľkuje , každý si napíše čo bude chcieť ……. Ale mám taký pocit že sa pohádate aj s tým , komu ten vlastný server dáte spravovať 😁12. decembra 2013 o 16:40 #89211prdlafkaÚčastník (Participant)A kolko stoji taky server???
inak ja tu len trenujem…
12. decembra 2013 o 17:40 #89212przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Veď my máme dávno vlastný server,
http://www.geriatria.sk -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.