Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 4,906 až 4,920 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    krampus
    Účastník (Participant)

… a kusčik popru! (smajl oblizujúci sa od ucha k uchu 10 x )

Otázka: Prečo sa mi na „robotnom PC“ napriek prihláseniu nezobrazí ten oblačok kde môžem napísať príspevok, há?
    (smajl nasratý 100 x )

theo
    Účastník (Participant)

Krampus, vyser sa na oblačok, zadaj mi  do sms adresu doručenia a maš tam zajtra kočoňu.. 🙂

WIKA
    Účastník (Participant)

Viki, môže byť aj kúsčik popru. To sa hodí. Tri dni som bola v službe, čítam diskusné fórum, a nestačím sa čudovať. Je to veľká škoda, pretože ten kontakt cez toto diskusné fórum je o niečom inom. Trošku sme si mohli fiktívne pokecať, keď sme sa niekde stretli, a mohli sme trošku pospomínať koľko srandy sme zažili. Aj keď som veľa neprispievala, nemyslite si, že som diskusné fórum nemala v merku. Ak sa niektorí z vás odhlásite, budete mi tu chýbať. A páčilo sa mi  to, že ste si vedeli sami zo seba robiť srandu bez toho, že by sa niekto urážal. A vždy som sa tešila a budem sa tešiť na stretko s vami. A preto som použila pod čiarou slogan, ktorý všetko vystihuje. Mám vás rada a teším sa na Mažolu. Ale hlavne Lojzo, skoré uzdravenie.

WIKINO
    Účastník (Participant)

Dobré hmlisté ránko. Ná de ste šetci ? Žobrák s drotárom sú už v Bošanoch na križovatke k Cibajkám 😁 . Šag neni streda. To s tou kočoňou ste prehnali. Terazky sa pozerám a nemám uši. Asi ich Wika v noci odrezala do kočoňe. Idem ešte skontrolovať kož.  😈  No chvala bohu ešte je tam 😁  Neská poobede pojdem skontrolovať ten výchor k náčelníkovi,  Dúfam , že natankoval kerosín. Lebo poletím ako kaťuša.

maguma
    Účastník (Participant)

Ilči dostal obrok a čaká na krotiteľa divých mustangov, wikina 😈  😁

Maxi
    Účastník (Participant)

Nehnevajte sa na mňa, ale to čo riešite posledných pár stánok je trapné, veď ide predsa o recesiu ….. ak sa niekde nalogujem tak rešpektujem to čo na tom webe je !!! Znepáčilo sa Vám na MR aj keď dodnes neviem prečo ??? A odrazu sa Vám na motocykel.sk  nepáčia akési hodnosti či čo za k***t. Na MR to bolo bahniak, čoprák, jogurťák atď. a tu je to junior, holobriadok a pod. nie je to myslené osobne, je to recesia …. howgh  😎 . Snáď nechcete dirigovať každého prevádzkovateľa internetovej stránky na Slovensku ???
    Riešenie : urobiť si vlastnú web stránku a ako sa vraví NEVPUSTIŤ TAM ANI PÁNA BOHA !  😁  😁  😠  (toť je taký smiech cez slzy)

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Ale no, neprežívajte to až tak, komu na niečom strašne záleží, nadraďuje to tým veciam, na ktorých mu až tak nezáleží. 😉 
    Všetci máme pravdu, bez ohľadu na stanoviská, ich opodstatnenosť či pravdivosť. Preto sa máme tak radi, človek sa hneď lepšie cíti medzi múdrymi, ta ne? 😈 

bobolak
    Účastník (Participant)

Ahojte,,,ja som posledný čo mu vadí tzv. recesia,,ale na MR si si mohol vybrať kam patríš,či geriatrik,či jogurťák…atď….maxi čo je na tom trapné kuafix keď niekto nechce aby ho tituloval hocikto,nie len exebat…holobriadok,,slušne ho požiadal aby mu nedaval podobné tituly ani hodnosti,,,,keby som ja teba dal dole na podporučíka ľubilo by sa ti to ??tak preto nam dal možnosť navrhnúť iné riešenia,a nakoniec nič z toho nevybral čo mu ponukli naši GTXkari, a vôbec,čo ma to zaujíma,, kto ako sa volá, alebo nazýva,,radšej keby si ma prezvonil a drbli si spolu,zatiaľ sa nalievaš ako čítam sám……… 😛 😈 😁  😁  😁  peť smajlov,,žadna moseyoffka

bobolak
    Účastník (Participant)

A ešte dokončím ,,keď mi tak karta ide….drbol som obrázok aviu plnú bananof,a reakcia exebata bola že mi dal návod ako sa odhlásiť to je ako čo maxi,,recesia??ja sa odhlasovať nebudem a keď chce dávať banany tak nech sa pači,,,ináč neviem čo tým myslel howgh,,kua ale mi vyschlo 😶  🙂 

solim
    Účastník (Participant)

Bobo , čo stresuješ !  😈  Návod na zrušenie účtu dal exebat ako odpoveď tomu, kto sa sa na to pýtal. A to bol Yoffo. 😉  Z tvojimi banánmi to nemá nič. 👍 

maguma
    Účastník (Participant)

Oznamujem všetkým účastníkom Mažolafestu zulu, že ich čaká počas akcie minimálne jedno veľké prekvapenie, 😶 prezradím len toľko, že tam bude figurovať napr.  Salar……. a Ushu……, resp. M…..t 😶 , ak by niekto z vás prišiel na to čo to asi bude, nech to neprezradí,  🤐 alebo nech mi pošle esesáka. 🙂 Toto prekvapenie sa bude konať pred diskotékou, 😁 okolo  sedemnástej hodiny, máte sa na čo tešiť 🙂 😁 

maguma
    Účastník (Participant)

Ja som si titul Objavujúci člen úplne zaslúžil, 🙂 však som si objavil Ilčiho na papieroch 😘 a ešte zadara 😘 😘 a k tomu som objavil ďalšiu zelenú dvadsaťjednotku, 😶 tiež s papiermi, 👍 len ešte musím spracovať súčasného majiteľa 😁 🙂

eXeBaT
    Účastník (Participant)

bobolak

Môj príspevok ohľadom možností zrušenia účtu na motocykel.sk nesúvisí s tvojimi banánmi. Nakoľko predtým pár krát padla otázka zrušenia účtu, musel som reagovať.

bobolak
    Účastník (Participant)

Exe šak som napísal že nič rušiť nembudem,,a maguma neser ma , 😈 aj ja som objavujúci,,furt objavím bifíka,bárs ho žena sková kam sce 🙂 🙂

maguma
    Účastník (Participant)

Bobo, ja som čileky objavil pokoj svatý, 😶 🙂 domáca išla do obchodov, som doma len s majorom a ten mi tu drichme pod nohami a neotravuje 😈 😈 tzv. idylka sobotného večera 🙂 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 4,906 až 4,920 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri