Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 4,921 až 4,935 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    bobolak
    Účastník (Participant)

No dobre som bol trochu mrchavý,,,maxi to som nemyslel vážne ,,fakt ti nevezmem any jennu hviezdyčku ,,aj ti možno na mažole jennu pridám,,,teda budeš jak kapitán dabač 😁 😁 👍

bobolak
    Účastník (Participant)

Načelnyk a ja musím stále behat dole do kompotárne,,,tam si idem zapálit a naliat minerálku 😛  🤐 

maguma
    Účastník (Participant)

Bobo to maxi je len npor. 😶 šak mjr. Ronyslav ho postaví do haptáku 😈 bobo, preboha, opatrne s tou minerálkou, nech nám nezhrdzavieš, logni si najprv dva deci syntetickej základnej farby 🙂  😈  😈  😁  😁 

bobolak
    Účastník (Participant)

Načelnyk kukaj čo som si zahovoril:

WIKA
    Účastník (Participant)

Bobo, čo si písal Ježiškovi? Ale kam dáš Alenku? Na tomto stroji prídeš na Mažolu, alebo to bude do tomboly?

WIKINO
    Účastník (Participant)

Bobo to ti pani domáca zbalila tú velkú tašku , čo je na sedani ? 😁 Asi ťa odhalila , keď si vyňúral tú “ Santovku“
    Dnes som robil dráhu v garáži pre mačku. Zajtra ju budem vešať . Kontrolná otázka , 😈 akú mačku som myslel ?
    Náčelník vidíš keď dáš do placu pár penez , tak máš pokoj. Ale na to ju nezvykaj . potom ti nebude mať kto navariť. Dneska sme s náčelníkom vytvorili ideu nového čermankross 125.
    Vcelku sa nám to páčilo. 😶 🙂

maguma
    Účastník (Participant)

Wikino asi šramačku 😈 ja viem, nepoviem, lebo by som prezradil wikinove tajomstvo 😈 🙂 

nový čermankross 125 TDi sa volá podobne ako bývale monacke knieža 😉 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 No, tak toto mi nerobte, už každý bude mať Pioniera, len ja nie? Bobo má dokonca pancierové hadice… 😁 

Idem si postaviť špeciálku, raz som už mal, ale predal. Lenže aj rám bol cplt. robený doma. Podobný by som chcel spraviť zase. Z Pioniera tam nebolo okrem motoru a zadného kolesa nič… 😈 Kolesá síce nemám, ale nejaký šesťkoňový motor ešte hádam poskladám z tej smeti v zásuvkách…  😁

Krampus (kukuk, 😁  de si? ), je v špeciáloch obmedzenie, čo by nepovolilo použiť vlastný rám?

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

WIKINO-Garfield:

WIKINO
    Účastník (Participant)

Terazky ma napadlo , že nemusí byť ani kross 125, ale trojkolka, keď pojdem z krčmy tak nemusím držať rovnováhu. 😁

WIKINO
    Účastník (Participant)

Papi uhádol si. Keď pojdeš okolo krčmy daj si za jeden. 👍

Bopsik
    Účastník (Participant)

Som pomalý, papi ma predbehol.
    Mačky aj dráhy sa vo veľkom vyrábajú u nás v Snine.

Takto nevyhrávam ani klubové ceny…  😟

WIKINO
    Účastník (Participant)

Bopsík to až teraz si to povedal. Však si mohol nejakú presunúť sem na dolnú zem a nemusel som sa trápiť celý deň. 🙂

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Bopsik, prepustím cenu,
    však ja aj tak nechodím okolo krčmy, tak skoč ty na jedno… 😈

krampus
    Účastník (Participant)

papi – kukííkuk, v špeciáloch musíš zachovať stredovú trubku s držiakmi, ostatok je na „projektantovi“ 😁 
     A na motore musia byť kartre a valec z pionierky a trojstupňová prevodofka. Punktum.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 4,921 až 4,935 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri