40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
15. decembra 2013 o 12:28 #89363krampusÚčastník (Participant)
eXeBaT, prajem Ti veľa, veľa práce (v dobrom) na celý rok a aj kus ďalej. 😉
15. decembra 2013 o 12:44 #89364WIKAÚčastník (Participant)Papi, neuniklo mi určite nič. Ale si myslím, že v živote sú dôležitejšie veci a treba ich riešiť, ako tieto prkotiny. Netreba nikoho znásilňovať, je to na každom, kto to ako cíti. Mne to napríklad nevadí, že mi dal exeBaT takú hodnosť. Aj ja som hodnosti mala 25 rokov, a momentálne to neriešim. A hlavne sa teším z každého krásneho dňa. 😘 Veď o čo ide? Keď nejde o život, ide o h…o. 👍
15. decembra 2013 o 13:12 #89365przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Aha. Tak sa nič nevyriešilo, eXe si vybral len Time-out 😈
15. decembra 2013 o 13:32 #89366kavisÚčastník (Participant)Ale papi predsa sa to rieši tak aby vlk bol sýty a aj ovca ostala celá – necháme sa prekvapiť 😈
15. decembra 2013 o 13:52 #89367krampusÚčastník (Participant)Pousmial som sa na titule pri mojom nicku: holobriadok, lebo už ako dospelý junák, presne v roku narodenia exebata som „zapustil“ bradu a v rôznych dĺžkach ju nosím dodnes. 🙂
Ak šéfino tejto stránky silou mocou cíti potrebu udeľovať „rangy“, prosím nech sa páči, všetci čo sme tu (v tejto diskusii), sme prežili oveľa horšie a závažnejšie životné situácie ako je táto.
Pokiaľ ten „rang“ nebude blikotať všelijakými výrazným farebným písmom, ale ostane tam bledý a slabo vidiťeľný, nedbám môžem byť aj: letec-kozmonaut v príprave. 😈 ergo, použijúc reč adolescentov: hocičo tam drbne, mne to žily trhať nebude. 😁
Punktum!Sumár:
použité smayle – 3 ks, t.j. v strede limity
morseyofka – nix
15. decembra 2013 o 14:30 #89368bobolakÚčastník (Participant)TO:papi to s kým chodíš na pivo?s kým si v košiari??? 😶 😶 kua víme my de bývaš!!!! a ešte veľa kašičky musí spapať exe aby bol múdrejší odo NÁS geriatrikof,,,a nedráždi hada bosou čangalou 😁 😁 bo ťa vyženieme zo stáda 😛 😛 (Asi uniklo jej pozornosti, že ustúpil múdrejší, teda eXeBaT.)
15. decembra 2013 o 16:16 #89369przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Bobolak, aha, inventúra: 😁
– Yoffo neustúpil, eXe – aspoň doočasne – ustúpil. Porekadlá nejdem vyučovať. 😈
– Jeden z nás písal na začiatku niečo, že sme sa zišli na „mŕtvom“ serveri. Ale ten jeden sa tu slní s nami… 😈
– Druhý písal tam o unáhlenom stáde, ale nakoniec sa tu objavil tiež. 😈Hostina začala – a začali sme vyjadrovať určitú nespokojnosť:
– Na začiatku boli tu od niektorých pripomienky, že vojde málo príspevkov na stranu. Operatívne sa zvýšil počet príspevkov na stranu.
– Boli pripomienky, že nevidieť vložené fotky priamo v príspevku. Už ich je vidieť.
– Počet kliknutí sa síce zvýšil, ale tvrdiť, že by sme nejak radikálne zvýšili úroveň serveru – tak to by bolo dosť odvážne. Čím? Trojicami osamotených smajlíkov? 😈 😈 😈
Tak radšej neriešme, kto je múdrejší, aj tak som chcel tým len provokovať Yoffa a on to veľmi dobre vie. Poznáme sa… 😈A vôbec: Múdrosť síce prichádza s vekom, ale vek niekedy prichádza sám… Napriek tomu vás žiadam, aby ste ma nezačali znova prihlasovať na fasbúk… 😁
(12 smajlov 😛 😈 )
15. decembra 2013 o 17:22 #89370magumaÚčastník (Participant)***************************** L O J Z O ************************
Lojzov zdravotný stav je stabilizovaný, pravdepodobne zajtra ho budú operovať, ale isté to bude až po raňajších vyšetreniach. 🙂 Je už stabilizovaný, 🙂 pľúca už má v +- v poriadku, už by mu mali dať dokopy všetky kosti a kostičky, až im nejaká zostane, ide majorovi na večeru. 😈 Dal som mu príkaz nachystať na jar fúru štrku a cementu, 🙂 betónova lobby nastúpi v plnej paráde a hin sa ukáže čo sme zač, 🙂 bude treba vykopať aj ryhu na prípojku od chaty po garáž, 27 bm/70cm, 😶 kopáči všetkých krajín hláste sa, všetci sa nehláste, stačia štyria 😈 😈
15. decembra 2013 o 17:29 #89371theoÚčastník (Participant)Same tlachanice, prosim vas, uvedte stav pionierov v garaži 😎
15. decembra 2013 o 17:34 #89372theoÚčastník (Participant)Maguma, ty bleskovy informator, ved ja som nestihol, samozrejme Lojzoinfo, je dolezitejsie ako pioniere.
/ohne morse/
15. decembra 2013 o 17:44 #89373bobolakÚčastník (Participant)Tak theo,pravdu vravíš dneskam hlasim 1ks mustang menom kanarik,, pristál u mňa v kompotarni ,smajlík od ucha po ucho 😁 a papi nemfilozofuj šak renolta si móžem spraviť z hocikoho a kedy scem ta ňe??len mi to pripomenulo že yoffo sam uznava že najvyššejšia škola je škola života a preto nesce žáden titul any hodnosť any funkciu,kua čo ten yoffo vlastne sce???? 😁 😁 😁 X 2 morse ništ 😛 😛
15. decembra 2013 o 17:59 #89374magumaÚčastník (Participant)Hlásim stav pionierov – 1. ks červená dvadsaťjednotka – v garáži od roku 1986 nešiel, bez EČ
1. ks šedý mustang – v dielni, jazdyschopný, s EČ
1, ks bordová 555 – rozobratá v bedni, bez EČkoniec hlásenia
15. decembra 2013 o 18:11 #89375magumaÚčastník (Participant)Dokonca mám aj doklad o kúpe tohoto stroja
15. decembra 2013 o 18:15 #89376przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Navrhujem usporiadať v lete samostatný pretek geriatrikov na Pionieroch. 😈
To by bola ( = bude) prča, vole, ak sem nepríde CNN, tak už nikam… 😁Aby sme toho moc na motorkách neponičili, doporučoval by som len kategóriu klasik, ale regule navrhne alebo z niektorých stanov SK či CZ prevezme duo Krampus-JURIPKO.
Môj názor zatiaľ: Najlepšie by bolo teda podvozky ponechať a na motore robiť tak maximálne len zvonka neviditeľné zmeny. Čo je vnútri, aj tak ťažko kontrolovať… 🤐
Aj ja sa zrieknem špeciálneho rámu, tajomstvo je aj tak v kvalitách jazdca a vo výkone motora.
Idem schudnúť, in-serat: kúpim Muss-tank… 😈
15. decembra 2013 o 18:25 #89377bobolakÚčastník (Participant)Papi.ale tí nad porážkovú vahu môžu mať výnimky( zvyšená kubatúra atď.. ) alebo tí hladoví,budú mať pribalené závažie 😁 😛 PS:čo vymyšľaš teraz na svátky s chudnutím 😟 😟 jeden morse yoffko
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.