Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 5,251 až 5,265 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Qa, Theo, ty si jak ten Mlhoš na FB, bohvie, koľko nickov si tam založil v mene nejakých blbcov, aký som napr. aj ja… 😈  Aspoň sa má s kým baviť… 😈 
    Ostatne aj na mr bol MlhošI, MlhošII, Teri, Nicollka a čojaviem, kto ešte… 😈

yoffo
    Účastník (Participant)

papis:

Márrrrrhhhha jenna……. tak tento TVôJ príspevok si čiastočne dovolím annályzuvat:
    COPY:
    Si obyčajný neslobodný, prudko utláčaný (atď. ) pstruh, obyvateľ potoka pri Trnave, navyše kanibal, žereš svojich bratrancov zubačov…

1.pstruh…..ryba obľubujúca čisté, napr. aj  fekáliami neznečistené slobodné vody s dostatkom kyslíka a pri prejavoch útlaku a neslobody zo strany iných živočíchov (aj suchozemských)
    reaguje prudko a rýchlo opúšťa pôvodné stanovištia, prípadne aj  hynie.
    2.kanibal  – živočích pojedajúci vlastné potomstvo, resp. aj členov vlastného rodu.
    3.bratrancov: pstruh – rod Salmo…….zubáč (fogas) rod Stizostedion (lovím S.Volgense)

🙂 Ale nevadí, motory Ti idú excelentne. 😛  😈 😁  

My s Bopsikom sa nemáme za blbca…..aspoň dúfam…… 😘

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Aha. Takže Blava nemôže byť, OK, ostaňme pri Pažravej, bo inak prepadnem z biológie (do Západného Nemecka… 😈  ).

theo
    Účastník (Participant)

Idem si já dat fixačný krém, lebo mi z vas proteza vypadne  😁 

nezabudnite šettci nejake doteraz nepublikovane alebo celkovo zaujimave foto /napr. cma a pod/ z roku 2013 naložit na klúč / ne 17tku ale USB/ a doniest na Mažolu, bude sa premietat na scenu. /pre Bopsika na fal/.

WIKA
    Účastník (Participant)

Gambovej Juditke, k dnešným meninám želáme všetko naj a aby sa tak dlho volala.  🙂

WIKA
    Účastník (Participant)

Mlhos
    Účastník (Participant)

Papi upresnim : mlhos , MLHOS, MLH05 , Teri Savalas ten prvy som mal dlho a bol zruseny na vlastnu ziadost , ten druhy som mal iba chvilu a bol mi zruseny dodnes neviem preco , ten treti som mal kym som istej frajerke predajcu nenapisal ze robi reklamu na frajerov obchod ,ten posledny si prezradil ty takze bol hned zmazany, odvtedy som obcas zabludil tam nieco precitat a vzdy som sa bavil na tom ako vam chybam a kadekoho oznacujete za mna len preto ze niekomu oponoval a nestal s vetrom a hlavne na tom ako tych chudakov po tom ako ho ktokolvek oznacil za mna okamzite zmazali 😀 
    na Fasbuku mam iba svoj ucet ale mozem ti zalozit  😁 pripadne aj dalsim ak to sami nedokazu  😁 akurat socialnu siet som potrhal a zahodil zostali mi v priateloch iba rodina a skutocni kamarati , znamych tam nepotrebujem

RedJack
    Účastník (Participant)

Kuk sem čítam,len tak, nejazdím,iba ak v plechovke, no níč moc ani sneh ani pekne furt tá inverzia ani na Babete sa nedá,vivat Kozel. 😶

Bopsik
    Účastník (Participant)

Hmloš,
    to sú wjeci, som nevedel, že Nicolka si bol Ty. Buď si riadny maskot, alebo ja som blbec.

Yoffo,
    hovor za seba. Ja si hocikedy hundrem popod nos, aby ma nikto nepočul:
    „Jááá blbéééc, jááá blbéééc…“
    vipper1
    Účastník (Participant)

Čo, Bopsik daval si Nicolke navrhy na spoločnu jazdu?

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Mlhoš, veľmi ťažko mi teraz oponovať na …“ten posledny si prezradil ty takze bol hned zmazany“…
    lebo všetky tvoje „Teri“-príspevky z témy 40+  boli vtedy vymazané (str.281 – 282 tam).
    Aj keď bolo hneď jasné, kto si (no, možno, niekomu s oneskoreným štartom nie), maguma a Orol (Terry-Telly…) tiež hneď vedeli, koľko bije.
    Sám si tam potom písal, ako sme ťa asi odhalili a to už zaplo každému, až potom som tam pridal, že keby niekto ešte stále nevedel, tak aj fotku tu máš na str. 277…
    Postupne ešte sa pridalo pár poznámok (mlha a tak  😁  )  –  a na druhý deň si bol preč.

Ozval si sa vo viacerých témach, odhalili ťa viacerí, ale veľa tvojich „Teri“-príspevkov zmizlo, skoro všetky. Ale niečo tam je v niektorých témach  dodnes, napr. v „len tak“ v téme „Objektívna zodpovednosť pri predaji“, možno aj inde, Awia bol nedôsledný pri mazaní stôp…

Ak si ozaj myslíš, že ja som na vine, týmto sa ti ospravedlňujem… Nič sa dokázať už nedá…

kavis
    Účastník (Participant)

vipper1 ak Nicolka skutočne bola tá čo bola tam na fotke tak taká jazda s ňou by mohla byť krásna a to by nemusela byť ani streda  😈  😈

Bopsik
    Účastník (Participant)

Papi,
    ja zas vsetko necitam, obcas som aj mimo, tak potom som mimo aj z temy, pomaly chapem, a mam spizdeny start…

Nicolka mi tiez pripadala trochu cudna, ale nechapal som preco… 😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Bopsik, si veľmi zlatý, ale s tým oneskoreným štartom som nikoho konkrétne nemyslel, len som pripustil možnosť (vtedy, tam), že nemuseli sa všetci dovtípiť… 😁
    Preletel som to teraz celé. To, že Nič sa dokázať už nedá platí na Teriho texty, čo tam ostali reakcie naňho, tie ma veru stavajú do role bonzáka… 😈  Som ja ale k***a… 😈 

czody
    Účastník (Participant)

Csaute Bando! 😉 Dnes bol u mňa Nácselnyík v Hlohovci na návšteve a keďže mal priam neukojitelnú túžbu zaobstarať si nejakého Musztányga,  tak sme sa vybrali do neďalekých Trakoviec.  A neukojitelné sa nakoniec ukojilo  😈 a do stáda pribudla ďalšia hrdá paripa  😛 a to konkrétne tento krásavec:

Nakoniec uz len qvízová otázka: Komu vlastne patrí? 
    Ceny si vymyslí sám šťastný majiteľ 😇  ktoré odovzdá vtedy kedy on chce.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 5,251 až 5,265 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri