Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 5,491 až 5,505 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    bobolak
    Účastník (Participant)

Kecky nemožme mu dat dole palice,,šak ako by sa dostali ludia na kramáre? 😟 ,,šak papi autobus nevie 😟 a ani nemá na to vzdelanie ako mlhoš 😁 😁  

kecky
    Účastník (Participant)

To je škoda 😟  Ale aj tak si myslím, že raz brnkne do niekoho(ak už nebrnkol) kto si to brnkanie s nim nebude vybavovať cez internet, ale tak nejak tak jednoducho, po motorkársku 😈 . A to by som nerád, lebo ja ho mám vcelku rád, aj s tým jeho striebornym jašterom a 40cm kudlou…

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😎 Je čas zaoberať sa vážnejšími vecami.

Dnes o 21:00 vyprší termín na odpovede papi-kvízu (str. 87 –  09:01 – keľo rokov má kapitán? Pozor, nie major Ronyslav, ale ten teho parníku! 😁  ).

Cenná cena (virtuálny darček zdarma) čaká na prvého úspešného  lúštiteľa, aj keď som tú cenu medzi časom musel zmeniť.

Ono totiž bacaono je dosť odrastený chlap, nerád by som sa s ním dostal do konfliktu – takže cena nebude púchov, ale naša druhá tradičná alternatíva, teda renault…   😈

fikus
    Účastník (Participant)

A ja som dnes jazdil na motorke a terazky som na pive.sere pes 🙂

fikus
    Účastník (Participant)

Na milosa mi nesiahajte.ma len forum schyzu.v reale je tofasa chlap.ved ho poznate.koniec mojho citatu.
    🙂

fikus
    Účastník (Participant)

Papi jak som pil s bacom tak sa taky velky nezdal.asi preto ze sedel?:-) 

bacaono
    Účastník (Participant)

Bacaono je mierumilovny dobrak na ktorom sa da drevo stiepat. (pokial mu nezatnete do chrbata) 😈 

….a volaky ten renolt moze byt, lebo puchov chovatelovi oviec uz davno narastol. 😁  😁 

fikus
    Účastník (Participant)

Juj tak mi napadlo aby si si nemyslel ze o tvojom puchove rozpravame 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 

kavis
    Účastník (Participant)

papimu treba urobiť lobotómiu bo všetko si pamätá a potom to vyťahuje na nás aj tot že nejaký kvíz na 87str. šak to už pred dvadsiatimatroma stranami bolo  😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 No, keď už aj Fikusovi zaplo, tak sme komplet… 😁

fikus
    Účastník (Participant)

PraSom to musel zmazat-.este neviem robit s tabletkou sedem prstovou:-) 🙂 ked chcem opravit pismenko ma tohodinazaciatok strany.tutok medzeru ani neupravujem:-) a uz som zabudol pritej  uprave cosom vlastne chcel povedat:-) aha uz viem.papi mne nezaplo bo ja som diskotisiu nemcital.mna tonapadlo spontanne ked som videl puchov a bacaonou 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

fikus
    Účastník (Participant)

Som šlohol:-) 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😎 Srandičky, čo? Jedna egrešovská, aby ste si nemysleli, že som len srandoval a Mlhoš nemá vplyv na chod dejín:

– Dajme tomu, že Mlhoš má plne naložený trolejbus. Nie taký, čo zvykol tlačiť, ale polichoťme mu, že je to napr. plný, kĺbový o celkovej hmotnosti 26 600 kg.
    – S týmto vozidlom sa pohne a zrýchli súpravu na 55 km/h za 15 sekúnd.

Otázka č. 1:
    – Reakčné sily od poháňaných kolies spomalia alebo zrýchlia rotáciu zemeguľe, ak sa pohne východným smerom?

Otázka č. 2:
    – O koľko sa zmení rýchlosť rotácie? Záleží vôbec na tom, aké zrýchlenie je schopný trolejbus dosiahnuť?

Otázka č. 3:
    – Vrátí sa chod dejín do normálnych kolají, keď Mlhoš zabrzdí?

Otázka č. 4:
    – Vráti sa chod dejín do normálnych kolají, keď Mlhoš zabočí o 90° na Sever a zabrzdí až potom?
    Môže to zapríčiniť globálne oteplovanie?

Do frasa, idem rýchle pod  sprchu, už nestíham… 😈

fikus
    Účastník (Participant)

1nie
    2 nula
    3 nie

4 nie 
    🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

fikus
    Účastník (Participant)

Co som vygral?puchov či renooolt?:-) 🙂 🙂 🙂 🙂

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 5,491 až 5,505 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri