40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
26. decembra 2013 o 9:12 #89874
yoffo
Účastník (Participant)Aby aj kopa hňoja pochopila, sa to píše takto:
No co uz som bol povyseny na mishkovu uroven a jemu podobným som v renolte až po usi a ty sa chces so mnou stretnut sak ta secci odvrhnu a ja sam neviem co dalej s mojim biednym zivotom to asi si hodímtu sluckunechcem mat na svedomi aj tebaale ked to ces riskuvat svoju povest tak teda dojdem na to kafícko v gambocaffe v 11oozulu smajle zadnemorse nist
O 11 ZULU plati/len/asi/naplechfke..chčíje.
smajlnix
papiňaknix
mórsenix26. decembra 2013 o 9:49 #89875bobolak
Účastník (Participant)A ešte dodám aby sa tu ništ nemazalo 😟 ,ja ako poprecceda žádam exebata aby nebral na vedomi žadne žiadosci o mazání a bananovaní 😁 😈
26. decembra 2013 o 10:09 #89876bobolak
Účastník (Participant)
tak totoki sa mi páči šlohnutý smajlík zo servru geriatrix a posielam ho mlhošovi ako prvému majiteľovi,šak ma protekxiu ná né???26. decembra 2013 o 10:31 #89877VANUCCI
Účastník (Participant)Kedz pijeme na zdravie, nemala by to hradzic zdravotna poisťovňa ? …
26. decembra 2013 o 11:52 #89878krampus
Účastník (Participant)26. decembra 2013 o 11:59 #89880przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Citáty sú cesta do pekla, od Wericha je napr. aj toto:
Paměť je výsada blbých. Chytrý nemá čas si pamatovat, chytrý musí vymýšlet.Fasa alibi pre tupcov, nie? 😈 Podľa toho blbý si pamätá napr. vybrané slová a chytrý nie, on si ich vymyslí. Podobne, ako aj svoje pravidlá, ktoré si navyše ani sám nepamätá, tak ich mení, ako chce. 😈
Veľa vecí nechápem, a aby mi Theo nemusel kresliť schému, nakreslil som si ju sám.
Lebo občas to u nás vypadá takto, či nie (?): 😁 😁 😁 😁 😁
SAMOZREJME som to pridal zo srandy, ako inak? Rátam so zmyslom pre humor u zainteresovaných, na ktorý sa tak rád všetci odvolávame. Ale ani obžaloby sa nebojím, šak som len citoval… 😈 😇
Podstatné je, že
Štefanom prajem všetko najlepšie k meninám, ta ne? 👍 😘26. decembra 2013 o 12:24 #89881bobolak
Účastník (Participant)Papi ja podávam protest a mal by zasiahnúť aj exebat!!! 😈 prečo si ma dal do zakopu č.4 ja cem byť v prvej línii 🙂 teda ma okamžite presuň do zákopu č.1 k yoffovi a mishkovi!!!!! 😈
26. decembra 2013 o 12:28 #89882bobolak
Účastník (Participant)Vanucci ja si tiž myslím že by to mala cvakať poisťovňa 🙂 dame to pravnikovi egrešovi nech s tým niečo robí kuafix 😈
26. decembra 2013 o 12:48 #89883Bopsik
Účastník (Participant)Co je to genius?
Co je to blbec?
Kto je vlastne normalny?
Co je spravne?
Kde je pravda?
Kto je zly a kto je dobry clovek?Kedysi som vedel odpoved na vsetky tieto otazky. Ale casom sa ukazalo, ze nic z toho nebolo dobre, a vsetky moje nazory sa rozsypali ako domcek z karat.
Dnes uz nemam odvahu odpovedat na tieto filozoficke otazky, viem len preco benzin vo valci detonuje, ale mozno sa ukaze, ze aj toto je dajak inac.
Ake z toho plynie mravne ponaucenie:
Cim viac viem, tym menej viem.26. decembra 2013 o 13:13 #89884przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😇 Bopsik, veď o to tu ide. 😉
Nech už z hocakého dôvodu otvoríme ten gugel, nájdeme tam – okrem toho, čo hľadáme – tisíce ďalších, neotvorených tém, o ktorých nemáme ani šajnu.
Otvorením jedného z tých tisícov tém naskočia ďalšie tisíce – a tak ďalej, do nekonečna.Vo svojej maličkosti (čo máme okrem iného aj takto reálnu šancu objaviť) sme niektorí už skromnejší. Aspoň teda tí reálne uvažujúci…
Ale sú aj géniovia, samozrejme. Ešte že ich máme, my sa len vozíme, ale oni kotúľajú krvopotnou prácou tento svet dopredu, tak im treba… 😈 😁
26. decembra 2013 o 13:17 #89885Bopsik
Účastník (Participant)Papi,
ja, tvoj vecny oponent, musim s tebou teraz suhlasit. 😉26. decembra 2013 o 13:32 #89886maguma
Účastník (Participant)Nezdá sa vám, že takýmito rečami privolávate filozofa 😈
26. decembra 2013 o 13:38 #89887przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😎 Veď on je medzi nami od začiatku.
Len mu štelujeme predzápal, rande mám až po siedmej… 😈
26. decembra 2013 o 15:12 #89888kecky
Účastník (Participant)Bobo: Dáme ho dole??? Resp. Šak ho stačí odpojiť od pavučín 😈
26. decembra 2013 o 15:13 #89889Mlhos
Divák (Spectator)😁 to sa mi lubi ved zabava je treba aj na vianoce nielen na silvestra a furt melete len to iste tak vam treba zmenit temu Bobos vie ze som to tak vobec nemyslel ako som to napisal 😁 ved uz aj horsie bolo a bolo mu odpustene 😁 nejaka fotka ma vobec nerozhadze nikde nepisem ze treba nieco mazat ani sa nevyhrazam je potrebne si uvedomit rozdiel ked nieco hodi na net niekto koho vobec nepoznam a chudak nevie ako silou mocou zaujat a ked to iste hodi niekto ako Bobolak alebo Papi iba sa zasmejem a podbobujem ho este viac a pozri ako stejkaju hlupe hlavy sa spojili a zacinaju s citatmi ktorym sice nechapu ale snaha je 😁 Ešte že ich máme, my sa len vozíme, tak tak Papi lebo ty s autobusom nevies tak ani ine nemozes 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji