Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 5,566 až 5,580 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    malylapaj
    Účastník (Participant)

Oné, moc uvažujem,že naštartujem mašinu.

p.s.Gabčíkovo?

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😎 Aha, tak preto som tu mal neprijatý od Lapaja. Lenže ja dnes nemôžem, aj som mu volal… Mám dohodnutého  fachmana  a budem rád, keď to dnes zvládneme.

Príjemnú zábavu, keby dačo, viete, kde bývam… 😉

WIKA
    Účastník (Participant)

Krivoklat, je mi to ľúto, že máš takéto starosti. Ale aspoň Ti poradím, čo a ako. Tie doklady vybavíš aj teraz, lebo na Polícii sa pracuje. Keď si chceš vybaviť v prvom rade občiansky preukaz, tak pôjdeš v mieste trvalého bydliska na políciu – oddelenie dokladov a tam predložíš zápisnicu (ktorú si odfoť viac krát – pre istotu) a kolok v hodnote 16.50 € – toto trvá približne 10 dní ak by si občianku potreboval skôr, dá sa vybaviť za vyšší poplatok t.j. 36.50 € za 2 pracovné dni.
    a tu ti hneď urobia aj podklady na vodičák, ktorý však  trvá približne  2 týždne a stojí 6.50 €. Ak by si ho však chcel za 2 pracovné dni, tak zaplatíš 26 €. Ak si mal vodičák aj na skupinu C, musíš predložiť lekárske potvrdenie od tvojho obvodného lekára, a psychotesty od dopravného psychológa.  Ak tieto potvrdenia nepredložíš, pozastaví sa ti skupina C dňom, kedy si požiadaš o nový vodičák. Čo sa týka dokladov od vozidla, alebo motorky, to nájdeš na google. Wika

kavis
    Účastník (Participant)

Ja len že keď nemáme ten sniežik tak aspoň takto:

kavis
    Účastník (Participant)

Nepodarilo sa tak druhý pokus
    http://www.obrazovka.cz/vanocni/altan.html

bobolak
    Účastník (Participant)

čaute leštiči,stale ešce jazdíte keď tu nik nieje??žadne baby,žadny správy,ja mam jennu,po tel.s lojzom dostal daľšiu ranu,,víchrica mu rozmetala naše chatky,jennu babkinu, 😠 jennu gizkinu, 😠 ostala len moja aj ta je doranana 😠 konec hlaseňá

WIKINO
    Účastník (Participant)

Nazdar borci a borkyne! Neská ma navštívili moji kámoši, žobrák s drotárom ako sa vracali z Podbrezovej. Tam pod plotom lopli 1 kus (slovom jeden kus) pinďúra. Kam sa odteraz na mňa hrabete, lebo ja mám dvojmotorák.  😛 
    Krampusko, ty ako riaditeľ,  ťa týmto žádam o udelenie výnimky pre dvojmotoráky v kategórii clasic.  😁 Ná a čil sa do mňa pustite že aký šrot. 😶  😈 

http://s24.postimg.org/xr6i76o1x/SAM_1102.jpg

http://s27.postimg.org/cnmgt5qf7/SAM_1104.jpg

maguma
    Účastník (Participant)

No to už teda je len kus, šrotu, ak to ani v Podbrezovej nechceli, tak je to alebo drevené alebo rádioaktívne, jednoducho šrôt ako sa patrí, ale do konca zimy je ďaleko a možno sa ti podarí to drevo zakaliť 😈  😈  😈  😈  😁  😁 

WIKINO
    Účastník (Participant)

Náčelník já to viedel voe. Si číhal za rohom ,keď dám foto tak srandičky. Kde sa hrabe Ilči na dvojmotorák. Ani Mustang  Hátatitla ti nepomóže. Uvidíš na jar aký stroj to bude. Pohár konštruktérov za rok 2014 bude mój bez debaty. 🙂  😛

bobolak
    Účastník (Participant)

šak wikino chyba ti retázka na predné kouo, 😶 🙂 to patrí do kategorie 2WD kuafix!!! 😈  😈 

WIKINO
    Účastník (Participant)

A ešte ako strojár viem , že prirodzené starnutie materiálu len pomóže. Šag to už vedeli dávno , že odliatky sústruhov boli 40 rokov v zeline a až potom ich obrábali. 🙂  😛 😁

WIKINO
    Účastník (Participant)

Bobo tam pojde remeň z tvijho HD. 👍

maguma
    Účastník (Participant)

Zaštopkaný 😈  😈  😁  😁 

bobolak
    Účastník (Participant)

Maguma a takto sa to štopka:

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Yoffis, zas si nestíhal a kľačíš na hrachu? De sú fotky?  😁

Bobo už bonzol, že ste nemohli fasovať klobáse. 😉 

😈  Vynahradím si dnešný výjazd možno zajtra, ale som sa rozhodol aj pre inú volovinu:

Nakoľko na Silvestra budem doma, plánujem do polnoci nepiť, nejakú štvrťhodinku pred polnocou nakopnem CBF-ku a pojazdím nejakú polhodinku.
    Takto spojím dve sezóny dokopy. Pointu to síce nemá, ale sranda musí byť.
    Môj osobný rekord začatia sezóny (hneď po polnoci cca o 00:35) určite padne, lebo o polnoci budem v sedle. 😈 

Kto ma uvidí, bude určite presvedčený, že som strašne nadrbaný… 😈 

Keby nasnežilo, Šarkánek to istí.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 5,566 až 5,580 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri