Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 5,686 až 5,700 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    Slon
    Účastník (Participant)

Klapci a dzífčatá,
    veselého Silvestra a ščastný nový rok prajú
                                                                            Slonofci 😉

Lovakova
    Účastník (Participant)

Lovákovci sa pripájajú k Slonofcom so želaním vyrehotaného Silvestra a prešťastného Nového roka všeckým 😎 

theo
    Účastník (Participant)

Správa dialkovyck kablov , aliancia VYCHOD šickym žela veseleho Silvestra  👍  😘  😁 

Danny65
    Účastník (Participant)

Amperovci sa pripájajú k Slonovcom, Lovákovcom a Theovcom a prajú všetkým veselého Silvestra, veľa zábavy, tanca, šampanského a samozrejme veľa úspechov a sťastných návratom v Novom roku 2014  👍 

A ide sa oslavovať  😁 😁

motobabka
    Účastník (Participant)

Veseleho Silvestra a vsetko dobre v novom roku 👍

josi
    Účastník (Participant)

Prajem všetkým geriatrikom prežitie zvyšku roka v zdraví a pri vedomí. V ďalšom roku mnoho kilometrov bez nehody.
    Náčelník mrzí ma, ale môj obežník ohľadom Mažolafestu sa nestretol v kolektíve našich veteránov s úspechom. Škoda. Nie že by som bol hladný, ale chcel som sa oficiálne zoznámiť s týmto sympatickým kolektívom. Snáď sa mi to podarí pri nejakom výlete na Dobogó Kó (slovenská klávesnica). Ak ma vezmete…

yoffo
    Účastník (Participant)

Lowáčka že jakú dvojjazyčnú tabuľu hodila….. 😘  😁 

Som dostal papierovú novoročenku s nasledovným textom: (preposielam šecckým.)

PF 2014 – 2099

😶 🙂  😈 

bobolak
    Účastník (Participant)

Ahoj josi,sice neviem aky mate kolektív veteranof,ale ty si mohol prísť,či nie??alebo ste MC ??
      😶  😶 

bobolak
    Účastník (Participant)

A som zabudol šeckým našim geriatrikom prajem pohodový silvester 😈 a na nový rok pokračovať ak ešte budeme vladať 😁 

solim
    Účastník (Participant)

Aj Šolimovci sa pripájajú k želaniu pohodového silvestra, ako aj nového roku 2014, všetkým geriatrikom. 😉  A veľa šťastných km aj od líštičiek.  👍 

ahojko
    Účastník (Participant)

Veseleho Silvestra a vsetko dobre v novom roku !!!

Hog
    Účastník (Participant)

Prima silvestra 😁 , všechno nej v roce 2014 😘  Vám všem „geriatrikom“ přeje Váš zástupce
    a chargedafére pro věci na západ od Vašich hraníc (vymenoval som sa sám, keď to nikto z Vás
    neurobil) 😁  😛  😘  😇 
                                                                           Váš   Hog

bobolak
    Účastník (Participant)

Hogu jak si sa vymenoval samm keď poverovací dekret sme ti poslali preceda a ja po načelnikovi přímo do přahy co ti ho neodovzdal???nemali ste ho tak vožrat!! 😛  😛 nahradný(duplikat) dekret dostaneš na mažole samozrejme kolok treba doniesť 🙂  🙂 

kavis
    Účastník (Participant)

Všetko dobré do nového roku a nech sa vám splnia všetky novoročné predsavzatia 😘

Hog
    Účastník (Participant)

Bobo, kua, já už se na Vás tak těším, 🙂 že ani nevíš jak !!!!!  😠                          Hog

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 5,686 až 5,700 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri