40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
31. decembra 2013 o 22:42 #90100
yoffo
Účastník (Participant)Hogu, chargedafére je francouzský překlad funkce ŠARŽA NA AFÉRY.
Ako samozwaný precceda Inkvizičného Tribunálu GTX si dovoľujem menovať Ťa
dodatočne na funkciu, ktorá v SK Geriatrickej Bande chýbala:Sir Hog, ŠARŽA NA AFÉRY Západnej Guberníje MotoGTX.
Platí pre CZ,D,F, Benelux, UK, N, S, Fin, DK.
(Avstríja je obsadená)PF 2014, pre celú Českú Moto Bandu. 👍
31. decembra 2013 o 22:44 #90101yoffo
Účastník (Participant)Tak a Papiho 115. stranu som zabezpečil……….mááááárha, zas mal prafdu, že v roku 2013 stihneme aj toto………….
5x papiky 😈 😈 😈 😈 😈
31. decembra 2013 o 23:41 #90102WIKINO
Účastník (Participant)Kamaráti jednej stopy,všetko naj v tomto roku prajeme spolu s Wikou. Aby tento rok bol minimálne taký dobrý a ešte lepší na jazdenie a stretká. Čo dodať:
Lacný benzín , málo mušiek PF 201431. decembra 2013 o 23:43 #90103motobabka
Účastník (Participant)Tento rok som prvá? Všetkým posielam rentiersku pusu 😁
1. januára 2014 o 0:10 #90104lara
Účastník (Participant)Dnes na liste v kalendári prvý deň je v januári,
A zase som na motocyklovom portáli.
Nový rok je tu zas,
O rok starne každý z nás.
Všetko krásne v Novom roku,
Dobrých ľudí vždy po boku.
Preto verný starým zvykom,
Pripájam sa k vinšovníkom.
Nech Nový rok splní Tvoje tajné priania,
Nech anjeli tvoje cesty chránia.
Keď sa budeš v noci báť,
Skús si niečo pekné priať.
Tvoj anjelik o tom vie,
Motorku Ti prinesie.
Na Nový rok veľa vodky,
Nie, že sadnete na motorky!!!
Mažolafest už aj je tu,
Pripravte sa na zábavu.
Kolbász, hurka pripravuje,
Motobabka už pečie.
K tomu šťastia do balíčka,
Hodne zdravia šťastíčka.
PF 20141. januára 2014 o 0:23 #90105przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Tak som to zvládol, Ukončenie 15 km, zahájenie 22 km – spolu 37 km. Nič moc, ale zas o 00:00 som bol v sedle. Mňau.
(Všetci sa pozerali na blázna, kričali: AHA! AHA! a ukazovali prstom 😁 😁 😁 ).
Nádherné počasie (+ 4°C), cesty suché, pneu držali – a policajti pod Klapkom nedali fúkať – a to sa cení 👍 . Samozrejme by aj mohli – ale teraz už nie, štrngáme si a šampusy len tak búchajú, musím veľa dobehnúť.
NA ZDRAVIE, PRIATELIA !A keď už, uzatváranie sezóny (23:48):

Otvorenie novej sezóny 2014 (00:07, po výmene batérií mi blbne dátum):
1. januára 2014 o 0:49 #90106bobolak
Účastník (Participant)čavte,,,kua som niečo zmeškal????? 😶
1. januára 2014 o 0:54 #90107bobolak
Účastník (Participant)Yoffo,kua aj ked si precceda,bez kolku žádna listina nemmóže platiť tak sa mi ned..b do funkcie podpeccedu bo ta odvolám!!!!! 😈
1. januára 2014 o 0:58 #90108kavis
Účastník (Participant)papi neklam a priznaj že to veľmo stará fotka ale na druhú stranu hneď zo začiatku roka máš šťastie šak si v lotérii vyhral 😉
1. januára 2014 o 1:05 #90109przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Ano, Kavis, fotil som to rok a pol pred vyrobením motorky, ktorá je na fotke… 😇 😈
1. januára 2014 o 1:07 #90110bobolak
Účastník (Participant)TERAZ čITAM lara ty tak pekne píšeš,a ešte aj o mažole dúfam že tam ťa spoznáme keď prídeš,tada terazky aj musíš ked si sa sem nanominovala aj keď ešte by si mala čakať aspoň jeden rok a potom by si nemusela dostať vynimku ako hrozno,bzučo,atď….. no ja ti davam výnimku,z moci samozvanej lebo viem že by si ma aj tak presvedčila,,,,, 😁 😛 😁 🙂
1. januára 2014 o 1:57 #90111bobolak
Účastník (Participant)No fasa to už nikto tu nie je??? teraz som dorazil lebo som sa bol povoziť a začať sezónu ,,, 😛 😛
1. januára 2014 o 7:39 #90112WIKINO
Účastník (Participant)Bré ránko spachtoši. Hore sa . Žobrák z drotárom už vynšujú Nový rok na tretej dedine. 🙂 Teraz po hýrivej noci mokré uteráčiky a obruče na hlavách ? Ale nemvadí , to patrí k NR 2014. 😁
Dávam kawej a pirulu. Potom horsa na Brezovana. Dvigátel 50ccm jesto pogatóven a ledva čaká na prvý štart. Ale najsamprv musím očistiť uschnutú zelinu a odstrániť mach. 🙂 😁1. januára 2014 o 8:59 #90113malylapaj
Účastník (Participant)Priatelia, všetko najlepšie v novom roku!!!
1. januára 2014 o 9:11 #90114przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😁 Hehehe, MinimálnyLapaj, sa ti povie, že keď tam budem, aby som volal…
„Volané číslo je momentálne nedostupné, volanie opakujte neskôr.. blablabla 100x…Nebol si na námestí, fľašky nelietali, len ochňostroj – ale okolo sochy bolo tak nabité, že vlastnú dcéru som nenašiel. Telefóny? Hehehe, totálny kolaps. No a pešia zóna, plno fízlov, egrešovsky som tam dotlačil motorku ako Mlhoš trolejbus… 😈
U Arcoolku som ešte zavrčal pred bytovkou okolo 00:15, ale to ešte búchalo všade, asi ste to nepočuli – ale veselé baby vedľa na balkóne mi zatlieskali, až som sa bál, že vypadnú… 😁 Tak som rychle zmizol a kúsok ešte pojazdil, keď som to už zohrial.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji