40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
1. januára 2014 o 9:24 #90115kingstonÚčastník (Participant)
Dobre ranko, zasa o rok mladsi, do noveho roka prajem vsetko najlepsie.
Vidim ze Gizka nenechala papiho spat do 13:00 zulu 😈 – paplon z neho stiahla skor.
To je dobre pretoze ako na Novy Rok tak po cely rok 🙂 😁
1. januára 2014 o 9:25 #90116malylapajÚčastník (Participant)No papi, my sme boli zdruhej strany na terase a kochali sa ohňostrojom, nabudúce zazvoň a neondej sa 🙂
1. januára 2014 o 9:35 #90117laraÚčastník (Participant)Bobolak maš pravdu ešte budem čakat jeden rok. 🙂
1. januára 2014 o 9:38 #90118yoffoÚčastník (Participant)Urra…… 😁
NECH ŽIJE MOTOROCK 2014.
Urra…… 😁
1. januára 2014 o 9:49 #90119przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😘 Lara, nenechaj sa odplašiť Bobolakom.
Partnerky (či aj partneri) môžu mať aj menej, ako 40.
Takže stačí ti zbaliť hocikoho zo starých páprdov, čo majú napr. 41 – a už si oficionellne naša… 😘Horšie je, že aj baby môžu dotiahnúť mladých Adonisov, čo majú nejakých 25 a podobne, a to je veru pre dedkov veľká koňkureňcija u našich babičiek… 😈 Ale prežijeme aj to, sloboda má v našom veku už tiež vysokú hodnotu. 🙂
1. januára 2014 o 10:15 #90120mirelÚčastník (Participant)Všetkým geriatrikom do Nového roku prajem veľa zdravia,pohodičku a nech Vám to dobre jazdí. 😁
1. januára 2014 o 10:28 #90121MlhosÚčastník (Participant)Papinak a aky je v tom problem ze motorka sa vyrobila az rok a pol po ohnostroji ? ved tvoj oblubeny photoshop dokaze pridat motorku k ohnozdroju len si zabudol na nu dat odblesky tych rachejtli 😁 aj tmu spravit cez den 😁 dokonca aj v lete v mikulasskej brmbolici na sak de je snah ? 😁 fsicko dobre v novom roku malo snahu a vela fotoshopu 😁
1. januára 2014 o 11:09 #90122przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😁 Mlhoš, fotoshop nemám, nepotrebujem klamať a nepotrebujem mať ani pravdu. Ja len tak kecám pri pive, nezáväzne. Píšem obyčajné oznamovacie vety, čitatelia vychádzajú zo seba a uveria alebo nie – je to ich vec v ich vlastnom svete či v prostredí, v akom žijú oni. 😉
Ty si napísal, že nejazdíš, lebo si vážiš svoje zdravie.
Ja jazdou v zime si od detstva utužujem zdravie, aj keď mám nové predsavzatie, že pod -5 °C už ani na Šarkánkovi nebudem. 😁 Ale dal som už viackrát aj pod – 10, síce cencúle na brade, má to aj výhody, napr. že nie sú komáre… 😈Kto bol na vojne a prežil viacero cvičení v metrovom sňahu aj pod -15, ten sa len usmieva pri + 4, že, chlapci? Vtedy sme museli, teraz chceme – a aj to je obrovský rozdiel… Niektorí si utužujú zdravie na lyžiach a je to úplne normálne (ale to teraz nemyslím Schumachera, držím mu inak silno palce).
A pojazdiť trochu na Mikuláša či na Silvestra? Kua, však na skútriku obyčajný pizza-roznášač najazdí na Silvestra 10x toľko, ako ja. Síce skôr v Melbourne, ale preccca. 🙂
1. januára 2014 o 11:13 #90123HogÚčastník (Participant)Budíčééééék! 😁
ranní ptáče….dál doskáče! 🙂
Jak na Nový rok…..tak po celý rok! 🙂
😘 Čauky Vám všem co přežili Silvestra bez úhony 😇 a jsou schopni přijmout mé přání
do Nového roku: Ať se nemoci, problémy a zášť na nás vyprdnou po celý rok,
To Vám přeje Hog 🙂 😁 😛1. januára 2014 o 11:38 #90124MlhosÚčastník (Participant)Papi sak rit si robim ako vzdy jak na novy rok tak po cely rok 😁 na vojne som bol tiez na sumave pod stanom bolo aj – 30 no ale to som bol este mlady a pekny teraz som uz iba pekny 😁 uz som mal z prechladnutia na motorke seknute v krizoch z prechladnutia krcnej chrbtice sa neviem spametat uz pol roka a to som prechladol v lete 👎 zdravie nicim nenahradis a ty si oblozeny vankusmi ja nie 😁
1. januára 2014 o 12:02 #90125przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)– Pán Kováč, musíte zanechať alkohol úplne. Už ani kvapku.
– Pán doktor, a už ozaj nesmiem ani tie kolienka?
– Tak to sa ani nepýtajte, dohodli sme sa predsa už minule. Ani pomyslieť!
– Tak aspoň nejaké sladkosti?
– Tie vás dostanú rovno do hrobu!
– Cigaretka jedna denne? Sem-tam nejaký sex?
– Pán Kováč, vy ma asi neberete vážne. Už som vám povedal predsa jasne: Žiadne cigarety a žiadny sex. Len ak sa budete držať mojich pokynov, budete dlo žiť.
– Veď hej, pán dokzor, budem dlho žiť, ale potom načo?
😉1. januára 2014 o 12:32 #90126czodyÚčastník (Participant)Všetkým Geriatrikom dobrej vôle prajeme Šťastný Nový rok 2014 a v ňom veľa zdravia, šťastia, lásky, rodinnej pohody a krásne spoločné chvíle v sedle motorky Czödyovci 😇
Každý uplynulý zimný deň, čoraz bližšie prináša jar!
1. januára 2014 o 13:01 #90127bobolakÚčastník (Participant)Zdravím šeckych getrošof a vinšujem šecko čo tí predomnou!!! AD pozajtre sa vidíme,,tešujem sa jak hovado!
1. januára 2014 o 13:36 #90128DedoOtoÚčastník (Participant)Do nového roku prajem všetkým motorkárom veľa zdravia, šťastia, mnoho kilometrov bez nehody a veľa zábavných zrazov v novej sezóne. Už sa na Vás teším na Mažolafeste.
P.S. Vilko, nezabudni odložiť špikové kosti pre môjho spoločníka Milana.S pozdravom Dedo Oto 😛
1. januára 2014 o 13:51 #90129DedoOtoÚčastník (Participant)Bobo, dúfam že sa neurazíš keď sa ti neujdú špikové kosti. 😛
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.