40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
5. januára 2014 o 12:51 #90235kingstonÚčastník (Participant)
Dobre rano,
poklona a palce hore vsetkym ktori nelutovali namahu a cas aby sa nam ostatnym postarali o perfektne hodovanie a zabavu na Mazolafeste 🙂 👍 .
Citili sme sa vynikajuco, bol to zazitok na ktory budeme dlho a radi spominat .
Marta + Ati.
5. januára 2014 o 12:56 #90236zefotothÚčastník (Participant)No konečne. Kingston, čo si robil šoféra? Keď si už hore. 😁
5. januára 2014 o 13:38 #90237GoldyÚčastník (Participant)Práve že neviem o žiadnom priestupku voči manželsko – spoločenskému spolunažívaniu, ale moja Hlavná kuchárka rozhodla, že mám po sviatkoch dosť zanesené cievy cholesterolom a naordinovala mi diétu 😁
5. januára 2014 o 13:43 #90238HogÚčastník (Participant)😘 I ve funkci „honorárného konzula GTX Slovensko“ jsem se rozhodl sestoupit mezi“normálnych“ 🙂 a poděkovat za včechny ze západní gubernie 🙂 za přijetí, zábavu,za první taneček s „Janičkou“!
Všechno bylo krásné, ale krátké ! 🙂 😠P.S. Ako Vy hovorite:“ Všetko má svoj koniec ! Dovi a nashledanou !! Hog
5. januára 2014 o 14:16 #90239keckyÚčastník (Participant)Všetkým organizatorom Mažolafestu ďakujem a jak sa hovorí “ Klobúk dole“ mate u mňa veľký obdiv za celú akciu 👍 . A všetkým účastnikom 👍 za super spoločnosť 😘 !
5. januára 2014 o 14:49 #90240magumaÚčastník (Participant)Pred polhodinou, 15:20 zulu som úplne osamotný oficiálne ukončil Krušovcetreffen 2014 Mažolafest zamknutím kultúrného domu v Krušovciach. idem konečne drichmať, ozvem sa keď sa prebudím, ak sa neprebudím, tak sa neozvem. HOWGH 🙂 🙂 😁 😁
5. januára 2014 o 14:52 #90241czodyÚčastník (Participant)Dobré popoludnie Vospolok 🙂 !
Hlásime bezproblémový návrat domov, všetko bolo eňo-niňu, cítili sme sa parádne. Veľká vďaka organizátorom 👍 a hlavne osadenstvu 👍 👍 👍 , ktorá makala v kuchyni o 106, aby sme sa MY holota mohli hýriť. My si túto akciu budeme pamätať určite, keďže malá začala chodiť 👍 samostatne práve na Kopačke a to, že som musel najazdiť po Topoľčanoch 40km, aby poobede zaspala , konečne poznám Topoľčany ako svoju dlaň 😁 . Sme radi, že sme Vás všetkých dobrých ľudí mohli stretnúť opäť, Cződörovci
p.s. Špeciálna vďaka patrí dedomotorhead-ovi 😇 👍 👍 👍 , že vyhral-vyčendžoval perfektnú tombolovú cenu pre Nelku. (fotku dám večer)
p.s.2 Kecky, Terka tiež ďakuje za tričko 👍 😈
p.s.3 Na fotkách sa pracuje. 😶5. januára 2014 o 14:56 #90242theoÚčastník (Participant)bazmegcity gtx mažola team hlasi prichod do centra Ost gubernie, pozdravujeme vsetkych mažolistov, bolo supeeeeer 👍
5. januára 2014 o 15:09 #90243przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Hogu, v našem věku se již stává, že je to třeba krásné, ale krátké…
5. januára 2014 o 16:25 #90244czodyÚčastník (Participant)Tak tu sú fotky, dúfam že niekto fotil aj jedlo lebo ja som nenašiel ani jednu takú 😶 😁
5. januára 2014 o 16:35 #90245sHARkÚčastník (Participant).. ďakuje NATCHELNIKOWI za zorganizovanie a starostlivosť 🙂 👍
5. januára 2014 o 17:22 #90246przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)👍 Podľa zatiaľ jediného albumu Czody-junior vyhráva na celej čiare.
Pán Žobrák a pán Drotár boli fakt excelentní, klobúk dole už za nápad, ale aj za umelecký dojem máte u mňa, chlapci, 1000 bodov. Paráda. 👍 😁 🙂
5. januára 2014 o 18:47 #90247MinehawaÚčastník (Participant)Fajn fotky 🙂
mrzi ma,ze som nepocula Mareka Slobodnika, verim,ze to bol podobne neskutocny zazitok ako som mala v BA ked daval ich historky k dobru Dan Priban 🙂
tesi ma,ze ste sa nepobili :p
ahojte, majte sa ako chcete v tomto roku 2014 😉
5. januára 2014 o 18:58 #90248krampusÚčastník (Participant)1. Moja veľká úcta a vďaka magumovi a celému týmu kt. zabezpečoval Mažlolafest 2014 od začiatku až do zamknutia KD Krušovce. 👍
2. Zvláštne uznanie vyslovujem „kolektívu závodnej kuchyne“ …… neskutočné dobroty pripravili, ani som nestihol (nevládal) všetky okoštovať, lebo na to by bol potrebný týždeň. 👍
3. Nečakané prekvapenie- Marek na Pionieri- Naprieč Južnou Amerikou 👍
4. Vystúpenie inkognito členov SND, Y+B v jednoaktovke o piatich dejstvách 👍 ( v živote som sa tak nenasmial) 😁
5. Mne spôsobená škoda na piocrosse náčelníkom, plne nahradená k spokojnosti, už mám nové vidle aj brýle. 👍– túto vynikajúcu akciu si budem pamätať až do môjho posledného dňa , tak prisahám!
Čestné pionierske!
krampus
5. januára 2014 o 19:00 #90249czodyÚčastník (Participant)Malá cestovala z ruky na ruku, niekedy sme ju museli normálne hladať 😁 . No a tý dvaja keď sa objavili tak palla sánka 😶 🙂 kazdému. S tým Marekom mali hneď od začiatku začať v tej vedlajšej miestnosti alebo aspoň začať skôr. Dovtedy sa už toho dosť vypilo a vela ludi chcelo začať tancovať, no neva nabudúce budeme múdrejší 😈
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.