Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 5,956 až 5,970 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    maguma
    Účastník (Participant)

Babi, ako hororím 🙂

WIKINO
    Účastník (Participant)

Bré ránko. To Podskalie je celkom fajn. Na rozdiel od vás si nemyslím , že by nemal kto.
    Náčelník chystaj kawej Maharadža 3 prstovú. 🙂 Dorazím poobede na vypúzdrovanie Brezovana.Farbyčku má už urobenú a tak začne finiš. Slivková modrá je dobrá.
    Idem pomerovať. 😉

Slon
    Účastník (Participant)

😟 nikto nič nedá vedieť čo sa deje…

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Slon, skús na fasbúku, tam sú vyvolení 😈

yoffo
    Účastník (Participant)

Na fassbúku sú vyholení. 😁

theo
    Účastník (Participant)

Na fasbuku sama holota  😈  😁

Slon
    Účastník (Participant)

Už som myslel že to tu zakapalo a hen samá  vyholená holota  😈  😁

Mlhos
    Účastník (Participant)

Na fasbuku su ti ktori sa tam vedia zaregistrovat ,ti ktori to nedokazu z roznych dovodov (staroba 😁  atd..) tam nie su a preto vzdy renoltuju ak ma niekto zaujem ja ho tam kludne zaregistrujem a moze prestat renoltovat ze tam nie je socialnej sieti sa ziaden diskusny server nevyrovna 

dam sem svoje cislo uctu mozete posielat aj mne  😁 naco ? to je tajne  😁 sukromna sprava pre vsetkych setrim na Goldwinga ale ked sa mi poskladate uz na jar mozem na nom vybehnut  😁

kavis
    Účastník (Participant)

Miloš si na FB tak počítam že vieš a potom si vyslovene kretén na n-tú a keď nevieš beriem späť

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Si myslím, že problém teraz nie je s Mlhošom, ale s nešťastným prezentovaním smutnej udalosti, ktorá pre väčšinu geriatrikov je stále neznáma, pritom sa jedná o výsostne ľudskú záležitosť, kde nie je čo zahmlievať.

Na verejnosť sa nedostal oznam, ktorý by sa mal, zato čo malo ostať v zákulisí, sa tu roztrúbilo, telefóny horia, e-maily lietajú, polovica z nás, aj keď sme SS nedostali, už vieme, o čo ide – pritom nevedomí si naďalej z toho celého robia srandu – a možno nie je to ich vina. Je čas s tým prestať, život prináša aj smutné chvíle.

Janka – Hrozno: V mene svojom aj Gizkinom vyjadrujem úprimnú sústrasť, prajeme veľa síl k zvládnutiu smutných povinností spojených s úmrtím Tvojho otca.

hrozno
    Účastník (Participant)

Mlhos vies nevedela som o tej zbierke a bola som v šoku vo velmi milom ze mozem patrit medzi takích ludi ktorí sa vedia spolu aj tesis a aj  ked sa nieco niekomu stane stoja pri nom a je to krasny pocit ked to tak citis.  keby mi aj nikto nedal ani cent je to uplne v poriadku hlavne ze partrim medzi uzasnych ludi ktori drzia spolu. a za to mozem vyslovit obrovske DAKUJEM vsetkym.

amper
    Účastník (Participant)

Papi, druhý odsek absolútny súhlas, buť nenapísať nič, alebo všetko, veď je to naša holka, a je to život prešiel tým skoro každý z nás, skoro…..

hrozienko , pekne si to napísala, stojíme pri Tebe zlatino , ale veď to ty vieš

bobolak
    Účastník (Participant)

Ahojte podám správu 🙂 http://www.rajce.net/a9292930 dufam že to bude dobre vložene😟

Mlhos
    Účastník (Participant)

Kavis som sice na FB ale o nicom neviem mam v priateloch uz iba rodinu a tych co su priatelia a nie iba znamy videl som iba tuna cislo uctu a nejake  niekomu sukromne spravy boli vraj poslane myslim ze slusne bolo to teda aj verejne oznamit taka vec snad nie je ziadna tajnost a hovori sa co je septom to je certom preto bola aj moja reakcia taka aka bola 

Hrozno uprimnu sustrast 

zefototh
    Účastník (Participant)

Starci vstávať, už je deň. 😶 

Bobolák, čo už HD neudržíš ? Keď pinďúre a péraky skupuješ. 😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 5,956 až 5,970 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri