40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
8. januára 2014 o 21:42 #90355magumaÚčastník (Participant)
Babi, ako hororím 🙂
9. januára 2014 o 5:47 #90356WIKINOÚčastník (Participant)Bré ránko. To Podskalie je celkom fajn. Na rozdiel od vás si nemyslím , že by nemal kto.
Náčelník chystaj kawej Maharadža 3 prstovú. 🙂 Dorazím poobede na vypúzdrovanie Brezovana.Farbyčku má už urobenú a tak začne finiš. Slivková modrá je dobrá.
Idem pomerovať. 😉9. januára 2014 o 9:07 #90357SlonÚčastník (Participant)😟 nikto nič nedá vedieť čo sa deje…
9. januára 2014 o 9:16 #90358przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Slon, skús na fasbúku, tam sú vyvolení 😈
9. januára 2014 o 14:34 #90359yoffoÚčastník (Participant)Na fassbúku sú vyholení. 😁
9. januára 2014 o 15:01 #90360theoÚčastník (Participant)Na fasbuku sama holota 😈 😁
9. januára 2014 o 16:03 #90361SlonÚčastník (Participant)Už som myslel že to tu zakapalo a hen samá vyholená holota 😈 😁
9. januára 2014 o 16:45 #90362MlhosÚčastník (Participant)Na fasbuku su ti ktori sa tam vedia zaregistrovat ,ti ktori to nedokazu z roznych dovodov (staroba 😁 atd..) tam nie su a preto vzdy renoltuju ak ma niekto zaujem ja ho tam kludne zaregistrujem a moze prestat renoltovat ze tam nie je socialnej sieti sa ziaden diskusny server nevyrovna
dam sem svoje cislo uctu mozete posielat aj mne 😁 naco ? to je tajne 😁 sukromna sprava pre vsetkych setrim na Goldwinga ale ked sa mi poskladate uz na jar mozem na nom vybehnut 😁
9. januára 2014 o 16:52 #90363kavisÚčastník (Participant)Miloš si na FB tak počítam že vieš a potom si vyslovene kretén na n-tú a keď nevieš beriem späť
9. januára 2014 o 17:29 #90364przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Si myslím, že problém teraz nie je s Mlhošom, ale s nešťastným prezentovaním smutnej udalosti, ktorá pre väčšinu geriatrikov je stále neznáma, pritom sa jedná o výsostne ľudskú záležitosť, kde nie je čo zahmlievať.
Na verejnosť sa nedostal oznam, ktorý by sa mal, zato čo malo ostať v zákulisí, sa tu roztrúbilo, telefóny horia, e-maily lietajú, polovica z nás, aj keď sme SS nedostali, už vieme, o čo ide – pritom nevedomí si naďalej z toho celého robia srandu – a možno nie je to ich vina. Je čas s tým prestať, život prináša aj smutné chvíle.
Janka – Hrozno: V mene svojom aj Gizkinom vyjadrujem úprimnú sústrasť, prajeme veľa síl k zvládnutiu smutných povinností spojených s úmrtím Tvojho otca.
9. januára 2014 o 18:19 #90365hroznoÚčastník (Participant)Mlhos vies nevedela som o tej zbierke a bola som v šoku vo velmi milom ze mozem patrit medzi takích ludi ktorí sa vedia spolu aj tesis a aj ked sa nieco niekomu stane stoja pri nom a je to krasny pocit ked to tak citis. keby mi aj nikto nedal ani cent je to uplne v poriadku hlavne ze partrim medzi uzasnych ludi ktori drzia spolu. a za to mozem vyslovit obrovske DAKUJEM vsetkym.
9. januára 2014 o 18:46 #90366amperÚčastník (Participant)Papi, druhý odsek absolútny súhlas, buť nenapísať nič, alebo všetko, veď je to naša holka, a je to život prešiel tým skoro každý z nás, skoro…..
hrozienko , pekne si to napísala, stojíme pri Tebe zlatino , ale veď to ty vieš
9. januára 2014 o 19:21 #90367bobolakÚčastník (Participant)Ahojte podám správu 🙂 http://www.rajce.net/a9292930 dufam že to bude dobre vložene😟
9. januára 2014 o 21:27 #90368MlhosÚčastník (Participant)Kavis som sice na FB ale o nicom neviem mam v priateloch uz iba rodinu a tych co su priatelia a nie iba znamy videl som iba tuna cislo uctu a nejake niekomu sukromne spravy boli vraj poslane myslim ze slusne bolo to teda aj verejne oznamit taka vec snad nie je ziadna tajnost a hovori sa co je septom to je certom preto bola aj moja reakcia taka aka bola
Hrozno uprimnu sustrast
10. januára 2014 o 11:32 #90369zefotothÚčastník (Participant)Starci vstávať, už je deň. 😶
Bobolák, čo už HD neudržíš ? Keď pinďúre a péraky skupuješ. 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.