Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 5,986 až 6,000 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    kingston
    Účastník (Participant)

Bopsik, nielen po maďarsky 🙂 :

nemecky pinguin,
    anglicky penguin,
    azerbajdžansky pinquin,
    rusky a bulharsky пингвин,
    ukrajinsky пінгвін,
    esperantsky pingveno,
    polsky pingwin,
    finsky pingviini
    slovinsky pingvin
    portugalsky pinguim
    zulu penguin

Janko ale česky:
    tučňák 😁 

theo
    Účastník (Participant)

Bobolak, ked vyraziš už včera, tak isto dojdeš, aj ked si ešte NEMAL. 🙂 

papi, musim nejake destinacie seriozne kuknut, uz kvôli tebe, aby som tu len tak mirnix aj dirnix netrepal , ako mam vo zvyku, hát vieš – robíš ma lepšim človekom, aj ked este sa mam vela co učiť.  🙂 a to teraz nemszarkástingujem.  😇

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😁  Theo, kúpim ti plastelínu, samozrejme, to som sa rozhodol už dávno. 😁 

Bopsik
    ovi moc nerozumiem (mea culpa, KOZEL nr.2, na zdravie  😉 ), on ma na východe asi nechce, musím sa teda poobzerať po nejakých vládnych zákazkách doma… 😠 

😈  Čo sa týka ubytovania, som mimoriadne nenáročný, ak budeme mať so štvrtinkou samostatnú útulnú izbičku s dvojlôžkom a sociálnym cítením, nebude mi vadiť, ani keď šeci ostatní budete spať pod Stanom… 😘

kavis
    Účastník (Participant)

Theo áno je vidieť že sa pohybuješ v správnych vrstvách  😈

theo
    Účastník (Participant)

Igor, super material, to sa musi uznat, len načelnikovi je trochu mala, bude musiet pribrat alebo si opáše majora ronyslava /ktory nestihol byt vymenovany na mažole na nadmajora/, som to osobne ohmatal, fakt qualitna predkožkovina  👍

yoffo
    Účastník (Participant)

Secret Service GTX SÍ AJ NEJSÍ , vykonala toto šetrenie:

IBBGSNS……..InterBlueBasketGarageSzlowenskej Nacionalistickej Sztrany.

By sa Vám páčilo ???

Ale uš tam nyč neny.!!! 😶  🙂  😈  😁  😇

WIKA
    Účastník (Participant)

Vážení priatelia. K tým esesákom musím zareagovať. Možno som to spískala ja, a preto sa osobne ospravedlňujem Papimu (ktorému som správu odkázala po Lapajovi) a priznám sa dobrovoľne bez mučenia, Solim, na teba som úplne v tom zhone zabudla. Na túto akciu som mala necelých 15 minút (riešila som iné problémy) a dovolila som si osloviť iba ľudí, ktorých mám na fasbúku. Ešte raz sa ospravedlňujem. A to, že som to mala dať alebo mohla dať do placu na portál, sa mi ani moc nezdá, pretože je to len a len  súkromná vec. Keby sa to nedaj boh týkalo niekoho z motorkárov, to je iné.  Ale riešili sme iný problém. Toť vsio. A ešte, aby som nezabudla,  a odkaz pre tých, ktorí si chcú uviesť na portál súkromné čísla účtov – nekupujte si za to motorky, ale potrebujete niečo iné!!!!!!!   Touto cestou sa však chcem poďakovať všetkým, ktorí zareagovali, a veľmi si to vážim. A ešte som chcela podotknúť k tým, čo esesáka nedostali, môžete sa realizovať aj dodatočne, nič nepokazíte.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Papimu sa netreba ospravedlňovať, stačí, keď verejné veci sa riešia verejne a súkromné súkromne. 
    Tuná to vypadalo tak, ako keby sa niekto tajnostkársky hral na dôležitého a ostatným dával najavo, že ich do toho nič. Jasné, že sme sa niektorí nad tým pozastavili.
    Pri vážnych veciach je dôležitý aj protokol. V tejto uletenej bande, čo si zo všetkého srandu robíme,  to platí stonásobne.

yoffo
    Účastník (Participant)

WIKA: nerieš to, povedali sme si svoje, aj tu, nékerí aj z huby do huby……….
    Domnievam sa, že mať VOPRED pripravený itinerár, či scenár na takéto ťažké situácie
    asi je neny možné (szlowoszled 😁 )
    A po boji je každý…..oné……sa bojí…… 😁 

Dôležitý je výsledok.  😉 

Poučenie???: (z krízového vývoja na strane a f bande)
    Nuž, ak o niečom neviem NIČ, tak sa snažím zistiť, o čo ide, reakcia potom nevyznie prvoplánovo.
    (za seba: nikdy som nekomentoval niečo, o čom viem NIČ)
    lebo robenie si srandy (tak ako papi správne píše) jest naším poslaním,
    ALE PREDSA LEN, NO……..vy…Vy…..vy…. Banda Jenna Uletená. 😈  😈  😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Aha. Takže itinerár sa tisícročia nevymyslel.
    Chybu sme urobili my, nič netušiaci.
    Už sa teším na ďaľšie impovizácie a následné poučovania pri nasledujúcej vážnejšej udalosti.
    Lebo starneme, a po boji nie je nikdy. Mali by sme na to pamätať, lebo bežné srandovanie fakt  niekoho môže potom riadne bolieť.

Yoffo, ano, je aj iná možnosť. Je všeobecne známe, že ty sa pred každým svojim komentom spýtaš, či niekomu niekto neumrel…

Janka, prepáč.

yoffo
    Účastník (Participant)

A papikám určite krotí šarkányiho, bohofské počasie je tuto na Dolnej Hornej Zemi. 👍 

Ale ja som dostal iný povel, takže držujem hubu a krokk.

yoffo
    Účastník (Participant)

Né, papi je tu…….no, nie takto, nečítaj, prosím, medzi riadkami, (nič tam nieje)
    skús si to prečítať ešte raz.(9.37)
    Nie, celkom určite nepíšem o smrti.

Skopírujem: Dôležitý je výsledok. 

Záverom: vieš, čo je demagógia ?
    TOTO: Yoffo, ano, je aj iná možnosť. Je všeobecne známe, že ty sa pred každým svojim komentom spýtaš, či niekomu niekto neumrel…

TOTO tam vidíš ??? 😶 😶 😶  

The Kanec

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Výsledok je aj to, že sa tu nechutne hádame, či čo to robíme…

Ja som moc naivný.
    – Čakal som, že na jednu moju staršiu pripomienku bude reakcia nejaká taká, že „Dobre, tak mi odpustte to „unáhlené stádo“.
    Toho som sa nedočkal, ale zas musel som sa brániť cez dve strany.
    – Čakal som, že na ďalšiu pripomienku bude reakcia od kompetentných, že „Kua, fakt sme sa pomýlili, veď tá Mažola II už bola“… Nestalo sa, namiesto toho sme sa podpichovali cez tri strany.
    – Čakal som, že po tejto čerstvej skúsenosti niekto kompetentný, kto sem vymyslel dať ten oznam, napíše, že „ozaj by sme to mali riešiť nejak taktnejšie“ – namiesto toho tu začínam byť riešený ja. Riešte, cez koľko strán len chcete.

Ja sem asi nepatrím, ja som UFO.

bobolak
    Účastník (Participant)

Ahojte,,vidím že som nyečo zmaškal,,ale teraz som už fit po tažkom fčerajšom dny…aby sme predišli esesakom a nemdorozumeniam davam správu zo fčerajšom utajovanom sammite zo otrhnutym geriatrickým disidentom Bielym Orlom,DivočákomR66 ľarsóňom a samozrejme my za GTX …tak sme po tvrdom rokovaní 😶 (jak fiko so žralokmi)dohodli s platnosťou 😈 až odo dneska(bo sa orol vyhovoril že to musí schváliť ich najvyššší,,nie postavou,ale funkciou ,,to nie je Ťip 😁 )tak za geriatrikof sme oželeli jedného člena,aj orli jedneho člena zo svojich radof (obaja sa spolčili f jednom klube) 🙂 .Mame znova povolené prelety cez Naď biel s medzipristátim na dotankovanie,aj zastáfka môže byť aj f bytofke pri ivanke,(divočák) jeden naš člen(nemenovaný)sa udajne chcel zahniezdiť v orlom hnízde až ho vyhnali až do vychodnej gubernye…zatial šecko

yoffo
    Účastník (Participant)

Bobo, si ty kónečne zotpovedný potprecceda IT GTX – nedám Ťa dole!!!
    Taký Komplexný Racionalizačný Bonz (KRB – pamatáš ??? 😁 )
    som uš dáwno nečítal.

Ale jenno si zabudol: Máme povolený prelet nielen cez Magyar Bél,
    ale aj cez Németh Bél, čo je hneď vella 😶 
    a to som já st.kkt. prešpurácko-pažrawský nem. vedel. 😈 

Ale uš vím. Ďaka Ti, ó Orle Fehér. 😘 

3 smajle
    2 papiky 😈 
    Môrse nix.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 5,986 až 6,000 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri