Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 6,136 až 6,150 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    Bopsik
    Účastník (Participant)

Bohová si, Hoď – Aj lájkit  👍 
    – aj iné, ale kvôli starenkám, a niektorým starcom, možnosť postele a sprchy, najmä ak Shamann nevydupe počasie, je vítaná.

Juripko a Krampus nie sú konkurencia. Sú z tej istej stajne – GTX.

maguma
    Účastník (Participant)

Dvojica Juripko a Krampus sú silná vnútropodniková konkurencia a je načase ju ako takú eliminovať, pravdepodobnými eliminátormi budú Vanucci a Bobo. Vanucciho čerstvý mustang Fako dá určite dole aj Krampusov špeciál a Bobo keď dá svojmu žltému diablovi nažrať tých kompótov tak sa Juripko určite pose……………………. 😈  😈  😁  😁  😁

maguma
    Účastník (Participant)

Wikino, fí 29

maguma
    Účastník (Participant)

A načo ti je tlmič??????????? 😶  😶  😶  😈

WIKINO
    Účastník (Participant)

Tlmič treba na to až nájdem iskru a naštartujem , aby v Podbrezovej nečuli jeho chod. Určite by došli na to , že im chýba na kope šrotu. 😁

theo
    Účastník (Participant)

Papi, jasne ze to bol ťip s Jirkom, ved jeho excelencia nas najde všade  🙂  a ťip bol aj to ze kto si koho donesie, to je jedno, hlavne ze je pohoda a ked DJ Dodo da len taky maly ,,podmaz,, na piatok ako minule, tak lutujem tych rafťákov.  😈  😁

solim
    Účastník (Participant)

OK, zbalený som a tak už môžem vyraziť. Idem si na pár dní človeka zregenarovať do Ľubochne. 😛 Dúfam, že tam bude nejaký net! 😶 

Mlhoš: Nechcel by si letné GTX stretko urobiť na pozvánky, ako uzavretú spoločnosť ? 😈 

JURIPKO
    Účastník (Participant)

Len sa pekne pridávajte k nám pionieristom bude kuca paca ked nás budú miliony 😁 A ten Bobov kompotáč ma prehána už teraz chá 😁 U Lojza som ešte nebol ale tento rok to určite napravím aj ked GTX-KA bude inde 😉

yoffo
    Účastník (Participant)

So mnou bude asi taký problém, ako s Viktorom.
    Čiže ST…. 🙂 

Mám pripomienku k hudobnej produkcii:
    Je potrebné sa dohodnúť (na decidebiloch 😈 ) ale hlavne na čase ukončenia.
    Na Borowitskowej Sihoti bol koniec  diskotéky asi o 2,30 (ranné zulu), a o pol štvrtej prišli noví
    raftéri a stavali stany. (ja som spal v tú noc 1 (jednu) hodinu, potom som sa išiel dospať na chalupu.)
    V kempe boli aj deti….ale šak aj dospelí sa chcú vyspať,
    navyše ……nerád by som zaspal na mašine……..lebo napr. Bobo už vie, aké to je.

Návrh: disco do 24,00, potom gitarka, spev, ohníček, pohoda, klídek, tabáček, and Lord Bakuľ. 😁 

Miesto konania: všade je fasa, AD – prídem. 😈 

JURIPKO
    Účastník (Participant)

Gitarka spev ohníček dobrá kombinejšn mám rád takú 🙂

motobabka
    Účastník (Participant)

Dobré ráno, theo 👍 a v podstate mlhoš to tak isto dobre napísal 👍 , lebo vieme, že vždy sa nájdu najma pri peniazoch nespokojenci a mudrlanti.
    solim, na pozvánky to určite nemyslel 😘
    jedna veľmi dôležitá poznámka…….treba rátať s poplatkom za každého účastníka cca 5 evri na paušálne výdavky /tzv stodola, kuchynka, DJ, nejaké to jedlo ak sa niekomu bude chcieť variť ako napr guláš/, aby sme nemuseli trapne otravovať dodatočne za peniaze a niekto potrom povie, že sa mu z ponuknutých jedál niečo neušlo a nakoniec dá menej 👎 theo svoje s Katkou vedia o čom hovorím.Ak idem na spoločnú akciu, tak s tým počítam a nekalkulujem s drobnými , je to paušál a nie vyučtovanie , a nepozastavujem sa nad tým🙂 

20-22.6, alebo27-29.6. by to mohlo byť

yoffo
    Účastník (Participant)

Peňáze, peníze, peňeži…….. 😶  😘  😶

Tukan
    Účastník (Participant)

Prajem vám všetkým pekný deň. Ja by som prispel do nočnej debaty o letnom zraze a doporučil do pozornosti Camping Belá- Nižné Kamence. Je to tam solídne vybavené a kto by chcel silou mocou ubytovanie na úrovni s patričným komfortom, Terchová je odtiaľ na skok a je tam množstvo penziónov. Dokonca aj Yoffo by si prišiel na svoje rybárske aktivity. Môžete si to poobzerať na ich stránke: http://www.campingbela.eu.
    WIKINO, z tej modrej vody od Kropáčkovej som nalial 1L do verejného vodovodu a čakám na jej všeobecné účinky. Ak bude fungovať podľa tvojích predstáv, tak prinesiem na Čul-a.

motobabka
    Účastník (Participant)

Ale tie dokážu zázraky a aj rozhnevať kamarátov a poriadok robí dobré vzťahy 😶

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Mlhoš má aj pravdu, aj nemá pravdu.

Román:

1) Prečo nemá?
    Nikto nemôže všade, ani Mlhoš na veľa akciách nebol, kde sa iní videli možno aj viackrát.
    Odrazu sa Mlhoš ale objaví a oni sa pýtajú: A tento kkt je kto? 😈 
    Ja som na Mažole nebol ani raz, ale skoro každého z tých fotiek som stretol už inde. V Psiaroch, na Kaporoch, na R66, alebo pod zemou vo Wieliczke a tak… Mlhoš, ty zas píšeš, že 90 % z nich nepoznáš. No a čo?
    Chceš zaviesť pravidlo, že koho Mlhoš pozná, ten môže – a koho nepozná, ten nemôže? 😈 

2) Prečo má pravdu?
    Veľa ľudí tie prípravy našich akcií sleduje, aj sa pridajú – ale fakt, ak nechodili od začiatku, naskočia síce do rozbehnutého vlaku, ale ak sú skromnejší, ostanú často akosi izolovaní, zo strany rehotajúceho sa starého jadra možno aj ignorovaní. Je to obojstranná chyba, aj nových, aj naša. Noví nás už poznajú (napr. z milióna  fotiek a tak) – ale my ich často nie.
    Milí noví záujemcovia! Nebojte sa Mlhoša, prezentujte sa smelo. Ak bude vaše ANTRÉ zvládnuté na tak vysokej úrovni, ako napr. to gaderské Larsonove, do konca života sa budeme na vás tešiť. 

P.S. Náčelník má obavy, že nás bude málo. Ja si myslím, že je to ako na futbale, ak sa mužstvu darí, fanúšikov pribúda – ak nie, je ich menej.
    Teda keď nás bude 25, nás bude akurát, ale keď nás bude 350, aj vtedy nás bude akurát. Na počte nezáleží, kto cíti, že tam musí byť, nech príde. Veľa Larsonov nám prajem, ako aj Alfovcov, VANUCCIovcov a podobných.
    Kto bol alebo nebol na prvom Tajove, nie je predsa žiadne kritérium – a kto nezapadne, raz aj tak vypadne…

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 6,136 až 6,150 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri