40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
14. januára 2014 o 9:17 #90550
Bopsik
Účastník (Participant)Keď sme pri peniazoch.
Najčastejšie poznámky sú typu:
Boa, dal som 5 Jevri, a guláš sa mi ani neušiel, drahý guláš.Ale málokto si uvedomí, že sú to peniaze za:
– prenájom ohniska, altánku, kuchyne
– platba za energie, elektrika, drevo, voda, plyn, odpad
– benzín na zabezpečenie celej akcie
– hudba
– suroviny na jedlo, maso, chleba, šmalec, olej, voda, koreniny, cigula, bandurky a milión ďalších vecíNehovoriac o tom, že organizačný výbor to nerobí za odmenu, ale niekoľko veľa dní to robia z lásky ku kolektívu.
Potom niektorí začnú „vydumovať“ prídem isto – a neprídu, keby nepršalo, záchody smrdeli, hudba nehrala moje pesničky, dakto mi namočil motorku, Anča mi nechcela dať, bolí ma ráno hlava, káva je horká, studená, Maguma sa mi málo venoval, málo som sa smial, a keď sa všetci smiali, tak zo mňa. Bolo tam veľa starcov a málo mladých kočiek,…
… a za všetko je zodpovedný precceda, ktorý si to všetko zlízne.Nalaďme sa pozitívne, pripravme si dajaké peniaze, a zabavme sa tak ako my chceme…
Pijo-Cup
Dajak ste pozabudli na hlavného koňa Theo-dota, len musí vyčistiť nádrž a karbulátok. Potom sa držte, vnútrostranícki konkurenti Juripko, Krampus, Bobo, Vanucci – Theo Vám to nandá…14. januára 2014 o 9:24 #90551Bopsik
Účastník (Participant)Papi má pravdu. (zase mu nemôžem oponovať, dofrasa)
Prvýkrát som bol s Vami na Gaderi, r. 2012 to asi bolo.
Tiež sme kukali s Mery jak vyorané myši, a Vy ste kukali na nás – že čo za exoti. Navyše sme bývali až dole v dedine – ďaleko od kultúrneho centra.Ale na druhej akcii už sme boli „naši“ a myslím si (skromne), že so svojim ksichtom celkom zapadneme medzi Vás – hlavne keď je zmysel pre srandu zo samého seba.
😉14. januára 2014 o 9:29 #90552przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Bopsik, ale keď si ešte nestretol Mlhoša, tak už nemôžeš… Škoda vás… 😈
14. januára 2014 o 9:47 #90553yoffo
Účastník (Participant)A že jakí románopisci……do pisci…..ide vám kárťa……. 👍 👍 👍
Sa to utrasse, čassu dosť. 😁
14. januára 2014 o 10:07 #90554JURIPKO
Účastník (Participant)Umňa je to jednoduché naložím stan spaciho vak tatovu a idem zjem šicko aj holááásléé aj kapore aj gulášek aj dám ojro na viac chi chi 🙂
14. januára 2014 o 10:10 #90555Hog
Účastník (Participant)Jestli vymýšlíte sraz podle mě, tak na to hoďte kábel 🙂 !
Když budu chtět přijet , tak to může být i Šírava nebo Čierna pri Čope 😛 !Srdečně všetkých zdravím ! „Hog“
14. januára 2014 o 10:45 #90556maguma
Účastník (Participant)Papi, nemám obavy, že nás bude málo, iba to, že je niečo iné keď niekam príde 160 ľudí alebo 30, zavolať DJ alebo nezavolať, variť nejaké guláše alebo nevariť, urobiť nejaké spoločné posedenie alebo neurobiť a keď urobiť tak ako keď tam bude vyše sto ľudí rôzných chutí, boli sme na ČuLe, DJ nebol potrebný stačil bobo, na Psiaroch sóloval keráááá nemááááá frajííííírraa, ale tam nás bolo podstatne menej ako na Tajove, Gaderi alebo BS, ale zas na čundroch si nedostal tehly 😈
Skúsim to zhrnuť, otázka je,
1. mať disko alebo nemať disko?
2. variť alebo nevariť?
3. z toho vyplýva, vyberať +-5 alebo nevyberať ak áno, tak prvé dva body môžu byť, ak nie, tak nebudú4. ubytovanie riešiť pohromade alebo byť roztrúsení po okolí niektorého kempu?
5. koľkí pôjdu pod stany a koľkí na izby, podľa toho treba vybrať lokalitu
6. nie všetky kempy sú vybavené podľa požiadaviek našich hoteliérov14. januára 2014 o 10:47 #90557maguma
Účastník (Participant)J. E. Hog, kábel tu ukladá výlučne vylučovaním THEO 😈
14. januára 2014 o 10:55 #90558maguma
Účastník (Participant)Tukan, ten kemp v Belej je síce pekný, ALE ubytovanie je štvormiestných chatkách, postele v jednej miestnosti, bez spŕch a WC a iba 42 postelí takže pre nás nepoužiteľné, si myslím 😈 😁
takýchto kempov je viac, napr. aj Pieniny, Dunajec, kemp Losos aj Manín a kopa ďalších
14. januára 2014 o 11:11 #90559Mlhos
Divák (Spectator)Papikam Mlhos nechodi vsade pretoze nemusi byt v kazdej riti vopchaty GT alebo Lojzov ranc su vlastne vsetky hromadne viacdenne akcie kam chodi napriek tomu ho vsetci poznaju 😁 zabavu mam radsej taku ako bola na Tajove Slon +Styler pripadne ten harmonikar z Maole lebo to je taka uprimna srdecna zabava diskoteky typu starsi a pokrocili nemusim zvlast preto ze tie pesnicky som nepocuval ani vtedy ked ich kedysi hravali v radiu 😛
14. januára 2014 o 11:42 #90560przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Mlhoš, ak nechodíš, nerieš tých, čo chodia a buď rád, že ťa nevyhodia… 😈
Každý vychádza z toho, čo on má rád, čo môže a čo nie. Takto sa to nedá.
Dohodne sa, bude tu daná ponuka – a kto podmienky rešpektuje, tak príde.
😁 👍 Aby sme nezabudli, ako vypadá LETO!
Týchto poznáte?
14. januára 2014 o 12:51 #90561kavis
Účastník (Participant)papi nepoznám ale vidím že každý si ide iným smerom 😈
14. januára 2014 o 12:55 #90562theo
Účastník (Participant)Jeden ide do KE a druhy do BA. 😁
14. januára 2014 o 13:03 #90563Bopsik
Účastník (Participant)Hmlos
Ma uz videl, dufam ze ma schvali.14. januára 2014 o 14:13 #90564przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Bopsik, veď ja viem, že minimálne v Gaderskej ste sa stretli…
K hudbe? Pre mňa niet nad dve gitary pri táboráku.
Ale už na prvom Tajove ste vyhnali Doda pre aparatúru a bola okren živej hudby potom aj tanečná zábava. Aký som ja tanečník, ste videli všetci – ale som sa bavil dobre aj tak, lebo ostatní ste sa dobre bavili… 👍 😉
Viacdňové stretká sú dobré preto, lebo sme tam viac večerov. „Disco“ bolo vždy len jeden večer. A aj keď na Sihoti sme boli skoro polovica už od štvrtka, moc tej živej hudby nebolo.
Tak to zase treba dať dokopy, na Stylera a Slona sme pred prvým Tajovom vyvíjali masívny nátlak (ja určite, veď čítajte) – ale odvtedy som Stylera ani nevidel – a Slon nám tiež dávno neprišiel zahrať. 😛+Na Psiaroch ani elektrika nebola – ale moc ani živej hudby, ak nerátam „Kerá nemá frajíra“…
Nie je to asi až tak jednoduché, a Doda si vážme, lebo na nás určite nezarába… 😉 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji