Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 6,181 až 6,195 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    Mlhos
    Účastník (Participant)

Dodku si nepochopil ze bobos si robi prcu

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Mlhoš, si si istý, že nepochopil? Tak prečo lajkol? 😈

2841dodo
    Účastník (Participant)

Ále pochopil  🙂  Správne papi …  😈

bobolak
    Účastník (Participant)

Nehadajte sa, poviem to ,,,nechcel som, ale čo už…papi, mlhoš, to nebol Ťyp 😛  😛  😈  😈  😈 

bobolak
    Účastník (Participant)

šak sa dodo aj priznal tak čo….. 🙂 😁

theo
    Účastník (Participant)

Dodo, co to trepes o zabave na kaportoure?  😶 

ved tam hralo jedno radijko a este do toho hralo aj maxiho male kockate MP három šumitko, ktore dotvaralo megahudobny koloriť, elán išiel na plne gule, skratka  akcia 2 v jednom, na to sa ty ani nahodou nechytaš  😈

2841dodo
    Účastník (Participant)

Vidíš kua, to mi vyšumelo   😁  ale cítil som sa tam dobre, bola to jedna z najpodarenejších akcií  👍

bobolak
    Účastník (Participant)

Theo a kolko vas skasíroval maxi za hud.produkciu????tu v pažravej mi ani nehral a vyslopal mi skoro šeckého bifíka čo som mal 😈  😈  😈 

theo
    Účastník (Participant)

Dodo, aj ked to malo chyby, ako napr. to ze na tych Perinskych rybnikoch nebolo ine menu, no ale ved to bol Kaportour… 😟 

ale si myslim, ze stale tie akcie kde je menej ludi su lepsie ako tie mega ako letne GTX a Mažola, lebo tam sa len vidime, ale nemame ani casu byt spolu /myslim ozaj spolu/. 😇

theo
    Účastník (Participant)

Bobolaku, maxi nic neskasiroval, robil nam sice nervy, ale zadarmo… 😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Len to mi nechcite nahovoriť, že na kaporoch bolo cicho.

Kua, šak už ráno o štvartej ste sceli teho žltého ftáka dvaccáti zabiť… 😈  😈  😈

theo
    Účastník (Participant)

Ale Bopsik ho bravurne odfotil, to by bolo aj na nejaku fotocenu. 👍

theo
    Účastník (Participant)

Zaverečna sprava z Mažoly bude čoskoro, vydržte  🙂 

Náčelnik uz na tom pilne pracuje. len Ronyslav mu do toho kecá, ale tak vydrzte, v dohladnej dobe /ZULU/ to bude. 

Drotar, udri jednu bakulu, žobrak, vyhrab kontajner.  😈 

yoffo
    Účastník (Participant)

Z kôňtaynéra som vyhrabal, aha, čo:

Papiho fógel.

Žltý. (made in chiňa)

Jana tak nasral ranným budením…(niečo vytruboval a chcel rozbiť okno na bungále)
    ….že si toho fógla vystriehol a  nafotil.

Bravúrne. 👍 👍  👍 

Odporúčam udeliť cenu za najlepšiu foto GTX roku 2013.

+2 papiky 😈  😈 

maguma
    Účastník (Participant)

+++++++++ L E T N É S T R E T N U T I E G T X 2 0 1 4 +++++++++

Letné stretnutie motorkárov hlásiacich sa do voľného združenia motorkárov GTX Slovensko sa bude konať v kempe na BOROVEJ SIHOTI pri Liptovskom Hrádku t.j. v mieste konania vlaňajšieho ročníka

Také podmienky na konanie a hlavne podmienky ubytovania nám nevedel poskytnúť žiaden z mnou oslovených kempov, z toho niektoré do dnešného dňa ani neposlali odpoveď.

Disko pre starších a ešte starších sa konať bude, bez tejto tradičnej zábavy, tomboly, možno aj divadla a rôznych vstupov by to nebolo to pravé orechové.

DJ Dodo je zazmluvnený a bude hrať.

Dedooto, Larson Amper a ďalší budú chystať proviant pre všetkych účastníkov, podotýkam, že nakoľko je kuchyňa a jej bezprostredné okolie centrom zábavy, nikto nikoho nebude osobne pozývať na pripravené ňamóky, bude to organizované vo vojenskom režime a to, kdo zaváha – nežere. Taktiež by som chcel vybaviť vlastnú pípu na pivo a kofolu, aby sme nemuseli behať zakaždým do reštiky a čakať na obsluhu.

Tak ako vlani, mala by sa konať jedna veľmi zaujímava exkurzia, keď bude na 100% potvrdená, oznámim to na stránke

Pri príchode sa budeme skladať po 5 € na všetky tieto aktivity.

V sobotu idem na návštevu k Lojzovi a cestou domov sa zastavím na BS kde by som s prevádzkárkou zariadenia chcel dohodnuť zľavy na ubytovanie a presný termin konania akcie. Do úvahy pripadajú dva termíny, predposledný alebo posledný víkend v júni 2014, v nedeľu oznámim výsledok bilaterálnych dohôd a od pondelka si môžete zajednávať ubytovanie, dúfam, že nebudú také problémy ako vlani, keď nám zostali 4 izby prázdne

maguma v.r.

schválil:mjr. Ronyslav

P.S. už som to mal napísané a táto marha mi to akosi zrušila, tak som musel čarbať znovu 😠 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 6,181 až 6,195 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri