40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
14. januára 2014 o 18:22 #90580MlhosÚčastník (Participant)
Dodku si nepochopil ze bobos si robi prcu
14. januára 2014 o 18:45 #90581przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Mlhoš, si si istý, že nepochopil? Tak prečo lajkol? 😈
14. januára 2014 o 18:57 #905822841dodoÚčastník (Participant)Ále pochopil 🙂 Správne papi … 😈
14. januára 2014 o 18:58 #90583bobolakÚčastník (Participant)Nehadajte sa, poviem to ,,,nechcel som, ale čo už…papi, mlhoš, to nebol Ťyp 😛 😛 😈 😈 😈
14. januára 2014 o 19:00 #90584bobolakÚčastník (Participant)šak sa dodo aj priznal tak čo….. 🙂 😁
14. januára 2014 o 19:21 #90585theoÚčastník (Participant)Dodo, co to trepes o zabave na kaportoure? 😶
ved tam hralo jedno radijko a este do toho hralo aj maxiho male kockate MP három šumitko, ktore dotvaralo megahudobny koloriť, elán išiel na plne gule, skratka akcia 2 v jednom, na to sa ty ani nahodou nechytaš 😈
14. januára 2014 o 19:24 #905862841dodoÚčastník (Participant)Vidíš kua, to mi vyšumelo 😁 ale cítil som sa tam dobre, bola to jedna z najpodarenejších akcií 👍
14. januára 2014 o 19:33 #90587bobolakÚčastník (Participant)Theo a kolko vas skasíroval maxi za hud.produkciu????tu v pažravej mi ani nehral a vyslopal mi skoro šeckého bifíka čo som mal 😈 😈 😈
14. januára 2014 o 19:33 #90588theoÚčastník (Participant)Dodo, aj ked to malo chyby, ako napr. to ze na tych Perinskych rybnikoch nebolo ine menu, no ale ved to bol Kaportour… 😟
ale si myslim, ze stale tie akcie kde je menej ludi su lepsie ako tie mega ako letne GTX a Mažola, lebo tam sa len vidime, ale nemame ani casu byt spolu /myslim ozaj spolu/. 😇
14. januára 2014 o 19:35 #90589theoÚčastník (Participant)Bobolaku, maxi nic neskasiroval, robil nam sice nervy, ale zadarmo… 😁
14. januára 2014 o 19:35 #90590przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Len to mi nechcite nahovoriť, že na kaporoch bolo cicho.
Kua, šak už ráno o štvartej ste sceli teho žltého ftáka dvaccáti zabiť… 😈 😈 😈
14. januára 2014 o 19:38 #90591theoÚčastník (Participant)Ale Bopsik ho bravurne odfotil, to by bolo aj na nejaku fotocenu. 👍
14. januára 2014 o 19:56 #90592theoÚčastník (Participant)Zaverečna sprava z Mažoly bude čoskoro, vydržte 🙂
Náčelnik uz na tom pilne pracuje. len Ronyslav mu do toho kecá, ale tak vydrzte, v dohladnej dobe /ZULU/ to bude.
Drotar, udri jednu bakulu, žobrak, vyhrab kontajner. 😈
14. januára 2014 o 20:16 #90593yoffoÚčastník (Participant)Z kôňtaynéra som vyhrabal, aha, čo:
Papiho fógel.
Žltý. (made in chiňa)
Jana tak nasral ranným budením…(niečo vytruboval a chcel rozbiť okno na bungále)
….že si toho fógla vystriehol a nafotil.Bravúrne. 👍 👍 👍
Odporúčam udeliť cenu za najlepšiu foto GTX roku 2013.
+2 papiky 😈 😈
14. januára 2014 o 20:22 #90594magumaÚčastník (Participant)+++++++++ L E T N É S T R E T N U T I E G T X 2 0 1 4 +++++++++
Letné stretnutie motorkárov hlásiacich sa do voľného združenia motorkárov GTX Slovensko sa bude konať v kempe na BOROVEJ SIHOTI pri Liptovskom Hrádku t.j. v mieste konania vlaňajšieho ročníka
Také podmienky na konanie a hlavne podmienky ubytovania nám nevedel poskytnúť žiaden z mnou oslovených kempov, z toho niektoré do dnešného dňa ani neposlali odpoveď.
Disko pre starších a ešte starších sa konať bude, bez tejto tradičnej zábavy, tomboly, možno aj divadla a rôznych vstupov by to nebolo to pravé orechové.
DJ Dodo je zazmluvnený a bude hrať.
Dedooto, Larson Amper a ďalší budú chystať proviant pre všetkych účastníkov, podotýkam, že nakoľko je kuchyňa a jej bezprostredné okolie centrom zábavy, nikto nikoho nebude osobne pozývať na pripravené ňamóky, bude to organizované vo vojenskom režime a to, kdo zaváha – nežere. Taktiež by som chcel vybaviť vlastnú pípu na pivo a kofolu, aby sme nemuseli behať zakaždým do reštiky a čakať na obsluhu.
Tak ako vlani, mala by sa konať jedna veľmi zaujímava exkurzia, keď bude na 100% potvrdená, oznámim to na stránke
Pri príchode sa budeme skladať po 5 € na všetky tieto aktivity.
V sobotu idem na návštevu k Lojzovi a cestou domov sa zastavím na BS kde by som s prevádzkárkou zariadenia chcel dohodnuť zľavy na ubytovanie a presný termin konania akcie. Do úvahy pripadajú dva termíny, predposledný alebo posledný víkend v júni 2014, v nedeľu oznámim výsledok bilaterálnych dohôd a od pondelka si môžete zajednávať ubytovanie, dúfam, že nebudú také problémy ako vlani, keď nám zostali 4 izby prázdne
maguma v.r.
schválil:mjr. Ronyslav
P.S. už som to mal napísané a táto marha mi to akosi zrušila, tak som musel čarbať znovu 😠
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.