40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
14. januára 2014 o 14:31 #90565
Mlhos
Divák (Spectator)Na schvalovanie mame IT GTX 😛
14. januára 2014 o 14:32 #90566Mlhos
Divák (Spectator)Na tych fotkach su bratia Cehy a Hot
14. januára 2014 o 14:35 #90567Mlhos
Divák (Spectator)Edte chybaju Hijo a Prr
14. januára 2014 o 15:03 #90568bobolak
Účastník (Participant)No čaute,debatujete tu ako baby na trhu,,,načelnyk dnes bola IT GTX a s predcedom sme vééélmi nespokojný,,zaverečna správa o mažole nix,,,
vyučtováni nix,,
(aj ked už vieme že sme mali preplatok 0,123evri) a honorár stále nie je na účte
!!!koho mlhoš nempozná tak nemóže precca len tak mirnix,dirnix sa dotrepať medzi nás kuafix a dokonca na šelijakých motorkách,bez kokodrilof.
14. januára 2014 o 15:10 #90569bobolak
Účastník (Participant)A papi prečo konštatuješ že dodo na nás nezarába???šak z našich honorárof si už kupil novú mašinu, a myslím že aj na dajaký domčok chce pri nás ešte zarobiť 🙂 🙂 🙂
14. januára 2014 o 15:18 #90570Bopsik
Účastník (Participant)Zasielam Vam pozdrav 👍 z Humenskej sauny. Najprv gule vyhrejem, potom schladim a nakonic valam.
14. januára 2014 o 15:37 #90571kingston
Účastník (Participant)Bopsik dakujeme.
A pozor na prehriatie tojasov 😟 to je nezdrave 🙂 😈 .
14. januára 2014 o 16:02 #90572przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 BOBO?
Z Humenskej sauny? Tak už fakt neviem, kerý ide na východ a kerý na a-zapád
😈 Tak potom tu máte:
14. januára 2014 o 16:05 #90573przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Dofrasa, teraz som si všimol, že v saune je Bopsik… 😈
Neva, foťka už je tam…
14. januára 2014 o 16:09 #90574bobolak
Účastník (Participant)Tak mlhoš pre teba je to čihy???to ako si vyguglil???si ty šikula,,skrátka géniuš ja tam vidím najdrsnejšieho čopráka a to aj na gugli najdeš, 🙂 len musíš zadať správny udaj 👍 👍 😈 😈
bopsík musím ťa opraviť bo máš to akosi popletené :::… a za všetko je zodpovedný precceda, ktorý si to všetko zlízne.
správne je to takto:::
… a za všetko je zodpovedný NAČELNIK, ktorý si to všetko zlízne.14. januára 2014 o 16:16 #90575przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Za všetko je zodpovedný súdruh riaditeľ, ale upratovačka a školník aj tak vedeli všetko lepšie a skôr… 😈 Vždy to tak bolo, aj bude… 😈
14. januára 2014 o 16:25 #90576kavis
Účastník (Participant)papi a dze si nechal na večné časy zo Sovietskym Zväzom 😈
14. januára 2014 o 16:39 #90577przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😇 Šlohol som to síce Slobovi, ale určite poteší našich Pinďúr-pretekárov, keď uvidia, aká je koňkureňcia slabučká:
14. januára 2014 o 17:10 #90578Mlhos
Divák (Spectator)Cehy Bobo Lak ja som uz jazdil aj s konskym zaprahom ty iba s paletakom a aj ten ti zatkli a keby nie kravatak stojis tam dodnes 😁 drsny myslis tym ako si sa obrusil o zem ? 😁
14. januára 2014 o 18:07 #905792841dodo
Účastník (Participant)Ako to tu tak čítam, tak konštatujemm, že ste na to prišli, že kde som zobral prachy na novú mašinu 😶 mrzí ma to, že ste ma odhalili a hlavne ma mrzí to, že ste ma odhalili pred dokončením nového domu, ktorý sa chystám dostavať do roku 2025. Mal som to rozrátané na etapy. No ale vidím, že s tých zárobkov na akciách GTX už veľa nebude 😟 tak to hádam zvalím ešte v počiatkoch 😁 . No ale k veci. Ja viem, že reprodukovaná hudba je hlasitejšia ako gitarová. Verte mi, že keby prišiel za mnou náčelník, aby som skončil skôr, tak skončím do 15 tich minút. Nepresadzujem si svoju účasť na akciách . Snažím sa byť len akýmsi prínosom pri našich stretnutiach (2 x ročne) a strojcom dobrej zábavy môjho typu – tancuj, ale si aj zaspievaj. A ja si osobne myslím, že to nie je na zahodenie. Ja by som tiež priešiel radšej na akciu na vyleštenej mašinke, zabavil sa, vypil si, pokritizoval a ešte aj ošomral akciu … a to v pohode a bez starostí. Každý, kto priložil ruku k dielu na tejto akcii, vie, že je to určité obmedzenie pre neho a že z každej akcie príde zbitý ako pes. Takže som týmto chcel povedať, neriešte to, čo sa nepodarilo, ale povedzte to čo by mohlo byť lepšie a keď neprídete so žiadnym návrhom. No tak to nechajte tak, ako to bolo doteraz 😉 . Na margo hudby resp. hudobnej produkcie som len chcel podotknúť, že sa stačí pozrieť na kaportour, ktoré sa konalo minulý rok na východe. Tam hralo len rádio, sem tam gitara (malo to svoje čaro), ale chcel som povedať, že už aj tam ľudia druhý večer hovorili ,chýba tu hudba, bol aby väčšia zábava“ Je to len o tom, kto sa ako prispôsobí danej okolnosti a skupine ľudí. Kapore mali dobrú komornú atmosféru s dobrými výjazdmi a rybími špecialitami a hlavne lacným bufetom. Psiare boli organizované za účelom čundru, posedenia pri ohni … No a hlavné GTX akcie sú aké sú, je s nimi spojená hudba, žranica spev a hlasitá zábava. A preto si myslím, že je to dobre, ako to je ! 🤐 Dokázali sme, ako starší motonadšenci v strednom a vyššom veku, že sme ozajstní motorkári, ale hlavne skvelá partia, ktorá dokáže zorganizovať akcie všetkého druhu z rôznym zameraním. Dôkazom toho, že hovorím pravdu je aj to, že sa na našich kaciách zúčastňuje čím ďalej, tým viac ľudí. Čo je dobré, ale môže to byť aj na škodu 😶 Niekdajšie motto bolo „40 tnici a starší ste tu?“ A práve toho by sme sa mali držať …. hlavne tí, ktorí mali 40 a viac pri založení GTX ……. No a teraz do mňa 😈
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji