Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 6,166 až 6,180 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    Mlhos
    Divák (Spectator)

Na schvalovanie mame IT GTX  😛

Mlhos
    Divák (Spectator)

Na tych fotkach su bratia Cehy a Hot

Mlhos
    Divák (Spectator)

Edte chybaju Hijo a  Prr

bobolak
    Účastník (Participant)

No čaute,debatujete tu ako baby na trhu,,,načelnyk dnes bola IT GTX a s predcedom sme vééélmi nespokojný,,zaverečna správa o mažole nix,,,vyučtováni nix,,(aj ked už vieme že sme mali preplatok 0,123evri) a honorár stále nie je na účte!!!koho mlhoš nempozná tak nemóže precca len tak mirnix,dirnix sa dotrepať medzi nás kuafix a dokonca na šelijakých motorkách,bez kokodrilof.

bobolak
    Účastník (Participant)

A papi prečo konštatuješ že dodo na nás nezarába???šak z našich honorárof si už kupil novú mašinu, a myslím že aj na dajaký domčok chce pri nás ešte zarobiť 🙂  🙂  🙂 

Bopsik
    Účastník (Participant)

Zasielam Vam pozdrav 👍 z Humenskej sauny. Najprv gule vyhrejem, potom schladim a nakonic valam.

kingston
    Účastník (Participant)

Bopsik dakujeme.

A pozor na prehriatie tojasov 😟 to je nezdrave  🙂  😈 .

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 BOBO?

Z Humenskej sauny? Tak už fakt neviem, kerý ide na východ a kerý na a-zapád

😈  Tak potom tu máte:

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Dofrasa, teraz som si všimol, že v saune je Bopsik… 😈 

Neva, foťka už je tam…

bobolak
    Účastník (Participant)

Tak mlhoš pre teba je to čihy???to ako si vyguglil???si ty šikula,,skrátka géniuš ja tam vidím najdrsnejšieho čopráka a to aj na gugli najdeš, 🙂 len musíš zadať správny udaj 👍  👍  😈  😈 

bopsík musím ťa opraviť bo máš to akosi popletené :::… a za všetko je zodpovedný precceda, ktorý si to všetko zlízne.
    správne je to takto:::
    … a za všetko je zodpovedný NAČELNIK, ktorý si to všetko zlízne.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Za všetko je zodpovedný súdruh riaditeľ, ale upratovačka a školník aj tak vedeli všetko lepšie a skôr… 😈  Vždy to tak bolo, aj bude… 😈

kavis
    Účastník (Participant)

papi a dze si nechal na večné časy zo Sovietskym Zväzom  😈 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😇 Šlohol som to síce Slobovi, ale určite poteší našich Pinďúr-pretekárov, keď uvidia, aká je koňkureňcia slabučká:

Mlhos
    Divák (Spectator)

Cehy Bobo Lak ja som uz jazdil aj s konskym zaprahom ty iba s paletakom a aj ten ti zatkli a keby nie kravatak stojis tam dodnes  😁 drsny myslis tym ako si sa obrusil o zem ?  😁

2841dodo
    Účastník (Participant)

Ako to tu tak čítam, tak konštatujemm, že ste na to prišli, že kde som zobral prachy na novú mašinu 😶  mrzí ma to, že ste ma odhalili a hlavne ma mrzí to, že ste ma odhalili pred dokončením nového domu, ktorý sa chystám dostavať do roku 2025.  Mal som to rozrátané na etapy. No ale vidím, že s tých zárobkov na akciách GTX už veľa nebude 😟  tak to hádam zvalím ešte v počiatkoch 😁 . No ale k veci. Ja viem, že reprodukovaná hudba je hlasitejšia ako gitarová.  Verte mi, že keby  prišiel za mnou náčelník, aby som skončil skôr, tak skončím do 15 tich minút. Nepresadzujem si svoju účasť na akciách . Snažím sa byť len akýmsi prínosom pri našich stretnutiach (2 x ročne) a strojcom dobrej zábavy môjho typu – tancuj, ale si aj zaspievaj. A ja si osobne myslím, že to nie je na zahodenie. Ja by som tiež priešiel radšej na akciu na vyleštenej mašinke, zabavil sa, vypil si, pokritizoval a ešte aj  ošomral akciu … a to v pohode a bez starostí.  Každý, kto priložil ruku k dielu na tejto akcii, vie, že je to určité obmedzenie pre neho a že  z každej akcie príde zbitý ako pes.  Takže som týmto chcel povedať, neriešte to, čo sa nepodarilo, ale povedzte to čo by mohlo byť lepšie a keď neprídete so žiadnym návrhom. No tak to nechajte tak, ako to bolo doteraz  😉 . Na margo hudby resp. hudobnej produkcie som len chcel podotknúť, že sa stačí pozrieť  na kaportour, ktoré sa konalo minulý rok na východe. Tam hralo len rádio, sem tam gitara (malo to svoje čaro), ale chcel som povedať, že už aj tam ľudia druhý večer hovorili ,chýba tu hudba, bol aby väčšia zábava“ Je to len o tom, kto sa ako prispôsobí danej okolnosti a skupine ľudí.  Kapore mali dobrú komornú atmosféru s dobrými výjazdmi a rybími špecialitami a hlavne lacným bufetom. Psiare boli organizované za účelom čundru, posedenia pri ohni  … No a hlavné GTX akcie sú aké sú, je s nimi spojená hudba, žranica spev a hlasitá zábava. A preto si myslím, že je to dobre, ako to je !  🤐  Dokázali sme, ako starší motonadšenci v strednom a vyššom veku, že sme ozajstní motorkári, ale hlavne skvelá partia, ktorá dokáže zorganizovať akcie všetkého druhu z rôznym zameraním. Dôkazom toho, že hovorím pravdu je aj to, že sa na našich kaciách zúčastňuje čím ďalej, tým viac ľudí. Čo je dobré, ale môže to byť aj na škodu  😶  Niekdajšie motto bolo „40 tnici a starší ste tu?“  A práve toho by sme sa mali držať  …. hlavne tí, ktorí mali 40 a viac pri založení GTX …….  No a teraz do mňa  😈

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 6,166 až 6,180 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri